Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Ankara avis şubelerinden birisini seçerek 20 günlük araç kiralayacağım.

Avea prime %40 indirim sunduğu için uygun fiyatlar alabileceğimi düşünüyorum.

Lakin avisin sitesine kasko ve sigorta seçeneklerini göremedim otomatik mi dahil ediliyor acaba?
  • merhaba,

şimdiye kadar hep centralden kiraladım artık vw grubu sıkıcı geldi Enterprise dan focus denemek istiyorum.

bu firmadan pek sorun yaşayan yok sanırım. tecrübeli arkadaşları başlığa bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende 7-10 gün arası dizel araba kiralamayı düşünüorum ama hangi firma hangi araba karar veremiyorum sizce hangi firma

avis focus ve benzeri şimdi öde 1269 tl

garenta focus fluence jetta dizel manuel sigortalar dahil 1050 tl

central polo tdi dsg 1000 tl
  • avis int de 110 tl yazıp setur ve bookinturkeyden alınca 80 85 tl olabiliyor.. bi sorarsanız.. (ben halkbank seyahat hattından puanlarla alınca 80 85 tl çıkıyor günlük en düşük araç.. halkbank seyahat hattı setur bookinturkey ile çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 25 Nisan 2015; 10:32:15 >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hemen bakayım
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    bonusbay ile alışveriş yapınca %4 extra iade yapıyor :D
  • Arkadaşlar,

Zeplin'de şöyle bir ibare var

İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası (3kişilere olan sigorta bu ok)
    Mini Hasar Sigortası (ufak hasarlar bu da ok 500tl)
    Sınırsız kilometre
    ve KDV nihai fiyatlara dahildir.

Bu durumda kaza olması durumunda kiraladığımız araçta meydana gelen hasarlara karşı kim sorumlu?
  • jelly_jam kullanıcısına yanıt
    bu sigortaları alınca arabaya bişey olsa bile sizi bağlamaz o sigortaların belirli karşılama limiti var üstünü kasko karşılayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

bu sigortaları alınca arabaya bişey olsa bile sizi bağlamaz o sigortaların belirli karşılama limiti var üstünü kasko karşılayacak

hocam bundan emin misiniz, sigortadan kaskettiğiniz rent a car kaskosu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jelly_jam -- 28 Nisan 2015; 21:27:26 >
  • jelly_jam kullanıcısına yanıt
    extra alınan sigortadan bahediyorum
  • Budget vs gibi firmaların kurumsallığı lisansiye bayi kavramına kadar. Eğer araç plakası 34 ile başlamıyor ise, O araç budget orjinal filosuna ait değildir. Lisansiye bayi'ye aittir. Örnek Kayseri Erkilet havalimanı Budget bayisi.
    Bayi ile bir sorun yaşarsanız kurumsal temsilciler zaten sorun yaşadığınız ve güvenmediğiniz bayi ile iletişime geçip sizi yalanlayan bilgi teyiti alıyorlar.

Dolayısı ile "Öz Kayseri Rent A Car" firmasından sadece bir tık kurumsal fark var.

Lastik konusuna dikkat edin lütfen. Çoğu arkadaşım zaten yazmış. Ancak eklemek istediğim konu bunun gibi lisansiye bayiler aracın lastiklerini kendileride teslim alırken kontrol etmiyor. Bir önceki müşteriden kaynaklanmış patlak ve değişmesi gereken hasarlı lastikli aracı size verebiliyorlar.
    Yoksa 9000km'deki iyi bir lastik asfalt yolda bir cisim üzerinden geçmeden veya çarpmadan yolda giderken BOM diye patlayarak size kaza riski yaşatmaz. Yaşarsınız ve eğer ek sigorta hakkında bilginiz yoksa birde sıfır lastik alırsınız :(

• Avisden Focus kiraladık. Arabanın çakmak girişi çalışmıyordu. Aracı teslim eden kişiye söylendik. Hava alanına yakınmış neyseki bizi sanayı sitesine götürdü. Aracın sigortası değişti çakmak girişi çalışmaya başladı. Burası çok komik:) bu kişi bize şöyle dedi: biz arabayı kontrol etmiyoruz bize bilgi verilirse bu şekilde tamir ediyoruz.

Bunun bize maliyeti 40 dakika. Çakmak girişinin çalışması önemli, hem telefon hem de navigasyon oradan şarj oluyor. Avis gibi büyük bir firmanin "bize bilgi verilirse tamir ediyoruz" şeklinde çalışması çok çok vahim ve kalitesiz bir durum.

Ayrıca araç çok pisdi. Koltuklar çok lekeli idi. On yolcu koltuğuna ve arka koltuğa Birşeyler dökülmüş. Insanın midesi kalkıyor. Resim de çekip paylaşacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onore O kullanıcısına yanıt
    merhaba bizim şirkette europcardan kiralamıştı verdikleri linea nın torpidosu kapanmıyordu çakmaklık çalışmıyordu araba 50 bindeydi çok kötüydü atatürk havalimanındaki ofis çalışanları hizmeti kötü yardımcı olmuyorlar bende tatil için araba kiralayacağım garenta ve central karar verdim ama büyük ihtimal central dan kiralayacağım
    arabalar 2015 model ve hepsi 15.000 km nin altında sitesinden kiralarsan sana sabit marka donanım veriyorlar süpriz ile karşılaşmıyorsun fiyatları biraz uygun bence sizde bu firmadan kiralayabilirsiniz
  • yurtdışından en uygun nasıl kiralayabiliriz ? sitede indirim yapabilen var mı ?_
  • Selam

Geçen hafta sonu Sixt den Volvo S60 kiraladım. Günlüğü 125 liraya geldi Turkcell profesyonel indirimi (%25) ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbolog T kullanıcısına yanıt
    arabaları kaç model kaç km de internetten mi ofisten mi kiraladınız havalimanı mı şehir içi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Mayıs 2015; 17:46:59 >
  • S60 yeniydi 2014 ya da 2015. km de azdı tam hatırlamıyorum. Donanımı yüksekti memnun kaldım. 1.6d otomatik.

Zeplinden de birkaç hafta önce ikame araç verdi kasko. Geri çevirdim. Çalışma stilleri çok amatör geldi bana. Kredi kartı bilgilerini sordu direk. Araçta sorun çıkarsa karttan çekeceğiz dedi ne zaman ne çekecekleri belli değil. Bütün kiralama şirketleri aynı şekilde mi çalışıyor? Kendim kiralamamıştım daha önce garip geldi sistemleri bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbolog T kullanıcısına yanıt
    seat leon dizel otomatik bütün sigortalar + 400 km dahil 8 gün toplam 1098 tl fiyat iyi geldi corolla veya leon düşünebilirim

mercedes bmw volvo için extra istenen birşey varmı avis ve budget 2 kart + 2000 tl provizyon istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Mayıs 2015; 19:05:41 >
  • Volvo için ekstra birşey istemiyorlar. 1000 lira provizyon var sadece.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben nişanım için transporter tarzı bir araç kiralamak istiyorum ama avis, budget, hertz, sixt hiç birinde yok. Daha önce kiralayanınız oldu mu? Varsa nereden kiraladınız memnun kaldınız mı bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.