Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurumsal kiralama şirketlerinden 1 günlüğüne alma şansımız var mı? yoksa minimum 3 gün gibi ya da benzer bir sınırlama var mıdır?

cuma günü sabiha gökçenden kiralama niyetim var. araç da lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

kurumsal kiralama şirketlerinden 1 günlüğüne alma şansımız var mı? yoksa minimum 3 gün gibi ya da benzer bir sınırlama var mıdır?

cuma günü sabiha gökçenden kiralama niyetim var. araç da lazım...

Havalimanindaki bütün kurumsal firmalardan 1 günlüğüne araç kiralayabilirsin. Tavsiyem mutlaka ekstra sigorta yaptir. Gitmeden önce mağdur olmaman için rezervasyon yapmayı unutma yoksa ellerinde araç kalmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

Kart limiti, karta fazla para yatırmayla değişmez. 500 lira limitli bir karta 1500 lira yatırırsanız ve kartta hiç kullanım yoksa yeni bakiyeniz -2000 lira olur. Ama limitiniz hala 500 liradır.

Yanılıyor olabilir misiniz acaba? Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ve işe yaradığını öğrendim. ayın 15inde freemont kiralıyacam avisten 1 günlüğüne. limitim 500tl. karta da 1000 tl yatırıcam. bu şekilde provizyon bedelini karşılamayı düşünüyorum.
  • Deneyin ve görün. Normalde olmaması gerekir. Çünkü yapacağınız işlem kart limiti yükseltme işlemi değil, bu işlemle sadece kartta kullanabileceğiniz anlık miktarı artırmış oluyorsunuz. Yani banka size 1500 ya da 2000 liralık bir kredi açmıyor, siz bankaya "bendeki 1500 lira şimdilik sende dursun" demiş oluyorsunuz. Bu durumda herhangi bir hizmet alırken hizmeti satan adamı garanti altına almış olmuyor sistem.

Dediğim gibi, deneyip görün... Belki bankadan bankaya fark ediverir.

• Trabzon havalananından araç kiralama önerbileceğiz hangisi???
  • Merhaba, deneyimli arkadaşlara bir sorum var.

Yurt dışında çalışmaya başlayacağım yakın zamanda. İzin zamanlarında 20-25 gün kadar araç kiralamayı düşünüyorum...

Kredi kartı kullanmayı pek düşünmüyorum, giderken kapatacağım büyük ihtimal ile.

İzin zamanında kıredi kartım olmadan (provizyon çekimi) nasıl olucak bu iş ?

Nakit kabul ediyorlarmı veya başka bir alternatif ? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Teşekkür ettim.

Edit: Büyük bir şirketten full kasko vs olarak kiralama yapmayı düşünüyorum. Merdiven altına okuduğum kadarıyla aman aman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 28 Mart 2014; 19:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Merhaba, deneyimli arkadaşlara bir sorum var.

Yurt dışında çalışmaya başlayacağım yakın zamanda. İzin zamanlarında 20-25 gün kadar araç kiralamayı düşünüyorum...

Kredi kartı kullanmayı pek düşünmüyorum, giderken kapatacağım büyük ihtimal ile.

İzin zamanında kıredi kartım olmadan (provizyon çekimi) nasıl olucak bu iş ?

Nakit kabul ediyorlarmı veya başka bir alternatif ? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Teşekkür ettim.

Edit: Büyük bir şirketten full kasko vs olarak kiralama yapmayı düşünüyorum. Merdiven altına okuduğum kadarıyla aman aman...

hocam kredi kartsız çok zor heleki yurtdışında tr den bir kartınız dursun altı üstü provizyon koyacaklar

• Obama_TR kullanıcısına yanıt
    Sanırım en iyisi tekrar motosiklet almak olucak

Veya kredi kartını iptal etmeyeceğim

Çok teşekkürler.
  • quote:

Çok teşekkürler.

Hayırdır hocam nereye??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Çok teşekkürler.

Hayırdır hocam nereye??

