Şimdi Ara

Avermedia S9 nasıl bir cihaz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa6533

Bu arada arkadaşlar cihazla ilgili flash bellekten kayıt ,film oynatma noktasında yeni denemelerim oldu. MKV;MOV VOD. DAT full hd bile olsa donmadan kesintisiz oynatıyor(keskin cam gibi görüntü sundu 1 TLlik scarttan) HDMi kablo bağlamadım henüz. mp4 lerde nedense arada donukluk olbliyor. ama mkv görüntü gerçekten mükemmel. Bu fiyata bu kadar özelliği nasıl koymuşlar hayret. 3 saatlik hd görüntüyü harddiskime trt HD den kaydettim. wmw avi flv oynatmıyor. ama convertler oynattırırsınız. Cihaz 800TL lük dreambox kalitesinde(gerçi kullanmışlığım yok ama :) ) iş yapıyor.... İnş bozulmaz 2 yıl grantisi var zaten

Bu arada aldıüğım sitede bu kadar ayrıntılı bilgiler koyulmamıştı . Deneyerek keşfettim....

İyi günlerde kullanın tabi her cihazın özelliklerini tam anlamıyla deneyemiyoruz. Cihazın bu özellşikleri de desteklemsi çok güzel. Bu fiyata bu özellikte bir c ihaz bulmak gerçekten imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

quote:

Bu arada arkadaşlar cihazla ilgili flash bellekten kayıt ,film oynatma noktasında yeni denemelerim oldu. MKV;MOV VOD. DAT full hd bile olsa donmadan kesintisiz oynatıyor(keskin cam gibi görüntü sundu 1 TLlik scarttan) HDMi kablo bağlamadım henüz. mp4 lerde nedense arada donukluk olbliyor. ama mkv görüntü gerçekten mükemmel. Bu fiyata bu kadar özelliği nasıl koymuşlar hayret. 3 saatlik hd görüntüyü harddiskime trt HD den kaydettim. wmw avi flv oynatmıyor. ama convertler oynattırırsınız. Cihaz 800TL lük dreambox kalitesinde(gerçi kullanmışlığım yok ama :) ) iş yapıyor.... İnş bozulmaz 2 yıl grantisi var zaten

Bu arada aldıüğım sitede bu kadar ayrıntılı bilgiler koyulmamıştı . Deneyerek keşfettim....

Cihazin dreambox`tan en buyuk farki isletim sisteminin acik degil kapali olmasi, yinede firmware guncellemeleri cikiyor arada (Dikkatli olmak lazim yukleme yaparken, ayrica sunucu bilgilerini de yedeklemeniz lazim), fiyat/performans olarak bakildiginda cok iyi secim bence. Galatasaray-Real Madrid macini 5 ayri kanaldan izledim :) Ne yazik ki 3-0 yenildik o ayri konu :)

biss şifresi kolay çözülen kanalları çözme özelliğiymiş. avermediada varmı var sa. nerden yapılıyor ufaktan bilgi verebilirmisin mitokondrioglukadayi (bu arada bu nick neyle alakalı :)

• quote:

quote:

quote:

Cihazin dreambox`tan en buyuk farki isletim sisteminin acik degil kapali olmasi, yinede firmware guncellemeleri cikiyor arada (Dikkatli olmak lazim yukleme yaparken, ayrica sunucu bilgilerini de yedeklemeniz lazim), fiyat/performans olarak bakildiginda cok iyi secim bence. Galatasaray-Real Madrid macini 5 ayri kanaldan izledim :) Ne yazik ki 3-0 yenildik o ayri konu :)

biss şifresi kolay çözülen kanalları çözme özelliğiymiş. avermediada varmı var sa. nerden yapılıyor ufaktan bilgi verebilirmisin mitokondrioglukadayi (bu arada bu nick neyle alakalı :)

Biss eskiden feed kanallari icin kullanilirdi ancak son yillarda, mac yayinlarinin telif haklari nedeniyle yurtici-yurtdisi ayrimi yapilarak bu sistem kullanildi, herneyse, menuden cccam plugin bolumune girip constant.dcw yi tiklayip uygun formata gore keyleri girip seyredebilirsiniz.

