Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Central'dan aracı aldınız mı,yoksa daha sonra mı alacaksınız?

Aldım kullanıp teslim ettim bahsetmeyi unutmuşum. Sorunsuz vukuatsız geri verdim. Alırken yan aynada sağ arka çamurlukta ve bagaj altında nokta kadar boya atması vardı onları aracı götürmeden tespit edip sözleşmeye eklediler. Teslim ederken de 5 dakika sürmedi. Anahtarı elemana bırakıp direk evinize gidiyorsunuz

Provizyonum 5. gününde kullandığım 10 TL HGS bedeli düşülerek 490 TL olarak geri yattı.

Gayet iyi gibi duruyor.
    Peki ilgi,alaka nasıldı,kurumsal bir ofis gibi mi yoksa sıradan bir rent a car gibi mi çalışıyorlar?

• quote:

quote:

quote:

Aldım kullanıp teslim ettim bahsetmeyi unutmuşum. Sorunsuz vukuatsız geri verdim. Alırken yan aynada sağ arka çamurlukta ve bagaj altında nokta kadar boya atması vardı onları aracı götürmeden tespit edip sözleşmeye eklediler. Teslim ederken de 5 dakika sürmedi. Anahtarı elemana bırakıp direk evinize gidiyorsunuz

Provizyonum 5. gününde kullandığım 10 TL HGS bedeli düşülerek 490 TL olarak geri yattı.

Gayet iyi gibi duruyor.
    Peki ilgi,alaka nasıldı,kurumsal bir ofis gibi mi yoksa sıradan bir rent a car gibi mi çalışıyorlar?

Kurumsal firma. Telefon desteği, ofisteki destek ve aracı teslim edip teslim alan elemanlar gayet profesyonel şekilde hareket edip düzgün bir üslupla hitap ediyorlar.
    Mesela köprüden geçerken 60 TL yazdı Sınıf 2 diye gözüktü. Arayıp anında bilgi verdim neden olmuş olabilir diye. Görüştüğüm kişi sistem hatası olabileceğini sorun etmemem gerektiğini bilgi vereceklerini söylediler.
    Nitekim 1 saat sonra arayıp standart köprü ücretinin geçtiğini endişe etmemem gerektiğini söyledi yetkili.
    Teslim esnasında yağmur yağıyordu görevli arkadaş "siz hiç araçtan inmeyin ben hemen işlemleri sonlandıracağım" dedi yağmur altında aracı inceledi sözleşmeyi aldı teşekkür etti gitti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gayet iyi gibi duruyor.

Kurumsal firma. Telefon desteği, ofisteki destek ve aracı teslim edip teslim alan elemanlar gayet profesyonel şekilde hareket edip düzgün bir üslupla hitap ediyorlar.
    Mesela köprüden geçerken 60 TL yazdı Sınıf 2 diye gözüktü. Arayıp anında bilgi verdim neden olmuş olabilir diye. Görüştüğüm kişi sistem hatası olabileceğini sorun etmemem gerektiğini bilgi vereceklerini söylediler.
    Nitekim 1 saat sonra arayıp standart köprü ücretinin geçtiğini endişe etmemem gerektiğini söyledi yetkili.
    Teslim esnasında yağmur yağıyordu görevli arkadaş "siz hiç araçtan inmeyin ben hemen işlemleri sonlandıracağım" dedi yağmur altında aracı inceledi sözleşmeyi aldı teşekkür etti gitti.

Teşekkürler cevap için,sonraki kiralamamda öncelikle buraya bakacağım.

• Arkadaslar centralle uzun suredir calisiyorum size su kadarini soleyeyim her firmayla calistim en iyi kosul saglayan centraldir..provizyon vermiyorum ben suanda araca ekstradan tam sigorta yapmaniza gerek kalmadan her hangi bi kazada tutanak tutmaz yeterli yalniz lastik cam far bu kapsam icinde degil ben gerek duymadim hic onlara sikintida yasamadim acikcasi zaten araclar 15 bin km yi gecmiyor en yuksek kmdeki aracim 6000 km de idi..Arac konusundada en hassas firmadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sixt'ten araç kiraladım, ilk defa kendi adıma araç kiraladım.

İlk başta hafif korkularım vardı, ama Sivas Sixt (Gökhan Bey) sağolsun gayet yardımcı oldular.

