Bildirim
AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (42. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
avis ve budget kalitesinin son zamanlarda aşırı düştüğü bahsedilmiş...
kesinlikle altına imza atarım. budget ile hiç çalışmadık , avisden daha farklı şartları var.. ve daha pahalı geliyor. kampanyalı fiyatına ankarada hiç şahit olmadım. saçma sapan hesaplama yapılıyor.
avis ile kurumsal sözleşmemiz var. ancak son zamanlarda pis araç veriyordu. bizim de acelemiz olduğundan alıyorduk.ancak en son kiraladığımız s60 da elektronik benzin göstergesi olduğundan eksik şekilde benzin ile verildi. gösterge 8 göstergeli ben 6 göstergede aldım. dönüşte de bu şekilde getirin dendi. yola çıktım , acelem vardı ve tek araç s60 kalmıştı. 10 km yaptıkdan sonra benzin göstergesi 5 e düştü. acelem olduğundan dönemedim , telefon açamadım. lanet olsun dedim gittim... dönüşte ise tekrar nasıl 6. kademe getirecegim onun derdine düştüm. ve haliyle 7 de teslim etmek zorunda kaldım. elektronik öyle bi sistemi var ki ayarını tutturamıyorsunuz.... gittiğim zaman söyledim işte getiren kişinin acelesi olduğundan benzin almamış. siz de acele ettirdiğinizden öyle verilmiştir dendi.... hakkımı helal etmedim. bi daha da çalışmadık zaten.... garenta ile çalıştık daha sonra 1 ay'a yakın kiralamamız oldu memnun kaldık... sadece biraz pis teslim edince pis getirmişsiniz aslında ceza yazmam gerek tarzında konuştu. ben de yağmur yağdı ne yapayım dedim.......
avis çalışanlarından memnun değilim. araç olduğu halde size araç yok diyebiliyor. kurumsal önceliğiniz var fakat yine araç garantiniz olmuyor. avisin kalitesi gerçekten düştü....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Budget tan araç kiralamıştım. 500 tl ve altı hasarları karşılamıyoruz. Karşılanmasını istiyorsanız günlüğüne ek 15 tl istediler. 2 gün kiralamıştım. Kiralama ücretine ek 30 tl aldılar bu yüzden. Bu her yerde mi böyle Gaziantep gazi muhtardaki budget
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her yerde öyle değil mini sigorta olmazsa polise tutanak tutturursunuz firma kaskodan onarım yapar mini sigorta olursa 500 ile 1000 tl aradı küçük hasarları karşılar tutanağa gerek yok budget o şekilde diyorsa ofiste veya firma ile alakalıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tekirdağdaki budget hem hizmet açısından,hem çalışanların ilgi ve alakası açısından çok başarılı buluyorum.Verdikleri arabalar da tertemiz,yeni. Ama fiyatlarına %50 zam gelmiş.O yüzden avise bakıcaz artık. -
En son Enterprise'dan kiraladım. Araç Focus sedan, 2015 model, 11 binde, dizel. Günlük 100 tl idi. 300 tl bloke çektiler karttan. Üç gün sonra iade ettiler. Gayet memnun kaldım. Beni rahatsız eden tek şey, aracı teslim ederken üstün kötü şöyle bir bakıp, bir şey yok abi derken, teslim alırken abartılı bir inceleme yapmaları. Yani aracı teslim alırken sizin dikkatli olup, hiçbir çiziği, vuruğu gözden kaçırmamanız lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: İMAX 3D
Her yerde öyle değil mini sigorta olmazsa polise tutanak tutturursunuz firma kaskodan onarım yapar mini sigorta olursa 500 ile 1000 tl aradı küçük hasarları karşılar tutanağa gerek yok budget o şekilde diyorsa ofiste veya firma ile alakalıdır