Constant.dcw, cccam formatlarina gore girebilirsiniz.

su sekilde

2600:000000:0029:0122:1FFE::00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

ayrintili aciklama olarak (o uzun sifirlar keyin oldugu satir, 00 olarak biraktim malum key paylasimi yasak olabilir forumda).

CAID 2600 SID 0029 - VPID 021D - APID 0316 - PMT 0122 - PCR PID 0081 - ECM PID 1FFE - Transport ID 0003 - Network ID 0042 - ProvID 000000

Nick, nick iste :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 6 Nisan 2013; 15:12:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biss eskiden feed kanallari icin kullanilirdi ancak son yillarda, mac yayinlarinin telif haklari nedeniyle yurtici-yurtdisi ayrimi yapilarak bu sistem kullanildi, herneyse, menuden cccam plugin bolumune girip constant.dcw yi tiklayip uygun formata gore keyleri girip seyredebilirsiniz.

su sekilde

ayrintili aciklama olarak (o uzun sifirlar keyin oldugu satir, 00 olarak biraktim malum key paylasimi yasak olabilir forumda).

CAID 2600 SID 0029 - VPID 021D - APID 0316 - PMT 0122 - PCR PID 0081 - ECM PID 1FFE - Transport ID 0003 - Network ID 0042 - ProvID 000000

evt o bölüme girdim. ama 101 tane böyle uzun uzun şifreler gördüm.(öncedenmi girilmiş acep) daha doğrusu şöyle sorayım. benim maçlarla filan işi,m yok. bu biss ile maksimum ne açılıyor discovery filan açılabilirmi teknük olarak. Birde bi ara bizim eski fonksiyonsuz uydu alıcıda geçen aylarda discovery aradabi 1 saat filan açılıyordu. reklam amaçlımı açıyorlardı anlamadım :) sade böyle Ntv spor filan kırmaya yarıyorsa pek işime yaramaz. bana discoveryi filan açıyormu onu de hele :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

su sekilde

evt o bölüme girdim. ama 101 tane böyle uzun uzun şifreler gördüm.(öncedenmi girilmiş acep) daha doğrusu şöyle sorayım. benim maçlarla filan işi,m yok. bu biss ile maksimum ne açılıyor discovery filan açılabilirmi teknük olarak. Birde bi ara bizim eski fonksiyonsuz uydu alıcıda geçen aylarda discovery aradabi 1 saat filan açılıyordu. reklam amaçlımı açıyorlardı anlamadım :) sade böyle Ntv spor filan kırmaya yarıyorsa pek işime yaramaz. bana discoveryi filan açıyormu onu de hele :)

o kanallar serverla acik zaten, biss ile alakasi yok.

• Merak etmeyin discovery animal planet national geograpigh gibi yüzlerce şifreli kanal bedava izliyorsunuz
  • kanal geçişleri hakkında bilgi alabilirmiyim süresi ne kadar?
    3d hd tv var. 3d ile bir iligi oluyormu bu receiverlerin. oluyorsa uygunmudur.

ayrıca bu server nedir hiç anlamam bu işlerden. kanallarımı açıyor.
  • ben bu cihazi aldim gayet memnunum, server ve dsmart'i koydum hemen hemen tum yayinlara hakimim sadece uc canakla. Yalniz kumandasi gercekten cok kotu, algilamiyor gibi birsey cogu zaman, alternatif bir kumanda bulunabiliniyorsa bu cihaza tavsiye ederim. Bu fiyatta bi urune bu kadar seyi yapabilmesi gercekten cok iyi. Goruntu kalitesi ilk geldiginde contrast dusuktu biraz yukselttim gayet guzel bi goruntusu var HDMI cikisindan dolayi, tabi bu televizyonunuzada bagli LED tv'lerde ozelikle SD yayinlar bile kaliteli gorunecektir bu cihazla diye dusunuyorum.
  • selam arkadaşlar bende bu cihazdan aldım ancak 19.2 e uydusundaki kanallarda çok fazla donma yapıyor umarım hd yetkilileri bu sorunu kısa sürede çözerler.
  • Arkadaşlar merhaba..
    Bu cihazda RT5370 chip-setli USB Wi-Fi ler çalışıyormu?
    Bilgisi olan, deneyen Lütfen cevaplasın. Hepsidijital site üzerinden sordum, 2 gündür cevap yazmadılar.
    Elimde Logilink Wireless-N 150Mbps Nano USB Adaptör var. Cihazla uyumlu ise hemen sipariş geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal5555

