Şimdi Ara

Avermedia S9 nasıl bir cihaz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: insanen

quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Wifi cihazını kurup wifi şifrenizi tanımlıyorsunuz sonra wifi cihazının ethernet girişinden cihazın ethernet girişine kabloyu takıyorsunuz. Cihazınız wifi li hale gelmiş oluyor dilerseniz bu ürünü wifi aktarıcı olarajkta kullanabilirsiniz. Modül girişi de mevcut.

uydu konusunda hiç bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

şifreli kanalları açmak için internet gerekiyormuş. modemden receivere kablo çekmem mümkün değil.
    bahsettiğiniz wifi adaptör bu sorunu çözermi? wifiyi receiveremi bağlıyoruz nasıl oluyor ufak bir bilgi verirseniz sevinirim.
    ayrıca tavsiye ettiğiniz bir wifi adaptör varmı acaba?

evet o wifi ile şifreli yayınları izleyebilirsiniz.

• Kullanan arkadaşlar görüntü kalitesi ile ilgili bilgi verebilir mi başka forumlarda görüntü kalitesi ile ilgili çelişkili yorumlar yapılmış bazıları hem sd hem hd görüntüde çok kötü olduğunu söylemiş bazılarıysa görüntü iyi demiş, birde server'ı uzun süredir kullananlar server'ın kalitesi hakkında bilgi verirse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poirot

Kullanan arkadaşlar görüntü kalitesi ile ilgili bilgi verebilir mi başka forumlarda görüntü kalitesi ile ilgili çelişkili yorumlar yapılmış bazıları hem sd hem hd görüntüde çok kötü olduğunu söylemiş bazılarıysa görüntü iyi demiş, birde server'ı uzun süredir kullananlar server'ın kalitesi hakkında bilgi verirse iyi olur.

servr desteğini hd veriyor cihaza benim gördüklerim hotbird te primalar çok donmalı 19.2 astra da canal plus ispanyol paketi donmalı bunları saymazsak idare eder orta kalite bi server diyebilirim
  • İlginize teşekkrüler tüm avermedia ürünleri stokta tükenmiştir. 300 ün üzerinde avermedia sahiplerine ulaşmıştır.

yeni kampaya next 2010 tiger dir. Bu ürünlerdeki fiyatlar gerçek indirimli fırsatlardır.

http://www.hepsidijital.com/Next-YE-2010-TiGER-HD_219764.html#0
  • arkadaşlar bugün itibariyle hotbird skylarda önceden donma yoktu ama bugün tüm skylarda donmalar başladı umarım hd bu sorunu çözer.
  • bugün itibariyle bahsettiğim donmalar giderildi hd firmasına tebrikler
  • Arkadaşlar işlemcisi nedir göremedim de?
  • selam arkadaslar bugün itibariyle 23.5 e uydusunda çoğu paket açılmıyoo bilgilerinize sunulur.
  • 6 aylık kullanım sonrası yorum yapmanın zamanı geldi. Öncelikle cihaz son derece hantal bir cihaz, hiçbir işi hızlı yapamıyorsunuz. Kumanda berbat ötesi ve bir basışta algılayabilmesi için tuşlara abanmak gerekiyor. Cihazın server aboneliğini sadece arada maç izlemek için kullandım, onun dışında biss key gireyim dedim beceremedim, zaten hiçbir yerde de nasıl girileceği yazmıyor. Cihazın görüntü kalitesi vasat. Bunu Conax modül ile izlediğim Teledünya'ya kıyasla söylüyorum. Bu tabi benim görüntü kaltesi olayında çok hassas olmamdan kaynaklanıyor da olabilir. Benim için çok önemli olan kayıt kalitesi ise normal izleme kalitesinin de altında. SD yayından biraz hallice bir kalitede kayıt yapıyor ve yaptığı kayıt 16:9 gözükmesine rağmen bilgisayar veya medya oynatıcılar bunu 4:3 olarak algılıyor ve ekrana kendiliğinden yaymıyor. Kayıt olayındaki olumsuzluklar benim bakış açımla kazık yemek oluyor. Sonuç olarak satılmış olduğu fiyat zaten bu cihazın maksimum ederi kadar.

Cihazı isteyen olursa satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

6 aylık kullanım sonrası yorum yapmanın zamanı geldi. Öncelikle cihaz son derece hantal bir cihaz, hiçbir işi hızlı yapamıyorsunuz. Kumanda berbat ötesi ve bir basışta algılayabilmesi için tuşlara abanmak gerekiyor. Cihazın server aboneliğini sadece arada maç izlemek için kullandım, onun dışında biss key gireyim dedim beceremedim, zaten hiçbir yerde de nasıl girileceği yazmıyor. Cihazın görüntü kalitesi vasat. Bunu Conax modül ile izlediğim Teledünya'ya kıyasla söylüyorum. Bu tabi benim görüntü kaltesi olayında çok hassas olmamdan kaynaklanıyor da olabilir. Benim için çok önemli olan kayıt kalitesi ise normal izleme kalitesinin de altında. SD yayından biraz hallice bir kalitede kayıt yapıyor ve yaptığı kayıt 16:9 gözükmesine rağmen bilgisayar veya medya oynatıcılar bunu 4:3 olarak algılıyor ve ekrana kendiliğinden yaymıyor. Kayıt olayındaki olumsuzluklar benim bakış açımla kazık yemek oluyor. Sonuç olarak satılmış olduğu fiyat zaten bu cihazın maksimum ederi kadar.

