Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sixt'in allah bin kez belasını versin.

Bir hafta önceden parasını ödeyip kiraladığım arabayı uçuş kartı olmadığı için vermediler. Adanada yaşıyorum ikamet edilen şehre vermiyoruz diyorlar. Üstelik internette herhangi bir bilgi de yok. Sadece kiraladıktan sonra(!) gönderilen 7 sayfalık sözleşmede en aşağılarda yazıyor. Adana havalimanı diye belirtmemişler.

Havalimanı otoparkında araba bagajında oturarak kurumsal olduğunu sanan bu şirkete lanet ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba işim dolaylısıyla kurumsal bir firmadan 3 aylık araç kiralamak istiyorum. Bu şekilde kiralayan firmalardan hemengazla(derindere) fena fiyatlar vermiyor.. Başka önerebilceğiniz firma var mı acaba? Avis,sixt aylıkta pahalı gibiler.

• Bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum. Ben sadece 1 aylık kiralamak istiyorum. Mesela Garenta 30 günü aşan rezervasyonları internetten yapmıyor, acenteden fiyat teklifi almaya yönlendiriyor. Ancak acentasını arayıp daha fiyat almadım.

Hemengazla'nın verdiği fiyatları paylaşmanız mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum. Ben sadece 1 aylık kiralamak istiyorum. Mesela Garenta 30 günü aşan rezervasyonları internetten yapmıyor, acenteden fiyat teklifi almaya yönlendiriyor. Ancak acentasını arayıp daha fiyat almadım.

Hemengazla'nın verdiği fiyatları paylaşmanız mümkün mü?

Hocam bir fiyat vermediler. Sadece sitesine girdim,araçlara tıkladım. Orda istediğin fiyat aralığında araçlar çıkıyordu. Sanırım en az 3 ay kiralama yapmak gerekiyor.

• Merhabalar arkadaşlar fiesta aldım avisten ama yakıt 2 dişti bende sorun etmedim 2 diş teslim ettim aracın ön taraflarının boyaları sökülmültü hep biraz çirkin bi görüntüsü vardı mini hasar sigortasıyla birikte 270e geldi araç 2 günlük 300 tlde kredi kartından blok yaptılar bi sorun çıkmadı aldıgım gibi teslim ettim bunun yanında araçla ilgili bir kaç yorum yapmak istiyorum fiesta dinamik araba gerçekten yol tutusunu begendi devirlenmeside güzel lakin belli bir hızdan sonra rüzgar sesi aşırı alıyor birde benim anlamadıgım ani fren yapınca frenler katır kutur ediyor etreresan ek olarak ses sisteminide begenmedim bundan önce polo kiralamıştım herhangi bir yerden tanıdıktı onu begenmiştim mesela ses sistemi olsun konforu olsun yalıtım olsun benzinliydi tek sorunu oydu bu da benim nacizane fikirlerim. okudugunuz için teşekkür ediyorum kısacası memnunum bi sorun olmadı
  • Yurtdışından özellikle İtalya'da GOLD CAR'dan sakın ama sakın araç kiralamayın. Aracı havaalanında teslim almaya gittiğinizde uluslararası ehliyet lazım bahanesiyle aracı vermezler. Tek dertleri size ucuza gidecek olan aracı size vermeyip son dakika gelene kakalamak.
  • İkamet edilen şehre vermiyoruz da ne demek mantığı nedir bu olayın
  • tuanarentacar T kullanıcısına yanıt
    İyi güzel de sitede fiyat listesi yok. Sadece iddialıyız en uygun fiyat bizde reklamı. Nereden bileceğiz en uygun fiyatın sizde olduğunu. Tüm firmalar şeffaf olarak yayınlamış. Adamlarla muhatap olmadan ne ödeyeceğinizi biliyorsunuz. Güven içinde gidiyorsunuz. Size niye gelelim? Daha şeffaf bile değilsiniz...

Bu arada bu başlığı açan arkadaşlara ve yorum paylaşanlara çok teşekkür ederim. Bir aydır araba kiralama ile ilgili hafakanlar yaşıyordum... Çok yardımcı oldunuz... Neredeyse araba alacaktım tatile gitmek için...
  • tuanarentacar T kullanıcısına yanıt
    Forumda ve konuda kendi reklamını yapmak yönlendirmek yasaktır mesajınız şikayet edilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4 kez avisden kiraladim. Antep de hyundai i30.. trabzonda linea ..ist da focus a3 .. ve yine ist da clio joy verdiler. 11 tl ye gunluk 500 tl kapsamli mini hasarsizlik sig. yapip bindim.
    Focus 1.6 motordu ve 1500 km civarıydı.. pedallar sertti fren yapınca sert duruyordu. Ayaklarım yoruldu.. hız sabitleyicisi guzeldi.
    İ30 linea clio joy da guzeldi. Ortalama 20 krs yakıyorlar km de ..

• Arkadaşlar merhaba
    Ağustos ayında 13-24 ağustos tarihleri arasında bir araç kiralamam gerekiyor.
    avis sixt ve budget' a baktım fiyatlar hemen hemen aynı
    sormak istediğim şeyler var sizlerden yardım bekliyorum.
    Araç kiralarken öncelikle neye dikkat etmeliyim.
    Ödeme esnasında neye dikkat etmeliyim.
    Kasko,sigorta vs kiralık araçlarda nasıl işliyor.
    Nasıl bir sigorta yaptırmalıyım?
    Eğer araçta hasar olmazsa sigorta ücretini geri veriyorlar mı?
    İlk defa araç kiralayacak olduğum için vereceğiniz her türlü tavsiyeyi bekliyorum.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

Not: Araç olarak Renault Fluence,Megane; Jetta; vb bir araç düşünüyorum.
    Süre nedeniyle dizel bir araç daha mantıklı olacaktır sanırım.

