Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faraday21

budget,avis,hertz arasından en ucuzu budget. geçen gün kiraladım budgetten. b grubu.günlüğü 94 liradan renault clio.

hocam kaç günlük kiraladınız*
  • Arkadaşlar ehliyetimi yeni aldım bayadır araç kullanıyorum ama şehir dışındaydım. İstanbulda araç kiralamam gerek günlük veya bikaç günlük 21 yaşımı doldurmadan mümkün değil mi ? Merdiven altı yerlerle uğraşmak istemiyorum yoksa mecbur taksi kullanıcaz.
    Teşeklürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 günlük almıştım.şimdi sitelerinden baktım da fiyatları artırmışlar sanırım. daha 5 gün önce kiraladım. cumartesi sabahtan pazartesi akşama kadar 283 liraydı. Şimdi 2 günlüğüne 277 lira yazıyor Ford fiestaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faraday21 -- 12 Ağustos 2015; 12:00:57 >
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    kurumsal firmalardan kiralamak istiyorsan en az 21 yaşında olman ve ehliyeti alışının üzerinden en az 1 yıl geçmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faraday21

kurumsal firmalardan kiralamak istiyorsan en az 21 yaşında olman ve ehliyeti alışının üzerinden en az 1 yıl geçmesi gerekiyor.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için o halde taksiyle halledicez işlerimizi
  • bir ilden alıp başka ilde teslim edilecek olsa hangisi en avantajlı oluyor?
  • Arkadaslar avis artik kredi puanina bakarak arac veriyor paramizla rezil olmaya basladik iyice

• Budgettan araba kiralarken araç kiralayan kişi başka kart kullanabilir mi? benim kartımda provizyon kadar limit yok annemin kartını alacağım sorun olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Budgettan araba kiralarken araç kiralayan kişi başka kart kullanabilir mi? benim kartımda provizyon kadar limit yok annemin kartını alacağım sorun olur mu acaba?

Hayır kullanamazsın. Sözleşme ödemeyi yapan kişinin adına olduğundan öyle birşey mümkün değil. Ancak annenin ehliyeti varsa gidip onla birlikte kiralayıp kendini ek sürücü olarak gösterirsen olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 14 Eylül 2015; 3:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Budgettan araba kiralarken araç kiralayan kişi başka kart kullanabilir mi? benim kartımda provizyon kadar limit yok annemin kartını alacağım sorun olur mu acaba?

Hayır kullanamazsın. Sözleşme ödemeyi yapan kişinin adına olduğundan öyle birşey mümkün değil. Ancak annenin ehliyeti varsa gidip onla birlikte kiralayıp kendini ek sürücü olarak gösterirsen olur.

Bu şekilde daha önce sixtten araç kiralamıştım.

• arkadaşlar bayramda 26 Eylül'de araç kiralamam lazım 1 günlük. Bazı firmalar komple bayram olarak kiralıyor, 1 gün kiralayacak öneriniz var mı? Araç İstanbul Atatürk Havaalanından alınacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Bu şekilde daha önce sixtten araç kiralamıştım.

Ben garenta ve centrala sormustum olmuyor dediler ayni acikladigim sekilde.