Selam Hocam,

Öncelikle bir kullanıcı olarak, cihazınızı objektif değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Biz cihazların işlemcisinin önemli olduğu vurgulayıp, değerlendirmelerimizi işlemci üzerinden yaptığımızda, pazarlamacılardan ve destekçilerinden çokça eleştiri alıyoruz.

Ama işte hani bir söz var, davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir diye... Kullanıcılara mallar öyle bir süslenerek anlatılıyor ki, uzaktan hoş geliyor.

Sizin gibi gerçek kullanıcılar çıkıp, objektif değerlendirme yapıyorlar ancak...

Okuyanlar feyz alır umarım.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

6 aylık kullanım sonrası yorum yapmanın zamanı geldi. Öncelikle cihaz son derece hantal bir cihaz, hiçbir işi hızlı yapamıyorsunuz. Kumanda berbat ötesi ve bir basışta algılayabilmesi için tuşlara abanmak gerekiyor. Cihazın server aboneliğini sadece arada maç izlemek için kullandım, onun dışında biss key gireyim dedim beceremedim, zaten hiçbir yerde de nasıl girileceği yazmıyor. Cihazın görüntü kalitesi vasat. Bunu Conax modül ile izlediğim Teledünya'ya kıyasla söylüyorum. Bu tabi benim görüntü kaltesi olayında çok hassas olmamdan kaynaklanıyor da olabilir. Benim için çok önemli olan kayıt kalitesi ise normal izleme kalitesinin de altında. SD yayından biraz hallice bir kalitede kayıt yapıyor ve yaptığı kayıt 16:9 gözükmesine rağmen bilgisayar veya medya oynatıcılar bunu 4:3 olarak algılıyor ve ekrana kendiliğinden yaymıyor. Kayıt olayındaki olumsuzluklar benim bakış açımla kazık yemek oluyor. Sonuç olarak satılmış olduğu fiyat zaten bu cihazın maksimum ederi kadar.

Selam Hocam,

Öncelikle bir kullanıcı olarak, cihazınızı objektif değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Biz cihazların işlemcisinin önemli olduğu vurgulayıp, değerlendirmelerimizi işlemci üzerinden yaptığımızda, pazarlamacılardan ve destekçilerinden çokça eleştiri alıyoruz.

Ama işte hani bir söz var, davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir diye... Kullanıcılara mallar öyle bir süslenerek anlatılıyor ki, uzaktan hoş geliyor.

Sizin gibi gerçek kullanıcılar çıkıp, objektif değerlendirme yapıyorlar ancak...

Saygılar, sevgiler.

Bana düzgün kayıt yapabilen uygun fiyatlı bir şey önerebilir misiniz ?

Selamlar

• quote:

quote:

quote:

Selam Hocam,

Saygılar, sevgiler.

Selamlar

Hocam düzgün kayıt işi USB üzerinden olmaz.

Ya internal HDD'li yada e-sata portlu uydu cihazı almalısın.

Dreambox 800HD cihazda hem internal, hemde e-sata portu var.

İkinci el alırsanız, 180 - 200 TL civarında edinirsiniz.

Tam fiyat performans ürünü olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam Hocam,

Saygılar, sevgiler.

Selamlar

Hocam düzgün kayıt işi USB üzerinden olmaz.

Ya internal HDD'li yada e-sata portlu uydu cihazı almalısın.

Dreambox 800HD cihazda hem internal, hemde e-sata portu var.

İkinci el alırsanız, 180 - 200 TL civarında edinirsiniz.

Tam fiyat performans ürünü olur.

düzgün kayıt işi neden usb üzerinden olmasınki.

ben tv den dsmart modül ile usb 500gb disk aracılığı ile kayıt yapıyorum tek bir donma veya karelenme yok.önemli olan aldığınız usb diskin veya flash belleğin kayıt hızı.siz gidip yazma hızı düsük usb bellek takıp hd yayın kaydetmeye çalışırsanız donma karelenme olacaktır.
    bu arada cihazınıza talibim.fiyatını maxuma@ya.ru ya mail atarsanız veya pm atarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: maxuma@ya.ru

düzgün kayıt işi neden usb üzerinden olmasınki.

ben tv den dsmart modül ile usb 500gb disk aracılığı ile kayıt yapıyorum tek bir donma veya karelenme yok.önemli olan aldığınız usb diskin veya flash belleğin kayıt hızı.siz gidip yazma hızı düsük usb bellek takıp hd yayın kaydetmeye çalışırsanız donma karelenme olacaktır.
    bu arada cihazınıza talibim.fiyatını maxuma@ya.ru ya mail atarsanız veya pm atarsanız sevinirim

Geçmiş mesajlarıma göz atarsanız, USB portun geri oynatımda sorunlu olduğunu detayları ile açıklamıştım.

Biraz emek verip, geçmiş mesajlarımı araştırmalısınız sadece...
  • hocam bizim bu cihazda ip tv desteği varmı bende alalı 6 ay oldu
  • bildiğim kadarı ile o cihaza ip tv desteği gelmedi
  • bugün ip tv alicam emin olayim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.