Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba,rezarvasyon yaptim yarin sabah adnan menderes havalimanindan fiat egea kiralayacagim eger egea yoksa bana muadil arac ne verebilirler bilginiz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem742 kullanıcısına yanıt
    merak etme kesin egea verirler çünkü garantisini veriyorlar avis budget stoklarında bolca egea var

sana çoktan egea ayarlamışlardır zaten bir ihtimal egea kalmazsa focus falan verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 3 Temmuz 2016; 17:13:04 >
  • cevabın icin tesekkur ederim...

• Budget'tan internet üzerinden ofiste odemeli rezervasyon yaptirdim 7 günlüğüne. Onay mailide geldi. Şimdi ben o gun ofise gittiğimde kötü bir sürprizle karsilasmam di mi? Bütün planlarim alt üst olur yoksa. Aranizda ofiste ödemeli rezervasyon yapip sorun yasayan var mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    ben sürekli online rezervasyon yapıyorum 1 kere sorun yaşadım başka yaşamadım rezervasyony varsa o arabayı verirler

yogunluktan kalmazsa üst gruptan verirler ben bmw 3.20 rezervasyon yaptım ofise gittim arabalar kaza yaptı sorun çıktı

araba yok dedi qashqai dizel otomatik verdi sonraki kiralamada telafi olarak bmw 5.20 verdi

sende ofisi ara teyit ettir kesin bilgi verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Temmuz 2016; 9:23:00 >
  • Tesekkurler hocam aradim teyit ettim nolur nolmaz diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Centraltr 'den kiralayan var mı hizmetini çok övdüler.

Önümüzde ki hafta kiralamam gerekiyor. Aklımda Fiat egea ile Seat ibiza 1.4 otomatik var. Sizce hangisi doğru bir tercih olur ?
  • Garentadan 3 hafta incesinden ayin 9 u icin rezarvasyon yaptirmistim.sorunsuz bir sekilde arabayi aldim(clio 1.5 dizel otomatik gunlugu 99 tl) araba 1022 km de idi ben aldigimda.araba yeni yikanmis tertemizdi on koltuklardada su vardi ikram.uzungol ayder falan gittim yaklasik 600 km yol yaptim 130 tl mazot parasi verdim. Teslim ederkende gelen arkadas cok guler yuzluydu bi sorun yasadiniz mi araba nasildi diye sordu bi kontrol etti arabayi yikatmadim sorun olursa yikatip geliyim dedim sorun yok biz zaten yikatiyoruz dedi. Hizmetini cok begendim.
    Garenta trabzon

• izmir havalimanindan budgetten internet uzerinden fiat egea 1.3 dizel arac kiraladim aracta 1-2 surtme vardi direk isaretledi kagida,arac 15000 km deydi ama araci hic begenmedim cekisi cok kotu ve iceriye cok ses aliyor,teslim ederke de hic bir sorun yasamadim sadece yakita bakti,2 gun sonra provizyon iade edildi ben memnun kaldim....

• avis den kiralayacağım gibi gözüküyor

ama mail ile bir kaç soru sordum avis yetkililerine

otomatik araçlarda yakıt garantisi verilmediğini söyledi

bende olmazsa olmaz olarak dizel - otomatik arac istediğimi söyledm.

acaba gelmeme ihtimali varmi acaba dizel - otomatik şekilde

model olarak ford fiesta yada wv polo istediğimi söyledim.
  • eaglepaw E kullanıcısına yanıt
    firmalar marka model garantisi vermez o gün hangi araç müsait ise onu verirler. o arabalar yoksa üst grup verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

firmalar marka model garantisi vermez o gün hangi araç müsait ise onu verirler. o arabalar yoksa üst grup verirler

marka modeli geçtim tamam da dizel ve otomatik olarak istiyorum.

bunu sağlayamıyorlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglepaw

quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

marka modeli geçtim tamam da dizel ve otomatik olarak istiyorum.

bunu sağlayamıyorlar mı acaba?