• Merhaba arkadaşlar,

Almanya'da 3 gün için araba kiralamak istiyorum ancak rotam bayağı uzun rentalcars.com isimli sitede günlük 300 km sınırı olduğu yazıyor(europcar) ve bu benim için yetersiz ve 300km'yi geçen her km için ekstra ücret var.Daha önceki yazılanları okuduğumda böyle bir şeyle karşılaşanı görmedim bu konuda bir bilgisi olan var mı?Böyle bir kural uygulanıyor mu?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  • Çok yerden farklı araçlar kiraladım, tabi ki hepsinin kurumsal firma olmasına ve özellikle havalimanı ofisi olmasına özen gösterdim. Avis başlarda tek tercihimdi, avis bir anda bozuldu, müşteri memnuniyetini hiçe sayar oldular, hatta dikkat ederseniz siteleri bile aylardır güncel değil. Genellikle orta ve lüks sınıf araç kiralıyorum. Avisten bir kere aldığım araç çok kirliydi ben yıkattım, farklı sefer aldığım araçta arıza ışığı yanıyordu, beni avisten soğutansa şu oldu, rezervasyon yaptırdım ücretini site üzerinden ödedim ofise gittiğimde hem araç kalmadığını söylediler farklı alt sınıf araç önerdiler mecburiyetten kabul ettim, ve ödeme yaptığımı kanıtlayamadım malesef , bir saatlik uğraşın sonunda makbuz çıktısını mail adresimden alarak inandırabildim. Kurumsallık bir yana merdivenaltı firmalarını bile iğrençlikte solladılar. Yine otokoçun temsilciliğini üstlendiği budgete yöneldim en azından biraz ilgililer vs diye aldığım ilk aracın kornası, uzun farları, iç ışığı ve teyibi çalışmıyordu, yola çıktıktan sonra fark ettim geri dönemedim, tam bir rezillik yaşadım. ikinci araç temizlenmemişti ve bakımına beş yüz km vardı. Rent go , şöyle sıfır böyle sıfır araç vereceğiz bir çizik bile yok dedi aldığım araç altmış binde her yeri çizik içindeydi teslim alırken çizikleri görevliye forma girmesi için gösteriyorum, hepsine gerek yok dedi. Yola çıktım birde baktım teyip çalışmıyor farın biri yanmıyor arka stoplarında biri yanmıyor geri dönemedim, telefon açtım anlaşmalı olduğunuz bir yer mi var yoksa serviste mi değiştireceğiz diye sordum, düşünün ki görevli aynen şöyle dedi, yav bir ampül kaç para yetmiş beş kuruş alın takın , teyip çalışmıyor dedim olur mu öyle şey dedi çalışmıyor işte dediğimde, çalışmıyorsa yapacak birşey yok dedi. Ön tampon altlığının yerinde çıktığını farkettim aradım bildirdim ya bizde kaydı varsa sorun yoktur dedi. Yani gayet lakayt gayri ciddi bir firma olduğunu anladım. Km sınırı olan firmaları tercih etmiyorum hayatta aşmayacağım bir km bile olsa beni kısıtlayan sınırlandıran bir engel olmasını istemiyorum. Sitx te pek sorun yaşamadım. Centalli deneyeyim dedim gayet kurumsal duruyor diye daha kiralama aşamasında problem yaşadım şöyle anlatayım, İnternetten aracı seçtim bir türlü ödemeyi yapamadım , aradım rezervasyon yaptırdım vs internette aynı fiyata araca far cam lastik sigortası dahilken telefonla yaptığım rezervasyonun gelen formunda cam lastik far sigortası istenmedi yazıyordu aradım ben istiyorum dedim, ya para istenmedi anlamında yazıyor dediler olur mu öyle şey dedim, o zaman yine ücretsiz sunulan şu hizmete niye dahil yazıyorda buna istenmedi yazıyor deyince bizde tam bilmiyoruz dediler. maalesef çelişen bilgiler verdikleri için iptal ettim. Başka sefer şansımı deneyeyim dedim internet üzerinden aracın var olduğunu görüyorum, telefonla rezerve etmek için aradım aracımız yok dediler, bende hiçbirşey demeden kapattım internetten rezervasyon yaptım ödememi yaptım, aradım şimdi aracı kiraladım araç yok diyorsunuz ne olacak dedim, eğer onay aldıysanız sorun olmaz dediler. yani yalan söyledik diyemediler. daha rezervasyon günü gelmedi bakalım ne olacak merak ediyorum. Avisi dün aradım araç yok dedi , internet sitesinde var ama dedim kiralasam ücreti ödesem o gün gelsem aracı almaya ne olacak dedim, paranızı geri öderiz dedi , yani sizin o gün kü işiniz gücünüz planınız programınızın hiç önemi yok en kötü paranızı geri veririz ne konuşuyorsunuz dedi resmen. Bugdeti aradım vodafone red %50 indirim kampanyasından yararlanmak için, önce kampanya lafı etmedim normal fiyatı sordum sonra yüzde elli indirim kampanyalı fiyatını sordum normal fiyata göre yüzde on anca indirimli fiyat aldım yüzde elli indirim olmadı ki dedim, o yüzde elli indirim liste fiyatımız üzerinden yapıyoruz dedim, peki dedim liste fiyatları nerede yazıyor dedim, ofislerimizde yazıyor dedi, yüzde elli indirimle iki yüz tl olan araç ofiste kaç para dedim 400 tl dedi, bu aracı siz 400 tl ye kiralar mısınız dedim 200 e bile bulamazsınız dedim her yerde 175 tl dedim, yemin ediyorum hiçbirşey diyemedi haklısınız dedi. Yani demem o ki Bu firmaların en kurumsalı bile aslında Türkiye standatlarında kurumsal. Siz siz olun lafa söze değil ,o imza attığınız sözleşmede ne yazıyor ona bakın ve ona sadık olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihl -- 17 Eylül 2015; 3:32:54 >

