Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shinning Star

Arkadaşlar merhaba,

Ben nişanım için transporter tarzı bir araç kiralamak istiyorum ama avis, budget, hertz, sixt hiç birinde yok. Daha önce kiralayanınız oldu mu? Varsa nereden kiraladınız memnun kaldınız mı bilgi verebilir misiniz?

Enterprisetan vito kiralayanilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 ye cla icin rezervasyon yaptirdim sixt ten %25indirim vardi.baska tavsiyesi olan varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yıllardır avisten araç kiralıyorum arkadaşlar ancak son bir yılda avisten yaptığım bütün kiralamalarda sorunlar yaşadım ve en kötüsüde sorun yaşadığınızda kimse sizin yanınızda değil.
    en son yaşadığım sorunla ilgili konu açtım detaylarını okumak isteyenler bakabilirler.
    bir daha avisten araç kiralamak mı asla.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105850949/f_//tm.htm#105850949
  • Merhaba arkadaşlar,

Avis veya Budget'dan araç kiralamak istiyorum fakat kredi kartım yok. Ödeme için farklı bir alternatif var mı? 12 haziran'da araç lazım sırf bu iş için kredi kartı almak istemiyorum.
  • Arkadaşlar Garenta'dan araç kiralayacağım sigorta seçeneklerinden sadece makisimum güvenceyi seçsem yeterli midir?
  • tfk35 kullanıcısına yanıt
    Yeterli. Hepsini içeriyor o.
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar 12 sayfanın hepsini okudum bende central dan golf 7 tdi dsg 9 gün genç sürücü + mini hasar sigortası dahil 1490 tl fiyat verdiler rezervasyon yaptırdım
    dizel otomatik olarak bütün firmalara baktım kafama yatan olmadı avis budgette bu fiyata volvo s60 var ama genç sürücü ekleyince fiyat 2000 tl oluyor bide extra 1000 tl provisyon alınca çok yükleniyor fiyat dizel otomatik c sınıfı donanımlı sedan hb farketmez tavsiye edeceğiniz bir yer var mı 2015 model olmasını istiyorum eğer yoksa tek seçenek central kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Mayıs 2015; 2:07:15 >
  • Garenta'dan SEAT LEON STYLE 1.6 TDI CR 105 HP DSG SS kiralayabilirsiniz. Hem yaş sınırı 23, 25 değil. Yaşınız 23'se genç sürücü de ödemezsiniz. Ki genç sürücü + maksimum güvence aldığınızda bile 1305 lira yapıyor 9 gün. 200 lira az değil. Genç sürücüden de kurtulursanız 23 yaş ile 1125 TL'ye geliyor. Leon ve Golf motoru otomatik vitesi vs. tüm mekanik aksamları aynı araç biliyorsunuz.
    ama garenta marka donanım garantisi vermiyor leon beklerken hyundai accent blue gelebilir o grupta hangi araç müsait ise o arabayı veriyorlar

garentada sadece grup kiralıorsun gösterdiği arabayı vermeybiliyorlar şikayetvarda çok şeyler okudum