musaitlik varsa verir eğer yoksa vermez

• Avis den tt prime indirimiyle 109 TL ye bu haftasonu icin Jeep Renegade kiraladim fiestaya bile 129 lira fiyat cikardi araba kiralicaklar kacirmasin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqkn61 -- 14 Temmuz 2016; 13:16:51 >
  • Genelde Sixth firmasından kiralıyorum. şuana kadar sorun yaşamadım. bir keresinde bodrumda C180 rezerve etmiştim. araç yoktu E180 vermişlerdi. çok güzel olmuştu.
    tam kasko olayı da gayet iyi. farkında olmadan tamponu çizmişim. beyan yazarak hallettiler.
  • Bu bayramda ilk kez araba kiraladım, Atatürk hava alanında sun car dıye bır yerden kıraladım, memnun kaldım. 7.000 km de 2016 renault seymbol verdiler. Diğerlerinde araba kalmamıştı.
  • eaglepaw E kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon yaptırırsanız sağlarlar. Dizel otomatik grubuna rezervasyonunuzu yaptırın eğer sizin grupta araç kalmazsa üst grup dizel otomatiklerden verirler. Örneğin dizel otomatik Focus rezervasyonu yaptırdınız, aracı almaya gittiğinizde Focus veya Golf, Leon o gruptan dizel otomatik araç kalmadıysa dizel otomatik A3, 1.16d, hatta 3.20d hatta ve heatta 5.20d'ye kadar gider. Yani dizel otomatik garantisi vermek zorundalar siz o gruptan rez yaptırdıysanız.
  • Arkadaslar selamlar.Ben de gectigimiz hafta Garenta`dan(Sabiha Gokcen Havalimani) 3 gunlugune Renault Talisman kiraladim.Araba henuz 2600 km`de ust modeldi.Hem Garenta`dan hem de aractan epey memnun kaldim.Teslim edecegim gun,basarisiz darbe girisimi nedeniyle tikanan bir yolda ters yonden ilerlemek zorunda kaldim.Benle birlikte yuzlerce otomobil ve agir vasita kamera kaydi yapan bir trafik ekibi tarafindan tespit edildik.Sonucta hataliyim soyleyecek birsey yok.Benim size sormak istedigim trafik cezasi ile ilgili.Firma teslimden sonraki 2.gun provizyonu kaldirmis.Ceza onlara geldiginde benimle temasmi kuracaklar yoksa ellerinde mevcut kart bilgilerimle cezayimi odeyecekler?Prosedur nasil isliyor?
    Tesekkurler.
  • Arkadaşlar merhaba, acil desteğinize ve yardımınıza ihtiyacım var.

Budget'tan araç kiraladım 9 günlük. Mesleki kullanım için aldığımdan çok dağ tepe gezmek zorunda kaldım.

Bugün farkettim ki arka tamponda avuc içi kadar 1-2 çizik var, ayakta bakınca görülüyor çizik. Nasıl oldu bilmiyorum, bir yere sürttüğümü hatırlamıyorum, belki de parkettiğim sırada gerçekleşti.

Budget'ta nasıl bir işlem uygulanıyor? Ben sadece aracı kiraladım, ekstra hiçbir kasko, garanti falan almadım. Firmanın kendi kaskosu var mı araçlar için, bu çiziği bana mı ödettirirler yoksa ufak olduğu için kendileri kaskosuna karşılatıyor mu?
  • Inv21 kullanıcısına yanıt
    rezervasyonu internetten yaptiysan ek sigortalar bölümde mini ve süper mini sigortalar var onları ekleyebilirdin eğer ofiste direk aldiysan sana sigorta ve hasarlar hakkında bilgi vermişlerdir sen hiçbir sigorta alamadigin için o hasar sen ödeyeceksin eğer mini sigorta alsaydin sadece tutanak vercektin bu konuda herkes yazdı mutlaka mini sigorta alın sorun yasamayin dedik buraya yazdiginiza göre konuyu takip ediyorsunuz baştan hata yapmışsın yapacak bişey yok 12 tl verip sigorta alsaydin sorun yasamazdin

büyük hasarlarda kasko karşılıyor çizik vuruk gibi küçük hasarlari kasko karşılamıyor burada mini sigorta devreye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 22 Temmuz 2016; 22:18:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.