Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşlar, bana indirim kodu verebilecek biri var mı, İstanbul Anadolu Yakasında araç kiralamak için. Düğün arabası yapıcam bu cumartesi. Hepsi ateş pahası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmalar bayramda acik oluyo mu. Suan kurban bayraminin 3. Gunu icin rezervasyon yaptirsam bir sorun olur mu

• Arkadaslar aklima takilan bir soru var. Alirken bircok sigorta var. O sigortalarin hepsini yapinca(yada max. Duzeyde sigortalayinca) arabayi perte cikarsamda sorumsuzmu oluyorum. Maddi yukumlulugum olurmu boylr bir durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: meminerd

Arkadaslar aklima takilan bir soru var. Alirken bircok sigorta var. O sigortalarin hepsini yapinca(yada max. Duzeyde sigortalayinca) arabayi perte cikarsamda sorumsuzmu oluyorum. Maddi yukumlulugum olurmu boylr bir durumda.

Bazi kusurlar haric olmaz sigortada belirtir onlari alkollu kullanma trafik kurallarini ihlal etme gibi seyler var
  • kredi notuna bakmayan sağlam firma var mı bildiğiniz?
  • 1 günlük araç kiralayacağım budgettan. Kardeşim vodafone redli onun kodunu kullanacağım. İnternette baktığımda online ödeme için 114, ofiste ödeme için 188 yazıyor. Ben şimdi bu ofisten ödeme için verilen fiyattan %50 düşsem doğru tutara mı ulaşıyorum? Ödeme nakit yapılmıyor diye bir duyum aldım bu doğru mu? Çalışmıyor gözüküyorum ama Findeks kredi notum 1650 bu sorun olur mu? Siz anlıyorsunuz hocam bu işlerden galiba cevaplayabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar yarın (18.09.2016) Seat Leon kiralamak istiyorum Ankara'da oturuyorum internet üzerinden Sixt şirketinden bulabildim başka tavsiyesi olan var mı?
    Bir de bu şirketin sadece havalimanında bürosu var bana uzak kalıyor acaba aracı adrese teslim ediyorlar mı?
  • serhanxxx5 kullanıcısına yanıt
    neden leon başka araba yok mu garenta da var 146 tl hiçbir firma adrese teslim yapmaz sen gidip alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 17 Eylül 2016; 22:27:29 >
  • seat leon sürdüm hep alıştığım için bu dediğiniz garenta nasıl sigorta seçenekleri filan bilginiz var mı?
  • Sixt şirketinden 5 günlüğüne otomatik vites Seat Leon TDI kiraladım.
    Araç 2016 model sadece 10 bin kilometrede(günlük 167,75 lira)
    Dış temizlik güzel fakat iç temizlik yetersizdi ve full depo (12.kademe) teslim edildi.

-TAM KAZA SİGORTASI (günlük 29 lira)
    -HIRSIZLIK SİGORTASI(internet sitesinde HIRSIZLIK SİGORTASI gözükmüyor şubeye gidince eklettim günlük 7 lira)
    -3.ŞAHIS SORUMLULUK SİGORTASI (günlük 6 lira)
    -BİREYSEL HAYAT SİGORTASI (günlük 5 lira)

toplam 1073,75 lira ödedim.
    ayrıca kredi kartından 1500 lira ön provizyon (depozit) alındı.
    findex sorgusu yapıldı ARAÇ KİRALAYABİLİR çıkınca arabayı verdiler.(findex notumu göremiyorlarmış)
    5 gün için max 2000 km yapma hakkım varmış aşınca ücret talep ediyorlarmış.

şimdilik bu kadar aklınıza takılan soruları cevaplayabilirim.

• serhanxxx5 kullanıcısına yanıt
    herşey güzel ama fiyat olarak hata yapmışsın keşke bana sorsaydın uygun fiyattan ayarlardık

aynı araba central da 153 tl 750 tl provizyon alıyor sunroof led far jant var full depo veriyor ve arabanın kmsi düşük oluyor

mini sigorta dahil 840 tl yapıyor

garenta da aynı araba 119 tl 500 tl provizyon alıyor ordanda alabilirdin 5 gün maximum güvence dahil 720 tl yapıyor

bu firmalar sınırsız km olarak veriyor km sınırı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Eylül 2016; 9:36:57 >
  • Arkadaşlar merhaba.Bu hafta sonu için araç kiralamayı düşünüyorum sixt garenta central hertz firmalarından seçim yapacağım ama findex notum 400-500 aralığında internetten rezervasyon yaptıracağım ama ofise gidince bir sürprizle karşılaşma durumum nasıl olur sizce ? Ve findex notuna bakmayan firmalar hangisidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnAbruzzi

Arkadaşlar merhaba.Bu hafta sonu için araç kiralamayı düşünüyorum sixt garenta central hertz firmalarından seçim yapacağım ama findex notum 400-500 aralığında internetten rezervasyon yaptıracağım ama ofise gidince bir sürprizle karşılaşma durumum nasıl olur sizce ? Ve findex notuna bakmayan firmalar hangisidir ?

