Şimdi Ara

AVG ve Bitdefender kullanıp ben memnun kalmadım diyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • virüs bulma yüzdesi çok önemli değil arkadaşlar..bitdefender ücretsiz diye biliyorum doğrudur umarım..
    yalnızca ücretsiz,sistem dosyalarını virüs diye silmeyen(bu çok önemli) yani kullanıcının başı ağrımasın..,ehh ortalama koruma sağlasın daha iyisi olursa hayır demem..bu kriterlere göre bu iki virüs yazılımını kullanıp memnun kalmayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 3 Eylül 2007; 2:52:09 >

• Modemle birlikte Bitdefender gelmişti hemde cd-keyiyle birlikte.

Bende mutlu olmuştum hadi guzeldir die yukledim baktım pc dondu ve tekrar başlattm.

Masaustundeki Herşey kaybolmuştu,hiçbirşey çalışmıyordu,pc direk restart yapıyordu.

Sonra zar zor Sisttem Geri Yukleme yaptm Kurtuldum ;) BitDefender önermem
  • BitDefender Pro 9 - AVG Free 7.5 - Spy Emergency 2007 kullanıyorum süper ötesi

Spybot Search and Destroy ve Ad-Aware 2007 ilede arada taratıyorum
  • Ben AVG kullanıyorum,şu ana kadar iyi anlaşıyoruz kendisiyle...
  • BitDefender'in ücretsiz sürümü var (v8) ancak arka planda çalışan koruma bulunmuyor.

Açıkçası ben BitDefender derim.
  • uzun zaman avast kullandım,
    bir baktım bizim avast uyuyor, bilgisayar kurtçuk yuvası olmuş, uçurdum avastı.
    sonra bitdefender plus (v10) kurdum. hem firewall hem antivirüz hem de anti spy olarak çalışıyordu. bir süre de bunu kullandım. baktım benim laptop eskisinden çok yavaş, AVG free'ye geçiş yaptım... virüs yoktur da yine de bi tarasın bakalım diye AVG ile tarama yaptım, o da ne.. bilmem kaç tane virüs çıktı bitdefender'ın görmediği.. ayrıca sistemi kastığı da cabası bitdefender'ın...

demem odur ki
    artık AVG free... hem de ücretsiz
  • teşekkürlerAVG ilk tercihimdi zaten bir-iki kişiden olumlu yorum duymak istedim..sanırım doğru tercih olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AntiVir bu iksine göre çok daha iyi bir tercih olurdu bence.
  • onu da eskiden kullandım ama ne bileyim AVG yi denemek istiyorum..olumlu yorumlar duydum hep..bi deneyim olmazsa yine antivire döneriz..
  • 4bilgisyardan super anlmayan 1 i olarak 4 ay once bilgisayarima sinsice giren virusu temizlemek icin piyaasada ki neredyse tum programlari denedim.. ciddi anlamda pc komaya girmisti..en son nod32 yukledim pc im bitkisel hayattan cikmisti resmen halen biraz sorun devam ediyor ama eskiye nazaran sukur yinede...1 hafta once bitdefender 2008 paketine 39 euro bayilip pc me kurdum basta 1 uyari verdi...eski virus programinizi silmek istiyormusunuz gibi biseydi( nod32 icin) hayir dedim yukledim bitdefendir i ; yeniden baslat yaptim....aha dedim oldu bilgisayar rahmetlik oldu...hic 1 islem i kabul etmiyor gavur cihaz..2 virus programi oldugu icin bloke olmus makina...nod u sildim , simdilik bitdefender i kullaniyorum...nod a gore ciddiyim cok pasif kaliyor, makineyi nod dan daha fazla kasiyor da diyebilirim...bayildim okadar para istemesemde durucak 1 kosede

• Avg kullanan arkadaşlarım var.Pek memnun değiller.Bitdefender bence daha iyi Avg ye göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILHAN

4bilgisyardan super anlmayan 1 i olarak 4 ay once bilgisayarima sinsice giren virusu temizlemek icin piyaasada ki neredyse tum programlari denedim.. ciddi anlamda pc komaya girmisti..en son nod32 yukledim pc im bitkisel hayattan cikmisti resmen halen biraz sorun devam ediyor ama eskiye nazaran sukur yinede...1 hafta once bitdefender 2008 paketine 39 euro bayilip pc me kurdum basta 1 uyari verdi...eski virus programinizi silmek istiyormusunuz gibi biseydi( nod32 icin) hayir dedim yukledim bitdefendir i ; yeniden baslat yaptim....aha dedim oldu bilgisayar rahmetlik oldu...hic 1 islem i kabul etmiyor gavur cihaz..2 virus programi oldugu icin bloke olmus makina...nod u sildim , simdilik bitdefender i kullaniyorum...nod a gore ciddiyim cok pasif kaliyor, makineyi nod dan daha fazla kasiyor da diyebilirim...bayildim okadar para istemesemde durucak 1 kosede

yanılıyor olmasayın sayın dostum nod32 ve bitdefender internet security 10 programlarını birlikte kulanmaktayım, bide yanlarında avg spyware ...
    her ikisi de canavar gibi çalışıyor ve bi çakışma bile olmuyor

her ikisi de ne cpu'yu nede ram'i yoruyor... (işte bunu seviyorum [8D )

• AVG'den memnunum, sistemi yormuyor, arka planda updateini yapıyor hergün, ara sıra virus olmayan dosyaları virüs diye uyardığı oluyor ama o kadarda olur. Sonuçta free program.

Bu programın tek eksiği spyları görmüyor. Ama virüs konusunda su ana kadar beni mahcup etmedi ki her siteyede giren biriyimdir.
  • norton internet security2007+ad-aware 2007+superantispyware
    Ayrıca dergilerde ücretsiz antivirüs programlarından antivir için oldukça olumlu yorumlar var......
  • yaramaz onlar ben yeni kaldırdım pccillin kurdum
  • pccillin in de çok yaradığını söyleyemeyiz.bitdefender ın yeni versiyonu gayet güzel.AVG nin antivirüs ü yaramayabilir ama bitedefender kendini ıspatlamış bir yazılımdır ve birçok antivirüse göre veritabanı çok iyidir.sadece silmede bazen sorun çıkarabiliyor ama siliyor neticede.
  • AVG Free 7.5 kullanıyorum memnunum ama ilaç sorunu oluyor biraz :(
  • Sistemi kasan antivirüs sevmiyorum. O yüzden AVG önermiyorum. :) Sırf sistemimde bir antivirüs olması adına NOD32 kurdum, öyle duruyor o da. Antivirüs, hangi siteye girdiği belli olmayan kullanıcıların aradığı birşeydir benim düşünceme göre. :)
  • AVG son güncellemeler ile biraz kasmaya başladı sanki.Ama Bitdefender'dan daha iyi diyebilirim.Free versiyonları için durum böyle ama pro versiyonları hakkında bilgim yok.Ayrıca Google'dan biraz araştırma yaparsanız AVG Free'nin şu an için yurtdışında en çok indirilen free anti-virüs programı olduğunu görürsünüz...
  • Hypocrites kullanıcısına yanıt
    ne demek bidefender kotu . sen git tamindir.com a orada vitdefenderi ara sorna bilgisayaranina indir hadi bak bakalim nasil antivirus
    arkadaslar kesinlikle bidefender 2014 iternet securityi oneririm.Israrla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.