• Sixt indirim kodu var isteyen iletisime gecsin turkcell %25 indirimidir.

• mihl M kullanıcısına yanıt
    Bende mayista centraldan kiraladım web sitesinden ödeme yaptım ama onların sisteminde sorun vardı ödemeyi alamadılar sonra çağrı merkezi yöneticisi ile görüştüm internet fiyatından rezervasyon yaptı temmuzda ızmir havaalanı ofisine gittim işlemleri yaptım otoparka gittim orda sıfır km sunrooflu passat leon qasqai a3 corolla vs arabalar vardı hepsi çok güzeldi hepsi 34 plakaliydi galiba istanbul bayisinden indirimli alıyorlar tirla izmir e getiriyor budget garenta aralarında da 34 plaka vardı
    Golf tdi dsg comfortline sunroof bi xenonlu 19km de temiz yıkanmış araba teslim ettiler otoparktaki kişi ilgili ve saygiliydi şu ve şeker ikramida verdi ben genel olarak memnun kaldim tek sorun ofisteki bayana tam fiyatı söylediğim halde kredi kartimdan 300 tl eksik cekmis arbayai teslim ettikten sonra 1 gün sonra arayıp söylediler bende tabiki tepki gösterdim sinirlendim sonunda kalan kısmı kartimdan çektiler eğer ızmir havaalanı ofisinden kiralayacaksaniz bayana dikkat edin erkek
    Personeller daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• önümüzdeki günlerde bir günlüğüne budgetten araç kiralayacağım. sitede bana uygun çıkan araç dizel fiesta. ilk kez kiralayacağım için birkaç bir şey sormak istiyorum.

ofis ve internet ödemesi farklı ücretlendiriyor ben netten ödeyip ofise gidersem araç temininde bir sıkıntı çıkar mı?
    araç detaylarını nasıl öğrenirim kaç model olduğunu mesela.
    1.000 tl limitli kredi kartım var sıkıntı çıkarırlar mı?
  • 01018 kullanıcısına yanıt
    Sana fiesta çıkması önemli değil zaten sitesinde yazıyor fiesta veya benzeri kesin dizel fiesta verecekler diye bişey yok zAten koşullar kisminda marka model garantisi vermiyoruz yazıyor yanında kredi kartı ehliyet kimlik olması yeterli fiesta grubu için 300 tl provizyon alıyorlar birde kredi notuna bakıyorlar eğer iyi ise araba verirler kötü ise vermezler

elin boş donersin eğer vodafone hattın varsa budgette %30 indirimli kiralarsin vodafone yoksa bence budgetten alma central bu konu daha iyi sıfır km veya sıfır gibi araba veriyor fiyatları uygun ben daha önce kiraladım memnun kaldim şimdi tekrar rezervasyon yaptırdım sende linea için yaptirabilirsin kredi notuna bakmazlar direk işlemleri yapıp arabayı alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 2 Ekim 2015; 0:53:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01018

önümüzdeki günlerde bir günlüğüne budgetten araç kiralayacağım. sitede bana uygun çıkan araç dizel fiesta. ilk kez kiralayacağım için birkaç bir şey sormak istiyorum.

ofis ve internet ödemesi farklı ücretlendiriyor ben netten ödeyip ofise gidersem araç temininde bir sıkıntı çıkar mı?
    araç detaylarını nasıl öğrenirim kaç model olduğunu mesela.
    1.000 tl limitli kredi kartım var sıkıntı çıkarırlar mı?

Hocam 300 tl provizyon cekerler sorun olmaz, ama yeni uygulama baslamis findeks notuna bakiyorlar

• Vodafone hattım var hocam ofisten mi oluyor vodafone indirimi.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.