Arabistan kardeşim, inşaat sektörü.
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler.

Hayırdır hocam nereye??

İnşaat mühendisi misin hocam??

Orası iyidir ya

5-6 litrelik SUVlarla turlarsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler.

Hayırdır hocam nereye??

İnşaat mühendisi misin hocam??

Orası iyidir ya

5-6 litrelik SUVlarla turlarsın

Mühendis değilim fakat inşaat'ın her rolünde bir deneyimim var. Amcam arabistanda şuan. Şu yerin altını kazan alaman yapımı büyük bir makina var... Onu öğreticek bana, sertifikasını filan alıcağım. Artık yürür gideriz oradan Dünyada o aracı kullanan, söküp takan sayısı çok azmış çünkü

Suudi kanunlarına göre yabancı birisi kazaya karıştığında %100 suçlu. Ölümlü kazalarda çok büyük kan paraları talep ediyorlar ve olay kelleye kadar gidiyor... Bu gibi etmenlerden dolayı croos ya da güçlü bir atw motor alıp kum tepelerinden atlamayı düşünüyorum

Edit: Alışveriş merkezlerine eşin harici bazı kısıtlı saatler harici giremiyorsun. Düşünün artık nasıl bir ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 29 Mart 2014; 8:23:25 >

• [simage]
    [/simage]

Arkadaslar ALLAH nasip ederse 5 Eylul - 19 Eylul arasi Istanbul da olucam.

Dubaide yasayan biriyim ve burada arabaya alistigim icin simdi oraya geldigimde baya zorlanirim diye araba kiralamak istiyorum.
    Gerci TR deki 15 gunluk fiyatina burada 1 aylik cip kiralariz ama neyse :)

Resimde de goreceginiz araclardan birini kiralmayi dusunuyorum (14 gunluk)

Siz degerli arkadaslara sormak istediklerim sunlardir. TR de hic araba kullanmamis biri oldugum icin ve burada
    hep otomatik kullandigim icin ozellikle otomatik sectim.

1- Sizce fiyat normal mi yoksa yuksek mi. Bazi arkadaslar neredeyse ayni fiyata bmv falan kiralamis budget tan. Bu farklilik mevsimden dolayimi acaba ?

2- Iki aractan hangisini secmem gerekir sizce.

3-Genelde Istanbul ici olucaksam da masukiye, agva polonezkoy vs de yaparim. Ve cogunlukla esim ve ben olucaz. Elbette az yaksin isterim ama az yaksin diye konforsuz araba da istemiyorum acikcasi. O yuzden iki aractan hangisini secmeliyim bilemiyorum.

4- Bu araclar full opsiyonmudur yani cruse control vs varmidir. Bunu daha onceden maillesip teyid ettirme imkanim oluyormu yoksa gittigimde ne cikrasa bahtima mi.

5-Rezervasyonu netten yaptiricam ama odemeyi yerinde nakit vericem provizyonu ise esimin kredi karti uzerinden yaptiricam sanirim bu sekilde sorun olmaz degilmi? Benim TR kredi kartim yok en kotu burada kullandigim kartima bloke koydururum.

Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur eder saygilarimi sunarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wharfedale -- 5 Nisan 2014; 19:43:43 >

• Konuyu mobilde 10.sayfaya kadar okudum. Provizyon kalktı denmiş başta. Şimdi tekrar mı almaya başlıyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

Havalimanindaki bütün kurumsal firmalardan 1 günlüğüne araç kiralayabilirsin. Tavsiyem mutlaka ekstra sigorta yaptir. Gitmeden önce mağdur olmaman için rezervasyon yapmayı unutma yoksa ellerinde araç kalmayabilir

bu sigarta işini biraz daha açar mısınız?

ben sixt ten kiralayacağım. extra sigorta gün başına 15tl diyorlar.
    eğer sigorta yaptırmazsan 750tl altındaki hasarı ben ödüyormuşum. diğer firmalar da böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

bu sigarta işini biraz daha açar mısınız?