Her yerde böyle. Kaskoları muhafiyetlidir. Kiminde 500 TL kiminde 1000 TL. Kusur sizdeyse polise tutanak tutturursunuz veya karsilikli tutanaginiz ve diget evraklariniz vardir firma kaskosu karşılar ancak sizden muafiyet tutarini aldiktan sonra. Nasil mi? Diyelim ortaya cikan hasar 2000 tl tutarinda firmanin muafiyeti 1000 tl. Sizden 1000 tl alir. Diyelim hasar 800 tl firma muafiyeti 1000 tl sizden yine 800 tl alir. Bu hasar paketleri muafiyetleri bir anlamda ortadan kaldirir ya da polis tutanagina gerek olmaksizin verdigi limit kadar hasari karsilar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mini sigorta nin amacı küçük hasarları karşılaması ve ücret ödememek ben hertürlü ücret odeyeceksem rent a car kaskosu ne ise yarıyor o zaman merdiven altı firmalardan ne farkı kaldı mini sigorta olursa örnek 500 tllkk kaza yaptınız sigortadan karşılanır sizden para almazlar 2000 tl olursa sigortadan kalan kısmını kaskodan karşılanır bu şekilde olduğu için çoğu kişi mini sigorta ekletiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İMAX 3D
Mini sigorta nin amacı küçük hasarları karşılaması ve ücret ödememek ben hertürlü ücret odeyeceksem rent a car kaskosu ne ise yarıyor o zaman merdiven altı firmalardan ne farkı kaldı mini sigorta olursa örnek 500 tllkk kaza yaptınız sigortadan karşılanır sizden para almazlar 2000 tl olursa sigortadan kalan kısmını kaskodan karşılanır bu şekilde olduğu için çoğu kişi mini sigorta ekletiyor
Aynı şeyden bahsediyoruz. Bir anlamda kasko muafiyetini ortadan kaldırıyor işte. Hasar paketlerinden birini almazsanız ve kusur sizdeyse her türlü ücret ödersiniz. Çünkü hiçbir kiralama şirketi muafiyetsiz kasko kullanmıyor. Kimisinde 500 kimisinde 1000.
Siz 500 - 1000 - 2000 gibi bir paket aldığınızda zaten otomatik olarak bu muafiyeti kaldırıyorsunuz. Ancak bu paketlerin özelliği polis tutanağına gerek kalmaksızın beyanın yeterli olması. Diyelim 2000 liralık hasar sigortası aldınız. Ancak ortaya çıkan zarar 2000'den fazla. İşte o zaman beyan işe yaramıyor.
Edit: Düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 6 Ekim 2015; 12:55:43 >
-
Hertz'in sitesinde sürücünün en az 5 yıllık ehliyete saip olması koşulu yazılmış.Ben ekonomik sınıftan kiralamayı düşünüyordum.1buçuk yıllık ehliyetim var.Acaba her araç için gerekli bir koşulmu bu?Hertz'den kiralayan arkadaşlar bununla ilgili bilginiz var mı acaba? -
her araç grubu için geçerli diye biliyorum -
Geçen haftasonu Sixt'ten 2 günlüğüne Polo 1.2TSI DSG kiraladım.
Genel olarak ilgiliydiler ve tüm sorularıma üşenmeden yanıt verdiler.
Araç da bakımlı ve düşük kilometreliydi.
Aracı teslim ederken de insanı küçük düşürürcesine gereksiz titizlikte bir inceleme yapılmadı.
Genel olarak memnun kaldım, iş gereği gideceğim bir sonraki durakta da muhtemelen önceliği Sixt'e vereceğim.
Not: Provizyon 1000TL alındı fakat aracı teslim ettikten 2-3gün sonra geri ödeme yapıldı. -
Arkadaşlar kredi kartsız bu firmalardan hesap kartı ile araç kiralamamız mümkünmüdür ? -
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
avis ve budget kalitesinin son zamanlarda aşırı düştüğü bahsedilmiş...
kesinlikle altına imza atarım. budget ile hiç çalışmadık , avisden daha farklı şartları var.. ve daha pahalı geliyor. kampanyalı fiyatına ankarada hiç şahit olmadım. saçma sapan hesaplama yapılıyor.
