Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet iyidir ama km sınırı var onun için fazla müşterisi yok şimdi indirim gelmiş focus otomatik 110 superb 2.0 tdi 143 tl
  • usta findeks puanı hiç önemli değil şu 2 günde bunu anladım.
    centrale gittim tipe baktı vermem dedi.
    hertz,enterprise,almira,sun,sixt bu firmalara gittiğimde kardeş ne gerek var findekse dedi çok garip bir sistem işliyor.
    central müsteri hizmetleri ile konuştugumda onlarda yapabileceğimiz bir şey yok dedi(trabzon araba veriyo erzurum vermiyor)
  • Kurumsal firmalardan kiralayacağımız zaman illa kredi kartı mı gerekli? Bir günlük kiralayacağım sadece aracı sanayiye bırakıyorum diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nativist kullanıcısına yanıt
    evet kredi kartı zorunlu
  • 02.10.2016 tarihinde Garenta'dan bir günlük clio rezervasyonu yaptırdım.Aracı almaya gittiğimde aracın kirli olduğunu, yerine otomatik focus verebileceklerini söylediler ben manuel istedim sw clio verdiler. Ertesi gün aracı teslim ettim herhangi bir sorun yaşamadım hizmetleri gayet iyi

Bu arada araçla körfezi dolaşarak Kadköy nautilyus-Bursa-Mudanya-Bursa-Çengelköy-Nautilyus yaptım 94 lira yaktı toplam, aracın yakıt tüketimi son derece başarılı 539 km-94 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atla -- 7 Ekim 2016; 21:02:47 >
  • 28 Eylül 1995 doğumluyum. 21 Yaşındayım. Avisten B sınıfı araç kiralayabilir miyim? Günlük kiralamayı düşünüyorum. Ehliyet 3 yıllık.
  • bütün firmalardan kiralayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

bütün firmalardan kiralayabilirsin

21 yasini doldurmus olmak gerek gibi bir sey soylediler aradigimda. Ama sitesinde en az 21 yaziyor. Subenin insiyatifine kalmis bir sey dediler sonrada genc surucu paketi alarak kiralayabilirsiniz dendi. Ne oldugunu kendileri bile bilmiyorlar. İnternetten farkli fiyat cikiyor rezervasyon hattindan ayri, ayni araba ayni arac ayni gun icin. Sizce internetten rezervasyon yaptirsam belirledigim gun icinde araci alsam bir sikinti yasarmiyim

• doğum tarihine göre zaten 21 yaşını doldurmuşsun genç sürücü ne alaka sen internetten rezervasyon yap ofisten arabayı alırsın çağrı merkezindekiler bilgisiz yanlış bilgi veren kişiler onlara güvenip iş yapma yaş ehliyet sorunun yok direk alırsın
  • quote:

doğum tarihine göre zaten 21 yaşını doldurmuşsun genç sürücü ne alaka sen internetten rezervasyon yap ofisten arabayı alırsın çağrı merkezindekiler bilgisiz yanlış bilgi veren kişiler onlara güvenip iş yapma yaş ehliyet sorunun yok direk alırsın

Peki hocam cok tesekkur ediyorum yorumunuz icin.

• Hocam bu sigorta paketlerinden hangisini satın almam sizce iyi olur? Araç kiralama konusunda biraz bilgisizim.
  • mini sigorta yeter
  • quote:

mini sigorta yeter

Super mini aldım her ihtimale karşı. Rezervasyonumu yaptırdım. Tekrardan çok teşekkürler.
  • quote:

mini sigorta yeter

hocam gece arabayı parkettik. sabah uyandık biri vurmuş. ne yapılabilir ?
  • internette bulduğum indirim kodunu AVIS e giricne fiyat daha yüksek çıkıyor bu nasıl iş ya.
  • A

• merhabalar, 19 yaşındayım, ehliyetim 3 kasımda tam 1 senelik oluyor, budgetla hem mailde hem telefonda görüştüm, genç sürücü ücreti ödeyerek belirlenen gruplarda araç kiralayabileceğim bilgisini aldım,

ben rezervasyonu şimdiden yapsam mesala fiesta için şimdiden karttan ödesem 7 kasımda gidip almak istiyorum arabayı, yani şuan 7 kasım için rezervasyon yapsam ama ehliyet 3 kasımda 1 senelik oluyor, şimdiden rezarvasyon yapsam sıkıntı olurmu? yoksa ehliyet tam 1 sene olduktan sonramı rezervasyon yapayım?
  • Yarın sabah 10:00 da alıp pazar güne 10:00 da teslim edilecek araç. Aracı kendi alıma alıp babam teslim etse olur mu ? İzmir-Ankara git gel yapacak araç. Daha önce hiç araç kiralamadım yaş 25 ehliyet 2011den bu yana var. Nereden kiralamamı önerirsiniz ? Tayin çıktığı için valizleri falan götüreceğim
  • budget'tan kiralamıştım van havaalanından sıkıntı yaşamadım gayet güzeldi. sixt ise hiç tercih etmediğim bir firma. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • 16.12.2016-18.12.2016 tarihleri arasında kayseri havalimanından teslim ve iade olacak araç lazım. İndirimli ve tercihen otomatik bir araba bulabilir miyiz. Baktığımda avis,hertz,sixt hepsi var gibi havalimanında. Şuan yaş 23 ehliyet 5 yıllık ama üzerime tek kart var onunda limiti 500 tl. Nasıl olur bu işler kiralamada bir sıkıntı çıkar mı? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.