ben sixt ten kiralayacağım. extra sigorta gün başına 15tl diyorlar.
    eğer sigorta yaptırmazsan 750tl altındaki hasarı ben ödüyormuşum. diğer firmalar da böyle mi?

zannediyorum ekstra sigorta yaptırırsan 500 tlye kadar olan kazalarda kaza anında tutanak tutmana gerek kalmıyor ,budgettan kiralama yapmıstım eve geldim asagı indigimde sag kapıda cok dikkatle bakınca anlasılan gocuk vardı ,arabayı aldıgımdamı oyleydi yoksa ordamı oldu bilmiyorum cunku acıyla bakınca anlasıyordu.aradım sizin full kaskonuz var tutanaga gerek yok dedi.arabayı teslim ettigimde tutanak yazdım teslim ettim herhangi bir sorun olmadı.ayrıca far,silecek gibi parcaları sigortalıyor zannediyorum.

• Dün is icin istanbuldaydim. Telefon ile rezervasyon yaptirmistim bir gün önce. Sabiha Gökçen budget ofisine geldigimde focus uygun olmadigi icin alfa romeo giulietta vereceklerini söylediler. 4500 km'de full bir aracti. Vodafone indirimi ile ekstra kasko dahil gunlugu 135 tl ödedim.
    Ne araci alırken ne de teslim ederken en ufak sıkıntı yasamadim. Personel de son derece düzgün ve güleryüzlü insanlardi.

• Onumuzdeki yaz tatili icin 42 gunluk arac kiralamak istiyorum. Dusundugum firmalar central ve budget. Ekonomik araclarin fiyatlari bana daha uygun geldi. Sixt asiri pahali avis de ise luks araclar mevcut. Hertz in araclarini ve fiyatlarini bulamadim net sayfasinda. Central imkanlari daha iyi budget e nazaran. Cocuk koltugu ek surucu ve navigasyon icin ek ucret talep etmiyor. Budget ise ek ucret aliyor. Sormak istedigim central firmasi ne kadar guvenilir? Digerleri nin verdigi guvenceyi verebilirmi? Musteri hizmetlerinide arayip ogrenebilirim ama sizin tecrubeleriniz benim icin daha onemli.

Saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: g3z3g3n1616

Onumuzdeki yaz tatili icin 42 gunluk arac kiralamak istiyorum. Dusundugum firmalar central ve budget. Ekonomik araclarin fiyatlari bana daha uygun geldi. Sixt asiri pahali avis de ise luks araclar mevcut. Hertz in araclarini ve fiyatlarini bulamadim net sayfasinda. Central imkanlari daha iyi budget e nazaran. Cocuk koltugu ek surucu ve navigasyon icin ek ucret talep etmiyor. Budget ise ek ucret aliyor. Sormak istedigim central firmasi ne kadar guvenilir? Digerleri nin verdigi guvenceyi verebilirmi? Musteri hizmetlerinide arayip ogrenebilirim ama sizin tecrubeleriniz benim icin daha onemli.

Saygilar.

Central'dan kiralayın donup arkaniza bakmayin bile

Sadece Volkswagen ve Audi ile calisiyorlar. Suprizle karsilasmazsiniz. Ustelik lastik, cam ve far sigortasi hediye. Ayrica Polo kiraladiniz diyelim. Ellerinde yoksa en kotu ihtimal Golf gelir. Volkswagen grubu araclari en uygun fiyata kiralayabileceginiz yerdir. Tavsiye ediyorum 15 bin km garantisi de cabasi. 3 kez kiraladım birinde araç 6 bin km de idi diger ikisi sifir km geldi.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Zaten polo 1.2 TDI benim icin cok uygun bir arac. Gerci 1.6 TDI olsaydi daha iyi olurdu. 42 gunluk rezervasyonda sadece 1.2 TDI mevcut. Mini onarim sigortasini dahil edince fiyat 2470 oluyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.