central öyle değil bana golf 7 tdi dsg verecekler eğer olaki golf kalmazsa yeni passat verecek bu durumda garenta nın anlamı kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Mayıs 2015; 10:06:28 >
  • Ben Garenta'dan çok araba kiraladım. Sana sayfada ne gösteriyorsa o aracı sana ayırıyor. Plakası ile hatta. Direkt sana ayrılan araç belli oluyor sistemde. Ancak o aracı senden önce kiralayan kişi süreyi uzatırsa veya kaza yaparsa sana başka araç vermek zorunda kalıyorlar. Geçen hafta arkadaş A3 kiraladı Garenta'dan 142 liraya günlüğü. A3'ü vurmuş önceki kiralayan, arkadaşa 3.20d xDrive verdiler. 3.20d'lerin günlüğü bile 230 lira, bu xDrive bide yani 4x4. Yani biraz ağzın laf yapıyorsa aynı gruptan araç olsa bile daha iyisini alma şansın var eğer kiraladığın araç o an uygun değilse. Sen işini garantiye almak istersen online ödemeyi yapıp kiraladığın ofisi arayıp araç durumunu sorarsın. Ve durumu belirtirsin ben bu aracı istiyorum, sırf bunun için kiraladım şu şu araçları kabul etmem diye. Boşuna fazla para vermeye gerek yok.
    güzel anlatmışsın ama ben çok araştırdım özellikle garenta yada söyledim marka donanım garantisi vermiyoruz siz sadece grup kiralıyorsunuz o grupta hangi araç müsait ise onu veriyoruz dedi senin dediğin gibi bişey olsa zaten kiralardım ama istediğim arabayı alamadıktan sonra acaba hangi arbaa gelecek diye düşünmek istemiyorum

a3 ve üzeri arabalarda günlük 400 km sınır var ben yaz seznunda kiralacağım için istediğim araba kalmayabilir havalimanında yazın yoğunluk oluyor istediğin arabayı alamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Mayıs 2015; 10:30:54 >
  • Valla para sizin. Kendi arabamı alanı alana kadar çok araba kiraladığım için kendi tecrübelerimi söyledim. Kafanıza hangisi daha çok yatıyorsa onu yapın tabiki.
    aslında avis ve budget ten volvo ve bmw baktım bu fiyata yakın çıktı ama extra 2 kart + 1500 2000 tl provizyon istedikleri için bende vazgeçtim diğer firmalarda marka garantisi vermiyor focus veya benzeri yazmışlar dizel otomatik 2015 araba bulmak zor golf te en azından comfortline veya byük ihtimal highline geliyor
  • 2015 dizel otomatik A3 genç sürücü + maksimum güvence ile 1638 liraya geliyor Garenta'da. 1500'e Golf alacağıma onu kiralardım ben. Hem o sınıfta A3 harici tek araç var o da Mercedes A180 AMG. Attractive Plus'ta ya A3 geliyor ya da A180 AMG. Her türlü güzel araba gelecek yani.
    golf 7 yoksa a3 veya yeni passat veriyor central hemde aynı fiyata ozaman yine garenta 148 tlye pahalıya geliyor ve 400 km sınır var ona vereceğime yakıt alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Mayıs 2015; 11:31:07 >
  • Her yerde en çok övülen Avis olduğundan bayramda Avis'ten araç kiralamayı düşünüyorum 1 haftalık.İnternetten sözleşme şartlarına baktığımda kredi kartı gerektiğini söylediler.Ben kredi kartı kullanmıyorum onun yerine banka kartı kullanıyorum.Ödeme yapacağım zaman bu sıkıntı yaratır mı ? Güncel fiyat listelerine nereden bakabilirim avis'in?
  • Evet, Avis'te araç kiralamak için kendi adınıza düzenlenmiş bir kredi kartınız olmalı. Üst sınıf araç kiralaycaksanız çift kredi kartı şartı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarStern

Evet, Avis'te araç kiralamak için kendi adınıza düzenlenmiş bir kredi kartınız olmalı. Üst sınıf araç kiralaycaksanız çift kredi kartı şartı var

Maaş kartı,banka kartı kurtarmıyor mu hocam? Bunun istisnası olan başka kurumsal firma var mıdır?
  • Hayır maaş kartı, banka kartı, debit kart gibi kartlarla işlem yapmıyorlar. Kredi kartı şart, kişinin kredi kartı olmasını bir nevi güvence olarak görüyor firmalar. Üst sınıf araçlarda provizyon bedeleinin yuksek tutulması ve çift kredi kartı isteme nedenleride bu sınıf araçları herkese vermek istemiyorlar firmayla belli bir geçmişiniz yoksa bu sınıf araçları alabilmeniz zor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.