Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garenta'dan ön ödemeli olarak 4-5 kere araç kiraladım 1'i hariç hepsi 3.20'ydi hatta. Hiçbir sorun çıkmıyor merak etmeyin. Anadolu Grubu'nun şirketi. Şikayetlerinizi de dikkate alırlar, çünkü Sixt vs gibi franchising ile çalışmıyor direk kendi ofisleri.
  • Geçen hafta sonu bende central rent a car dan Linea kiraladım 8 binde deydi araç aracın ön camı taş sıçraması yüzünden çatladı aracı teslim ederken beyan verdim deposu biraz eksikti 30 tl yakıt bedeli aldılar .
  • arkadaşlar merhaba uzun zamandır araç kullanmaya kullanmaya paslandığımdan bugetten bir araç kiralıycam ek sigorta ne kadar bilen var mı
    allah göstermesin bir anlık birşey sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Garenta'dan ön ödemeli olarak 4-5 kere araç kiraladım 1'i hariç hepsi 3.20'ydi hatta. Hiçbir sorun çıkmıyor merak etmeyin. Anadolu Grubu'nun şirketi. Şikayetlerinizi de dikkate alırlar, çünkü Sixt vs gibi franchising ile çalışmıyor direk kendi ofisleri.

O H.sonu kiraladım,1,6 tdi manuel polo vardı,10.000 km de,gayet temiz,sağ tarafında taş izi gibi küçük izler vardı.Sigorta aldım ama yine de işlettirdim teslim formuna.
    Dönüştede fulledim,hatta yıkayıp teslim ettim :) Depozitoyuda teslimat günü geri ödemişler,şu ana kadar bir sıkıntı da yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 22 Aralık 2014; 8:44:10 >
  • 16 ocak Antalya havalimanı Garenta ofisinden 2 günlüğüne i30 elite dizel otomatik tüm sigortalar dahil günlük 105 tl'ye kiraladım.Araç alımında ve tesliminde bir sorun yaşamadım,verilen araç temizdi 18bindeydi. Araç ile 3 saatlik bir yola gittim geldim bir sorun yoktu. Garenta'yı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimbuL -- 18 Ocak 2015; 0:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba;

16 Mart - 28 Mart arası Almaya da olacağım. Bu sebeple 12 günlük araç kiralayacağım. Almanya ya gitmişken Fransa, Hollanda ülkelerine de geçiş yapacağım. Fiyatları bayağı araştırdım fakat cars.flypgs.com üzerindeki fiyatlar bana gayet uygun geldi. Seyahate 3 kişi gideceğimiz için ek sürücü ücreti de ödemeden ikinci sürücü de ücretsiz olarak geliyor. Ayrıca KM sınırı da yok. Sigorta kapsamları sizce uygunmudur? Full kasko gibi şeyler bu verdiğim ekran görüntülerinde varmıdır tam çözemediğim için size sormak istedim. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
     AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ  vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ  vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor

• BLackX B kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirden alacaksınız aracı? Almanya'da 6-7 kere araç kiraladım yardımcı olmaya çalışırım. Sizin verdiğiniz sayfayı adamlar Google Translate'den çevirmiş sanırım bazı şeyleri tam anlamadım ama sigortanın muafiyetsiz olması iyi.

