Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PolarStern

Hayır maaş kartı, banka kartı, debit kart gibi kartlarla işlem yapmıyorlar. Kredi kartı şart, kişinin kredi kartı olmasını bir nevi güvence olarak görüyor firmalar. Üst sınıf araçlarda provizyon bedeleinin yuksek tutulması ve çift kredi kartı isteme nedenleride bu sınıf araçları herkese vermek istemiyorlar firmayla belli bir geçmişiniz yoksa bu sınıf araçları alabilmeniz zor.

Teşekkürler hocam.
  • Birde ek bilgi vereyim kiralamayı nereden yapacaksınız bilmiyorum ama avis ve budget hemen hemen aynı sayılır. Vodafone hattınız varsa budget sayfasından istediğiniz tarihler arası rezervasyon yapabilirsiniz. Kiralama ofisinde ödemeli olarak şimdiden rezervasyon yapmanız sizin lehinize olacaktır. Özellikle bayram dikkate alındığında fiyatlar belirgin şekilde yükselecektir. O yüzden önceden rezevasyon şart bayrama 1-2 hafta kala hiç bir firmada araç bulamazsınız.

Bu gibi firmalar her ne kadar kurumsal firma olsa da bunların bayilik usulü çalışan şubeleri pek kurumsal davranmaya biliyor bu konularda da dikkatli olmak lazım.

Budget ve Avis için önerim aracı alırken Mini Hasar + Süper İhtiyatlı Mali Mesuliyet sigortası ekletinsonradan başınız ağırmasın. bu ikisinin günlük maliyeti de ( 14 TL + 10 TL ) toplam 24 TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolarStern -- 1 Haziran 2015; 2:38:13 >
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    avis ve budget banka kartı debit kabul ediyor web sitesinde ödeme ekranına gelince visa debit kart seçip ödeme yapabilirsiniz bayramda alacaksanız erken rezervasyon yapın kurumsal bile olsa bu firmalarda araba kalmıyor erken rezerve yapmak sizin için iyi olur bende bayram için central dan golf 7 tdi dsg rezervasyonu aptırdım tatil bölgesi havalimanında araba bulmak sorun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

avis ve budget banka kartı debit kabul ediyor web sitesinde ödeme ekranına gelince visa debit kart seçip ödeme yapabilirsiniz bayramda alacaksanız erken rezervasyon yapın kurumsal bile olsa bu firmalarda araba kalmıyor erken rezerve yapmak sizin için iyi olur bende bayram için central dan golf 7 tdi dsg rezervasyonu aptırdım tatil bölgesi havalimanında araba bulmak sorun olur

Hocam yukarida arkadas kabul olmuyor yazdi.Hic kiraladiniz mi banka karti ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    kiralamadım ama temsilciye sordum banka kartı oluyor dedi avis web sitesinde mastercard visa debit kart geçerli yazıyor ödeme ekranının açıklama kısmında bu bilgi var eğer banka kartı kabul etmeseydi siteye yazmazlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

kiralamadım ama temsilciye sordum banka kartı oluyor dedi avis web sitesinde mastercard visa debit kart geçerli yazıyor ödeme ekranının açıklama kısmında bu bilgi var eğer banka kartı kabul etmeseydi siteye yazmazlardı

Eyvallah hocam umarım dediğiniz gibidir.
  • Yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları yurt içi olsun yurt dışı olsun iş gereği ömrüm araç kiralamakla geçiyor. Ezbere konuşmuyorum karşılaştığım durumu söylüyorum. Size onu söyleyen temsilci dünyadan bi haber gidin bakalım ofise gerçeklerle karşılaşın gelin ondan sonra burda konuşalım.

Hatta size şunu söyliyeyim garenta üst sınıf araç kiralayacaksınız bırak kredi kartını sizin kredi puanınıza bile bakıyor puanınız düşükse ister 5 kredi kartınız olsun araç vermezler.

Gerek yurt dışı gerek yurt içi kiralama ofisleri önünde görüyorum bazen nakit verelim diyen bankamatik kartından çekin diyen ama malesef araç alamadan dönüyorlar.
  • PolarStern P kullanıcısına yanıt
    ben yanlış bilgi vermiyorum doğru bilgi veriyorum asıl yanlış bilgiyi veren avis budget web sitesinde banka kartı geçerlidir şeklinde yazmışlar sizin çok kiralama yapmanız bişey değiştirmez sadece kredi kartı kabul ediyorlarsa ozaman temsilcilere bilgi verecekler ve web sitesinden o bilgiyi kaldıracaklar ozaman kimse banka kartı geçiyor demez
  • budget web sitesinde banka kartı ibaresini nerede geçiyor link verirsen bende bilgileneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 1 Haziran 2015; 17:20:56 >
  • Ödemeyi burdan yaptın provizyonu nasıl çekeceksiniz ofiste kaldıki banka kartıyla devam dediğiniz hata yapıp ödemeyi alamaycakatır rezervasyon yaparken deneyin isterseniz.