3 Günlüğüne 208 kiraladım dizel, full kasko yaptırdım toplamda 225TL ödedim,başka 1 kuruş dahi vermedim.
    Kredi kartı provizyon falanda alınmadı sadece benden sonra gelecek ceza vs için kredi kartı bilgilerimi aldılar.(ki böyle bir durumda önce haber veriyolarmış)

Arabayı teslim almam 5 dk sürdü teslim etmem 2 dk falan sürdü.

Telefonla aradığımda gayet yardımcı olan bir firma idi benim görüşüm gayet iyi.

Hatta kiranın 2.gününde firmaya uğradığımda arabayı sürttüm dedim şakasına olur öyle şeyler senin aracın full kaskolu sorun değil sözünü duydum

Benim gözümde iyi bir intibası bıraktı Sixt.

• Bu pazar ve pazartesi olmak üzere bizde Trabzon Sixt'den 2 günlük ekonomi sınıfından kiralama yaptık.Araç olarak ellerinde peugeot 301 1.6 HDİ lar mevcut.İnternet ödemelerinde günlüğü 52.5 tl +19 tl de tam kasko olmak üzere 71,5 liraya denk geliyor.(Tam sigorta aldığınızda provisyon ücretini kesmeyebiliyolar.)

Aldığımız araç 4700 kmdeydi aracı bıraktıgımızda 5500 km geldi.Yaptığımız hesaba göre kmde 22 kuruş yaktı.Hız ortalaması 55 km.Ayrıca birde kazamız oldu.Işıklarda anayoldan ayrılırken arkadan bir araç çarptı.Firmayı aradık raporları tuttuk, fotokopileri vs aldık ve yola devam ettik.Aracı teslim ederken kağıtları verdik bir sorun oluşmadı.

Biz bir sıkıntıyla karşılaşmadık tavsite edebilirim Sixt'i.Dezavantaj olarak günlük km sınırı mevcut buna dikkat etmek gerekir.Km aşımında her kmde 2 lira ektra ücret alınıyor.Ufak bir artı olarak toplamda 3 kişiyi şöfor olarak ücretsiz yazdırabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: droll

Sixt'ten araç kiraladım, ilk defa kendi adıma araç kiraladım.

İlk başta hafif korkularım vardı, ama Sivas Sixt (Gökhan Bey) sağolsun gayet yardımcı oldular.

3 Günlüğüne 208 kiraladım dizel, full kasko yaptırdım toplamda 225TL ödedim,başka 1 kuruş dahi vermedim.
    Kredi kartı provizyon falanda alınmadı sadece benden sonra gelecek ceza vs için kredi kartı bilgilerimi aldılar.(ki böyle bir durumda önce haber veriyolarmış)

Arabayı teslim almam 5 dk sürdü teslim etmem 2 dk falan sürdü.

Telefonla aradığımda gayet yardımcı olan bir firma idi benim görüşüm gayet iyi.

Hatta kiranın 2.gününde firmaya uğradığımda arabayı sürttüm dedim şakasına olur öyle şeyler senin aracın full kaskolu sorun değil sözünü duydum

Benim gözümde iyi bir intibası bıraktı Sixt.

Mrb bende sivastan belirttiğiniz yerden arac kıralamayı dusunuyorum.acaba km sınırı uyguladılar mı sızden vede aractan yakıt olarak memnun kaldınızmı ben uzun yol dusunuyorum cunku cevaplarsanız cok sevınırım

• bora_58 B kullanıcısına yanıt
    Km sınırı vardı benim kiraladığım araçta , yakıt olarak çok memnundum.
  • quote:

Km sınırı vardı benim kiraladığım araçta , yakıt olarak çok memnundum.

Pekı cok sagolun ben clıo4 kıralamıstım oncesınde ve yakıt olarak cok memnundum mesela 1000 km yapmıs ve toplamda 160 tl mazot yakmıstı sımdı ıse 208 dusunuyorum önerırmısınız ?
  • bora_58 B kullanıcısına yanıt
    Açıkcası araç benim hoşuma gitti,donanımı falan yeterli ufak her yere girip çıkıyor pire gibi

Yakıt olarak 50 liralık mazotla yaklaşık 280 km yaptım ve rahat 300'leri geçerdi.

Tek sevmediğim yanı yol sesi alıyor araba,ama o da yoldan kaynaklanan bir durum olabilir.