Düzenleme: Bu arada, Almanya'da Mart sonuna kadar kış lastiği zorunlu. Sizin baktığınız araçta bu eklenmemiş. Muhtemelen aracı alırken ek masraf olarak eklenir kış lastiği parası. Diğer firmalar belirtiyor çünkü kış lastiğinin de dahil olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 19 Ocak 2015; 11:52:15 >
  • Pardon aracı alacağım yeri belirtmemişim. Hannover havaalanından alıp tekrardan buraya bırakacağım. Evet Türkçe çeviri yetersiz : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLackX -- 19 Ocak 2015; 11:53:21 >
  • Havaalanından alacağınız için ve sigortalar dahil olduğu için uygun bu fiyat. Ancak kış lastiği konusunu sorabiliyorsanız bir sorun. İmkanınız varsa havaalanından tek metroyla vs ulaşılabilecek şehir içi şubelerden neredeyse aynı fiyata BMW 1 serisi vb. kiralayabilirsiniz. Sizin günlüğü 30 euroya geliyor, geçen yaz günlük 34 euroya tamamen full, navigasyonlu vs ek sürücülü 1.16i kiralamıştım. Ancak dediğim gibi havaalanından değil merkeze gidip merkez şubeden almıştım aracı şehri bildiğim için. Bu sizin için mümkün değilse bu fiyat uygun havaalanı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 19 Ocak 2015; 11:58:57 >
  • Teşekkür ediyorum. Belirttiğiniz gibi kış lastiğini sorayım. Şehiriçi olayı da gayet mantıklı geldi. O şekilde sanırım havaalanından daha uyguna kiralayabilirim. Tekrardan teşekkürler.
  • dün avisten 3 günlük araç kiraladım.

daha önce bana sunmadıkları bir sigrota söylediler.

500 tl'ye kadar olan tek taraflı hasarlarda polis raporu tutulması gerekmeyen sigorta 10 lira
    2000 tl'ye kadar olan 20 lira şeklide. araç üst sınıf oldugu için 20 liralık olanı tercih ettim.

Devamlı avisten araç kiralarım ama bunu ilk defa duydum. daha önce mini hasar sigortası diye bir şey vardı 10 liraydı.

konu hakkında bilgisi olan varsa anlatabilir mi bu sigorta işlerini =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -engin- -- 29 Ocak 2015; 9:33:37 >
  • -engin- kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sigortalar yine mini hasar sigortaları. Ancak önceden 750 ya da 1000 liraya kadarki hasarlar için tek opsiyon vardı ve 10 liraydı. Avis çakallık yapmak istemiş sanırım ve 2 ayrı mini hasar opsiyonu sunmuş. 500 lira az olduğu için çoğu kişi 20 liralık olan 2000 lira limitliyi seçecek ve Avis daha çok kazanacak. Ben böyle anladım sizin anlattığınıza göre ama kesin bir bilgim yok tabi.
  • quote:

Bahsettiğiniz sigortalar yine mini hasar sigortaları. Ancak önceden 750 ya da 1000 liraya kadarki hasarlar için tek opsiyon vardı ve 10 liraydı. Avis çakallık yapmak istemiş sanırım ve 2 ayrı mini hasar opsiyonu sunmuş. 500 lira az olduğu için çoğu kişi 20 liralık olan 2000 lira limitliyi seçecek ve Avis daha çok kazanacak. Ben böyle anladım sizin anlattığınıza göre ama kesin bir bilgim yok tabi.

Allah korusun gidip bir yere çarpsam ve polis raporu tutulsa, kasko bunu zaten ödüyor dimi? bu sigortaların özelliği polis raporu bile tutturmadan muafiyet sağlaması?
  • -engin- kullanıcısına yanıt
    Evet olası bir trafik kazasında kasko ödüyor, ama Allah göstermesin. Mini hasar park halindeyken aracın başına gelen ufak hasarlarda, çizik, göçüklerde, tek taraflı meydana gelen ve limiti aşmayan tüm hasarları sadece beyanla karşılayan sigorta. Kaskonun karşılaması için tutanak olması lazım. Ve bazı kaskoların muafiyeti oluyor, mesela 1000 liraya kadarki hasarları karşılamıyor, o zaman mini hasar devreye girebiliyor eğer yaptırdıysanız. Avis'te zaten tüm sigortalar olsun derseniz 25-30 liraya hepsini yapıyorlar kafanız rahat oluyor.
  • Avisle ilgili şöyle bir şikayet okudum işin aslı nedir bilmiyorum ama sorun rapor tutturulmaması sanırım

5 01 2015 tarihinde Avis Oto'dan araç kiraladım 06.01.2015 tarihinde yoğun karlı hava şartlarından dolayı araba kaydı ve kaldırıma çarptım. Kiralamış olduğum aracı #full kasko lu aldım, artı özel paket #kasko su yaptım. Trafik çağırdım ama gelmedi aracı kiralamış olduğum yeri aradım aracı aldılar ve sonrası 8084 TL masraf çıkardılar ve bu masrafları benden tahsil etmek istiyorlar.