Arkadaşlar merhaba..
    Bu cihazda RT5370 chip-setli USB Wi-Fi ler çalışıyormu?
    Bilgisi olan, deneyen Lütfen cevaplasın. Hepsidijital site üzerinden sordum, 2 gündür cevap yazmadılar.
    Elimde Logilink Wireless-N 150Mbps Nano USB Adaptör var. Cihazla uyumlu ise hemen sipariş geçeceğim.

wireless usb dongle`larin bu cihazla calisacagini sanmiyorum, calistiran da pek gormedim.
  • Teşekkür ederim. Başka bir cihaza yönleneceğiz o zaman.
  • kargoyu sorunsuz teslim aldım teşekkürler. inş hafta sonu deneyceğim.

yanlız kutu içinden çıkan cd çalışmıyor. bu cd içinde hangi dosyalar var?

kullanım kılavuzu çıkmadı sanırım cd içinde kılavuzda var.

uydu hakkında bir bilgim olmadığından bu kılavuza ihtiyacım var nasıl temiz edebilirim. net üzerinden bir yerden indirme şansım varmı?
  • Cihaz performans olarak iyise ben de almak isterim ancak ürün sayfasında "wireless" seçeneği var 55 tl değerinde. wireless ile nasıl kullanılıyor. örneğin lan kablosunu taktığımızda modem gibi sinyal mi dağıtıyor ev içerisinde? cehaletimin kusruna bakmayın ama digiturk taahhüdüm bitti kısa süre içerisinde beni uzun süre götürecek bir uydu alıcı almak istiyorum. belki dsmart ile kullanırım.nitekim modül girişi de varmış.
  • Wifi cihazını kurup wifi şifrenizi tanımlıyorsunuz sonra wifi cihazının ethernet girişinden cihazın ethernet girişine kabloyu takıyorsunuz. Cihazınız wifi li hale gelmiş oluyor dilerseniz bu ürünü wifi aktarıcı olarajkta kullanabilirsiniz. Modül girişi de mevcut.
  • Yanlız cihazlar bitmek üzere 7 veya 8 adet kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Wifi cihazını kurup wifi şifrenizi tanımlıyorsunuz sonra wifi cihazının ethernet girişinden cihazın ethernet girişine kabloyu takıyorsunuz. Cihazınız wifi li hale gelmiş oluyor dilerseniz bu ürünü wifi aktarıcı olarajkta kullanabilirsiniz. Modül girişi de mevcut.

uydu konusunda hiç bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

şifreli kanalları açmak için internet gerekiyormuş. modemden receivere kablo çekmem mümkün değil.
    bahsettiğiniz wifi adaptör bu sorunu çözermi? wifiyi receiveremi bağlıyoruz nasıl oluyor ufak bir bilgi verirseniz sevinirim.
    ayrıca tavsiye ettiğiniz bir wifi adaptör varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanen

quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Wifi cihazını kurup wifi şifrenizi tanımlıyorsunuz sonra wifi cihazının ethernet girişinden cihazın ethernet girişine kabloyu takıyorsunuz. Cihazınız wifi li hale gelmiş oluyor dilerseniz bu ürünü wifi aktarıcı olarajkta kullanabilirsiniz. Modül girişi de mevcut.

uydu konusunda hiç bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

şifreli kanalları açmak için internet gerekiyormuş. modemden receivere kablo çekmem mümkün değil.
    bahsettiğiniz wifi adaptör bu sorunu çözermi? wifiyi receiveremi bağlıyoruz nasıl oluyor ufak bir bilgi verirseniz sevinirim.
    ayrıca tavsiye ettiğiniz bir wifi adaptör varmı acaba?

potansiyeli olmayan basit sorularmı soruyorum acaba gözünü sevdiğim bi yardımcı olsun :)

• avermedia s9 ile youtubeden indirdiğim full hd filmleri de oynatabiliyoğum :)
  • ama o 6 aylık paket ziyan oluyor onu satma imkanım farklı değerlendirme imkanım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.