Değişiklik olur hem :)
  • Sixt Türkiye nasıldır bilmem ama Sixt İsviçre ile epey sorun yaşadık. O yüzden Türkiye'yede de bu markayı tercih etmem.
  • quote:

Açıkcası araç benim hoşuma gitti,donanımı falan yeterli ufak her yere girip çıkıyor pire gibi

Yakıt olarak 50 liralık mazotla yaklaşık 280 km yaptım ve rahat 300'leri geçerdi.

Tek sevmediğim yanı yol sesi alıyor araba,ama o da yoldan kaynaklanan bir durum olabilir.

Değişiklik olur hem :)

Çok teşekkur ederım bakalım eğer olmazsa 208 alacagım :) clıoda navıgasyon var ve telefon baglantısı..
  • Selamlar

Hafta sonu icin arac kiralamam gerekli ancak kredi karti kullanmiyorum. Provizyon engelinr takilmadan arac kiralayabilecegim firma var midir kurumsal olarak? Bundan once Sixt ile bir kez calistim. Gayet sorunsuz bir kiralama olmustu. Yine onlara gidip eski musteriyim ayagina provizyon istememelerini rica edebilirim ancak km siniri ihtiyacimi karsilamayacak.

Cevaplar icin tesekkurler.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Selamlar

Hafta sonu icin arac kiralamam gerekli ancak kredi karti kullanmiyorum. Provizyon engelinr takilmadan arac kiralayabilecegim firma var midir kurumsal olarak? Bundan once Sixt ile bir kez calistim. Gayet sorunsuz bir kiralama olmustu. Yine onlara gidip eski musteriyim ayagina provizyon istememelerini rica edebilirim ancak km siniri ihtiyacimi karsilamayacak.

İyi forumlar.

Benim bildiğim kurumsal firmalardan dediğin gibi yapan yok malesef...En az bir tane bile olsa kredi kartı kullanmak lazım günümüz ekonomik sisteminde...Tavsiye olarak da Avis diyorum...Bu aralar fiyatları gayet uygun ve donanımlı araçları var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Selamlar

İyi forumlar.

Benim bildiğim kurumsal firmalardan dediğin gibi yapan yok malesef...En az bir tane bile olsa kredi kartı kullanmak lazım günümüz ekonomik sisteminde...Tavsiye olarak da Avis diyorum...Bu aralar fiyatları gayet uygun ve donanımlı araçları var...

Kredi kartini buldum bir sekilde. Kiralamayi da Avis'ten yaptim. 900 kmde sifir gibi arac geldi sansima. Karttan cektikleri tutari da oasi gerektigi gibi sadece hgs tutarlarini duserek 3 gunde ger yatirdilar. Genel olarak memnun kaldim Avis'ten. Tek eksik aracta aux ve usb girislerinin olmamasiydi. Dusunenlere tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Selamlar

İyi forumlar.

Kredi kartini buldum bir sekilde. Kiralamayi da Avis'ten yaptim. 900 kmde sifir gibi arac geldi sansima. Karttan cektikleri tutari da oasi gerektigi gibi sadece hgs tutarlarini duserek 3 gunde ger yatirdilar. Genel olarak memnun kaldim Avis'ten. Tek eksik aracta aux ve usb girislerinin olmamasiydi. Dusunenlere tavsiye ederim.

Hangi aracı kiraladınız ve fiyatı ne kadardı? Çünkü şu sıralar bir kaç kampanyası var....

• VESRAP kullanıcısına yanıt
    Hocam kiralamaya az bir zaman kala rez gectigimden olsa gerek Fiesta yi 90 liraya almistim.

• Araç fiyatları da zamlandığına göre kiralıklara da zam yoldadır.

100tl den aşağı araç bulamayacağız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac61

Araç fiyatları da zamlandığına göre kiralıklara da zam yoldadır.

100tl den aşağı araç bulamayacağız sanırım.

Kuumsal firmalarda genelde zaten en aşağı bu fiyatlardan başlıyor ...150 tl ye premium orta sınıf araçlar bulunabiliyor şu aralar...
  • öncelikle zamanınızı ayırıp tecrubelerini bizimle paylaşan herkese teşekkürler.
    peki arkadaşlar ödemeyi, provizyon çekilen kredi kartından mı yapmak zorundayız?
    birde mesela bu 25 yaş olayında doğum tarihimizlemi yaşı doldurmak zorundayız yoksa 2014 itibariyle direk yıl hesabımı yapılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.