Kaynak : https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3001695/avis-oto-kiralama-tek-tarafli-kaza

• quote:

Orijinalden alıntı: PolarStern

Avisle ilgili şöyle bir şikayet okudum işin aslı nedir bilmiyorum ama sorun rapor tutturulmaması sanırım

5 01 2015 tarihinde Avis Oto'dan araç kiraladım 06.01.2015 tarihinde yoğun karlı hava şartlarından dolayı araba kaydı ve kaldırıma çarptım. Kiralamış olduğum aracı #full kasko lu aldım, artı özel paket #kasko su yaptım. Trafik çağırdım ama gelmedi aracı kiralamış olduğum yeri aradım aracı aldılar ve sonrası 8084 TL masraf çıkardılar ve bu masrafları benden tahsil etmek istiyorlar.

Kaynak : https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3001695/avis-oto-kiralama-tek-tarafli-kaza

trafik cagırdım ama gelmedi nasıl iş ya! buradaki sıkıntı, kaza raporu tutulmamış olması heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

quote:

Orijinalden alıntı: PolarStern

Avisle ilgili şöyle bir şikayet okudum işin aslı nedir bilmiyorum ama sorun rapor tutturulmaması sanırım

trafik cagırdım ama gelmedi nasıl iş ya! buradaki sıkıntı, kaza raporu tutulmamış olması heralde.

Çok muallakta bir konu aslında bu herkesin başına gelebilir kiralama firmalarının buna bir çözüm bulması lazım. Resmi rapor gerektiği durumlarda trafik polisinin gelmesi zorunlu olmalı bence. aynı şekilde kaskolu araçlarda da bu sorun var çoğu kasko firması olay yerinde tutulmuş resmi tutanak istiyor

• Merhaba arkadaşlar,

19-23 Şubat Almanya'da Budget'tan araç kiraladım, 131 Euro, fiyat sizce nasıl? Daha önce Almanya'da araç kiralayan oldu mu / dikkat etmem gereken bir husus var mı?

Bu arada ben de daha önce Los Angeles'ta Avis'ten kiralama yapmıştım, Ford Escape ( KUGA ) firmadan çok memnun kaldım sorunsuzca ve çok hızlı kiralama yaptılar ama araba gerçekten rezaletti, sıfır olmasına rağmen aşırı derece yol sesi ve rüzgar sesi alıyordu, yol tutuşu ve gidişi de hiç güven vermiyordu, sorun o modelde mi yoksa tüm Escape'ler mi böyle bilmiyorum...

Teşekkürler.
  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Kiraladığınız araç ne acaba? Bu fiyata BMW 1 serisi kiraladıysanız normale yakın uygun bir fiyat. Daha üst bir araç kiraladıysanız süper fiyat. Ama Polo vs kiraladıysanız normale yakın hafif pahalı bir fiyat. Almanya'da dikkat etmeniz gereken tek şey sigortalar. Tüm sigortaları dahil ettiğinize emin olun yeter.
  • quote:

Kiraladığınız araç ne acaba? Bu fiyata BMW 1 serisi kiraladıysanız normale yakın uygun bir fiyat. Daha üst bir araç kiraladıysanız süper fiyat. Ama Polo vs kiraladıysanız normale yakın hafif pahalı bir fiyat. Almanya'da dikkat etmeniz gereken tek şey sigortalar. Tüm sigortaları dahil ettiğinize emin olun yeter.

Astra/golf/leon 5 kapi compact olarak geciyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.