Hepsi bakıyor, vermezler sana araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Arkadaşlar merhaba.Bu hafta sonu için araç kiralamayı düşünüyorum sixt garenta central hertz firmalarından seçim yapacağım ama findex notum 400-500 aralığında internetten rezervasyon yaptıracağım ama ofise gidince bir sürprizle karşılaşma durumum nasıl olur sizce ? Ve findex notuna bakmayan firmalar hangisidir ?

Açıkçası acayip saçma bir uygulama.Geçmişte bankalarla sorun yaşadım düzelttim şu anda hepsini ve iyi bir işim var ve altı üstü araba kiralamak istiyorum. Kredi notuna bakmaları enteresan. Sonuç olarak aracın ücretini ödüyorum kredi kartına da bloke koyuluyor. Yani benim kredi notum 1500 olunca güvenilir insan oluyorum ama 800 ün altında olunca mı güvenilemiyorum ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Açıkçası acayip saçma bir uygulama.Geçmişte bankalarla sorun yaşadım düzelttim şu anda hepsini ve iyi bir işim var ve altı üstü araba kiralamak istiyorum. Kredi notuna bakmaları enteresan. Sonuç olarak aracın ücretini ödüyorum kredi kartına da bloke koyuluyor. Yani benim kredi notum 1500 olunca güvenilir insan oluyorum ama 800 ün altında olunca mı güvenilemiyorum ?

Bence de saçma ama yapacak birşey yok. Zaten kapı gibi sözleşme imzalattırıp bütün bilgilerinizi alıyorlar ama böyle bir uygulama mevcut malesef.

• 22 Eylül perşembe günü Budget'tan Vodafone Red kampanyası ile araç kiraladım.

Sabiha Gökçen havaalanında ofisten işlemleri hallettim. 5 gün için araç ücreti 400 TL. Günlük yaklaşık 20 TL'ye sigorta satın aldım. 2000 TL'ye kadar hasarları tutanaksız karşılıyor. Büyük bir kazaya karışmazsanız aracı teslim ederken ben burasını vurdum haberiniz olsun diyip çıkabiliyorsunuz. İyi şöförüm demeyin gider biri vurur başınız ağrır, sigorta almadığınız zaman nokta kadar çiziğe tutanak isterler.

Aracı teslim etmeden önce kesinlikle HGS kullanım ve kaçak geçiş vs gibi uyarılara aldırış etmeyin sizden sadece normal geçiş ücreti alınır onu da depozitonuzdan keseriz dediler. Aracı yine Sabiha Gökçen otoparkında teslim ettim, kabaca sağına soluna deposuna bakıp aldılar. Depoyu full alıp full verdim, buna dikkat ediyorlar.

Genel olarak ilgi alakadan memnun kaldım. İlk kez araç kiraladım, 2016 model 37.000 km'de dizel fiesta için fiyatın oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

Ekleme: Aracı teslim ederken bakımlarının geçmiş olduğunu farkedip aynı model başka bir araba vereceklerini söylediler. O araç da kirli olduğu için beklersem temizleyip vereceklerini beklemek istemezsem de 15 TL yıkama indirimi yapacaklarını söylediler ve yıkama indirimi yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Avcı -- 27 Eylül 2016; 11:22:19 >

• Van ferit melen havaalanında tavsiyeleriniz nelerdir? yaklaşık 20 gün sonra hafatsonu için bitlis/hizan a gideceğim. toplu ulaşım saatleri çok seyrekmiş kafam rahat olsun diye van havaalanından araç kiralamayı düşünüyorum. Deneyimi olan var mı oradaki şubeler için?
  • çek satış bölümünde avis prime kodu satanlardan var onlardan alırsan linea 80 fiesta 86 focus 106 tlden alrısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Eylül 2016; 14:26:14 >
  • bu central ne garip bir firma imiş arkadaş.
    ben böyle çalışma şekli görmedim. trabzon ofisini arıyorum kardeş findeks puanı ne gel aracını al diyor. erzurumda adam tipime bakıyor kardeş findeks puanın düşük araba vermem diyor.(şuanki puanımla garentada lüks araç kiraliyabiliyorum).
    hiçbir kredi kartımı aksatmamısım puanım 1208 diye araba vermiyor arkadaş :)
    müşteri temsilcisine ya iyi hoş diyon da trabzon findeks puanı istemiyor dediğimde karşımdaki ne diceğini şaşırdı. çok güzel işliyor firma tebrik ediyorum
  • Bu güne kadar en çok memnun olduğum şirket Enterprise oldu.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.