Düzenleme:
    Garenta'yı da şimdi forumdan gördüm.Önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_K -- 27 Temmuz 2015; 11:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuanarentacar

Merhaba Arkadaşlar bu tarz durumlar la karşılaşmamak ve bir sürü gereksiz prosedür le uğraşmadan araç kiralamak için sizlere Tuana Rent A Car Seyahat Turizm San ve Tic Ltd Şti den araç kiralamayı denemenizi tavsiye ederim www.tuanarentacar.com

Merdiven altı dedikleri , arabayı verdikten sonra silahla , tehditle para koparmaya çalışan firmalardan değil dimi ?

• Aykut_K kullanıcısına yanıt
    Kurumsal firmalarda hiçbirşeye dikkat etmene gerek yok
    ofise gitmeden önce yanında ehliyetin ve sana ait kredi kartın olması yeterli
    kurumsallarda rent a car kaskosu var isteğe göre mini hasar ve full kasko paketi alabilirsin bunların günlüğü 10 20 tl arasidir
    extra sigortalarin ücretlerini önceden alırlar hasarsız teslim etsen bile ücret iade yapmazlar hangi şehirden kiralayacağını yazmamissim havalimanında bir sürü kurumsal firmalar var şehir içinde genelde merdiven altı firma oluyor central'ı tavsiye ederim 9 gun golf tdi dsg kiraladim bana 19 km de araba verdiler bide ikram verdiler
    15.000 km üstünde araba göremezsin sıfır araba keyif yaşamak istiyorsan central dan kiralama garenta ya bulaşma adamlar bayram gelmeden %50 zam yaptılar hala devam ediyor avis ve budgette % 30 50 indirim var onlara da bak

• Avrupada sixt rent a car dan önce bmw 1.18d kiraladık,ardından a4 2.tdi ile başka bir şehirde değiştirdik. Günlük 14 euro farkla herhangibir kazada maksimum 800 euro ödeyecek şekilde 60 euro günlüğe 14 gün aracı aldık.Aldığımızdan farklı bir yere bıraktığımız için 40 euro civarı,günlük 300 km limiti toplamda 1600 km geçtiğimiz için 200 euro ya yakın fark ödedik. Ek olarak yediğimiz trafik cezaları için sixt bize bilgilenendirme olarak ceza başı 25 euro kesti,tek kötü yanı buydu diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K

Arkadaşlar merhaba
    Ağustos ayında 13-24 ağustos tarihleri arasında bir araç kiralamam gerekiyor.
    avis sixt ve budget' a baktım fiyatlar hemen hemen aynı
    sormak istediğim şeyler var sizlerden yardım bekliyorum.
    Araç kiralarken öncelikle neye dikkat etmeliyim.
    Ödeme esnasında neye dikkat etmeliyim.
    Kasko,sigorta vs kiralık araçlarda nasıl işliyor.
    Nasıl bir sigorta yaptırmalıyım?
    Eğer araçta hasar olmazsa sigorta ücretini geri veriyorlar mı?
    İlk defa araç kiralayacak olduğum için vereceğiniz her türlü tavsiyeyi bekliyorum.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

Not: Araç olarak Renault Fluence,Megane; Jetta; vb bir araç düşünüyorum.
    Süre nedeniyle dizel bir araç daha mantıklı olacaktır sanırım.

Düzenleme:
    Garenta'yı da şimdi forumdan gördüm.Önerir misiniz?

Aynı sorunun cevaplarını ben de bekliyorum. 19-24 ağustos arasında kiralıcam. Kasko aracı harici ilk araç kiralama deneyimim olacak yardımcı olabilir misinz?

• UnchaineD kullanıcısına yanıt
    Yeni mesaj bir mesaj üstte bu soruya ben cevap verdim yukarı bakarsanız cevabını alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

Yeni mesaj bir mesaj üstte bu soruya ben cevap verdim yukarı bakarsanız cevabını alırsınız

Teşekkürler tüm konuyu okuyordum yenilemeden yazmışım. Avis ya da enterprise düşünüyordum. Sigortalar yüzünden kafam karışıktı. Central ı da önermişsiniz ona da bakacağım. Garentada dediğiniz gibi fiyatlar yüksek. Aviste de world car da indirim varmış onu araştıracağım. Tekrar teşekkürler :)
  • Üniye gidecegim. Araba kiralamak ne kadar mantıklı? Uzun donem için? 15 bin falan verebilirim yıllık.

• Öncelikle teşekkürler.
    Ankara'dan kiralayacam. Firmaların şehir içi ofisi varsa iyi olur diyordum çünkü Esenboğaya gitmek biraz sıkıntı oluşturacaktı benim için ama çare yoksa gidecez artık.
    Kiralayacağım araç gelin arabası olacak bu yüzden beyaz olmasını istiyorum firmalar bunu garanti edemiyor ama garenta da tüm filo beyaz. Sanırım central da öyle.
    Belirttiğiniz paketleri alacam bir aksilik olmazsa. İnternetten rezervasyon mu sizce daha iyi yoksa ofise gidip ödeme yapmak ve aracı almak daha iyi?
    Budget'da %30 indirim var vodafone üzerinden ama renk garanti edemiyorlar. Avisi inceledim ama müşteri hizmetleri onlarda da rengi garanti edemiyor.
    marka modeli geçtim ama renk önem kazanıyor bir yerden sonra.
    Yine de vaktim var inceleyip araştırmaya devam edecem.
    Central şuan için aklımın bir köşesinde.

Bir de araç kiraladıktan sonra nelere dikkat etmek gerekir?
    Deneyimlerinizi alabilirsek bizlere de yol göstermiş olursunuz.
    Teşekkürler

• teşekkürler.......

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.