Budget sitesinden ödeme yöntemleri

http://www.budget.com.tr/budgetonline/tr/budget.nsf/c/Rent_a_Car_Fiyati_Al,Odeme_Yontemleri
    önce mesajımda daha önce kiralamadıgımı belirtmiştim web sitesi ve temsilcinin bilgilerine göre bende bu konuda bilgi verdim sistemin işleyişini ben bilemem eğer ödemede sorun çıkıyorsa ozaman web sitesinden banka kartı bilgilerini kaldırsınlar insanların kafasını karıştırmasınlar
  • Merhaba,

Sixt Turkiye'den izmir icin 2 haftalik araba kiraladim. Temmuz'da iki haftalik otomatik benzinli toplam 1300 tl odedim. Sormak istedigim sixt'in izmir'de ki araclari kac yillik ve arabayi alacagim gun bana dizel otomatik verebilirler mi ? Daha once ordan kiralayan arkadas varsa deneyimlerini anlatabilir mi?
  • RovingBlue R kullanıcısına yanıt
    madem 2 haftalık kiralayacaktın neden benzinli otomatik kiraladın ucuz olsun diye çok saçma iş yapmışsın marka model nedir bilinen kurumsal firmada genelde 5 20 bin km arası arabalar oluyor senin alacağın gün hangi araba kaç km de gelir bilemeyiz sonuçta sürekli kiralanıyor arabalar km değişebilir diğer firmalarda bolca dizel otomatik arbaa vardı garentadan kiralasaydın sen benzinlik kiralayıp işini şansa bırakmışsın belki dizel verirler diye dizel vermezler yine benzinli verirler daha zaman varsa rezervasyonunu iptal et ve central garenta avis budgete bak dizel otomatik araba al 2 hafta benzinli ile gezilmez

garentada polo comfortline dsg 102 tl orta plus grubu 110 tl dizel otomatik 500 tl fazla vereceksin ama dizel otomatik alacaksın 500 tl eksik verirsen 2 haftada eğer çok gezeceksen 500 tlden daha fazla yakıt parası verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 7 Haziran 2015; 17:19:40 >
  • Temmuz ayinda Istanbul-Bodrum arasi 5 gunluk bir yolculuk icin arac bakiyorum. Budget'tan Volvo XC60 2.0 Diesel veya Avis'ten BMW 520 var hemen hemen ayni fiyata. Avis'in verdigi 520 dizel mi bilmiyorum, galiba benzinli.

Uzun yol icin hangisini tercih edersiniz, yazarsaniz sevinirim. Ben, esim ve 7 yasindaki oglum ile seyahat edecegiz.

Bir de aracin yasi/kilometresi Avis ve Budget arasinda fark olur mu? Daha onceki mesajlarda Budget Avis'ten cikma araclari kiraliyor diye okumustum. Ne kadar dogru bilmiyorum.

Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.
  • Geçen hafta Budget'tan cuma - pazar günleri arası araba kiraladım. Cuma günü Sabiha gökçenden aracı aldım ve pazar günü Atatürk havalimanına bıraktım. Vodafone red %50 indirimi kullandım ve tam sigorta aldım. Öncelikle şunu belirteyim ne olursa olsun tam sigorta yaptırmak çok avantajlı, en azından kafanız rahat oluyor. Kiralamamın son günü kapalı bir otoparkta 2 araba benim aracı sıkıştırmış ve uçağıma geç kalmak üzereydim bu sebeple çıkmayı denedim ve çıkarken arka kapıyı çok hafif çizdim parkın duvarında. Uçak kaçırma stresiyle birde tam sigortasız araç kiralasaydım eminim sinir harbi yaşardım o gün.
    Bunun dışında ekonomi sınıfı istedim telefonda ve linea beklerken bana daha 10000km bile olmamış yeni clio verdiler, araçla yanlışlıkla HGS yerine OGS'den geçtim ve buna rağmen ceza da kesmediler bloke ettikleri tutardan. Sigortadan aldığım araçlar dışında ilk defa kiralama tecrübem oldu ve Budget'tan memnun kaldım, telefonda müşteri hizmetleri bekleme süresinin uzun olması ve atatürk havalimanında araç tesliminin (belki pazar akşamı yoğunluğu kaynaklı da olabilir) eziyetli olması dışında hiçbir şikayetim olmadı.

• Bursa Büyükşehir Belediyesinin şirketi var burulaş oradan kiralayan var mı
  • Bayramda 1 haftalık araba kiralamayı düşünüyorum Avis'ten.Fakat kredi kartı kullanmadığımdan babamın üstünden kiralayacağım.Kendimi ek sürücü olarak gösterdiğimde araba ile şehir dışına çıktığımda sorun olur mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Bayramda 1 haftalık araba kiralamayı düşünüyorum Avis'ten.Fakat kredi kartı kullanmadığımdan babamın üstünden kiralayacağım.Kendimi ek sürücü olarak gösterdiğimde araba ile şehir dışına çıktığımda sorun olur mu bu?

Yardim edebilecek yok mudur?

• quote:

quote:

Bayramda 1 haftalık araba kiralamayı düşünüyorum Avis'ten.Fakat kredi kartı kullanmadığımdan babamın üstünden kiralayacağım.Kendimi ek sürücü olarak gösterdiğimde araba ile şehir dışına çıktığımda sorun olur mu bu?

Yardim edebilecek yok mudur?

Hicbir sorun yasamazsin. Gunluk ek surucu ucreti odersin o kadar. Kiralama sartlari aynen gecerlidir. Sehirdisi sehirici ayrimi yoktur Avis'te. Yas ve ehliyetinin yilina göre araba kiralayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.