avis ile kurumsal sözleşmemiz var. ancak son zamanlarda pis araç veriyordu. bizim de acelemiz olduğundan alıyorduk.ancak en son kiraladığımız s60 da elektronik benzin göstergesi olduğundan eksik şekilde benzin ile verildi. gösterge 8 göstergeli ben 6 göstergede aldım. dönüşte de bu şekilde getirin dendi. yola çıktım , acelem vardı ve tek araç s60 kalmıştı. 10 km yaptıkdan sonra benzin göstergesi 5 e düştü. acelem olduğundan dönemedim , telefon açamadım. lanet olsun dedim gittim... dönüşte ise tekrar nasıl 6. kademe getirecegim onun derdine düştüm. ve haliyle 7 de teslim etmek zorunda kaldım. elektronik öyle bi sistemi var ki ayarını tutturamıyorsunuz.... gittiğim zaman söyledim işte getiren kişinin acelesi olduğundan benzin almamış. siz de acele ettirdiğinizden öyle verilmiştir dendi.... hakkımı helal etmedim. bi daha da çalışmadık zaten.... garenta ile çalıştık daha sonra 1 ay'a yakın kiralamamız oldu memnun kaldık... sadece biraz pis teslim edince pis getirmişsiniz aslında ceza yazmam gerek tarzında konuştu. ben de yağmur yağdı ne yapayım dedim.......
avis çalışanlarından memnun değilim. araç olduğu halde size araç yok diyebiliyor. kurumsal önceliğiniz var fakat yine araç garantiniz olmuyor. avisin kalitesi gerçekten düştü....
Iade ettiğiniz aracı temiz getirmek gibi bir zorunluluğu olamaz ki müşterinin ???
Neye ceza yapacakmış ??? Çamura da girer toza toprağa da ...milletin işi gücü kalmadı bi de iade edeceği aracı yıkayıp mi getirecek Garenta ya...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaslar centralden araba kiraliyan varmi acaba?
hizmetleri nasildir.bir kaza durumunda nasil davraniyorlar.en ucuz araba için kredi kartindan kaç tl çekiyor acaba -
ben 2 kere kiraladım önceki izmir airporttan golf tdi dsg aldım 19 km deydi araba trafiğe çıkış tarihi 8 10 günlüktü ilk kullanan ben oldum sorunsuz kullandım teslim ettim 750 tl provizyon aldılar 3 gün sonra iade ettiler geçen hafta atatürk airport iç hatlardan clio kiraladım 7200 kmde aldım 3 gün gezdim iade ettim 500 tl provizyon aldı hala iade edilmedi iade olayı ofise göre değişiyor 3 7 gün içinde dediler yarında iade gelmezse bankaya harcama itirazı göndericem arabayı alırken ikram olarak su redbull olips şekerli paket veriyorlar araba yıkanmış olarak temiz teslim ediyorlar ben genel olarak centraldan memnunum sıfır km veya ona yakın temiz arabaları var tavsiye ederim mini sigorta alırsan 600 tl ye kadar olan hasarları beyan ile belirtiyorsun ekonomi grubu 500 tl c segmenti arabalardan 750 tl passat ve audi grubu arabalardan 1000 tl provizyon alıyorlar arabaların hepsinde hgs var arabayı teslim ettikten sonra onlar kontrol edip kartından ücreti kesiyorlar
-
sixtden 8 gün volvo s80 kiraladık turkcell profesyoneller kulübü ile. Tam sigorta yaptırın arkadaşlar, Tek diyeceğim O! -
cok sağolasin hocam ben erzurumda kullanacağim için hgs falan lazim değil.
bi kere senetle araba kiralamistim aklim çıkmıştı daha öyle birsey yasamak istemiyorum
bodrumda bi rent a car dan kiraladiğimda bana 2012 clio için 2 bin tl provizyon istedi.ondan sordum kaç tl istiyorlar diye.
hocam hep merak ettiğim birsey var mahalle arasi rent a car da büyük kaza ettinmi bi araba parasi ödüyorsun+ yatar adi altinda para aliyolar.
büyük sirketlerde bu işlem nasil bi bilginiz var mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 26 Ekim 2015; 21:53:06 > -
firmaya göre şartlar değişir central da mini sigorta yaptır 600 tl ye kadar seni bağlamaz üstünden bişey tutarsa polis tutanagı götür onlar işlemleri halleder kurumsal firmaları dükkan kiralamacılarla karıştırma senet sepet işi olmaz onlarda sadece sözleşme imzalarsın okadar yattı parasıda almazlar -
garenta dan 21 kasım için 2 günlük rezervasyon yaptırdım focus dizel mini sigorta dahil 194 tl fiyat aldım inşallah sorun yaşamadan gezeriz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X