Şimdi Ara

Avm otoparkı girişinde yaşadığım olay (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
16.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ste1n

Dün Ataşehir Palladium da işim vardı. Her zaman ki gibi kapalı otoparka giricektim. Görevli de her zaman ki gibi bagajı açtı uzun uzun baktı dışarıda duran stepne yüzünden olacak ki yanıma gelip araçta lpg var mı dedi ( araç arkadaşımın aracı kendisi stepneyi sürekli dışarıda tutar yerine koymaz) bende hayır yok dedim sonra bana o stepneyle bagajı ayıran şeyi kaldırmamı altına bakacağını söyledi bende hayır kaldıramam sende bakamazsın araç benim özel malım göstermek istemiyorum ben sana araçta lpg yok diyorum sen bana yalancı mı demek istiyorsun dedim tabi cevap veremedi yaklaşık 5-10 dk tartışdıktan sonra arkada kuyruk olan araçlar korna basmaya başlamıştı, amiri mi cağırayım o zaman onunla görüşün dedi bende kimi çağırıyorsan çağır dedim 1 dk falan bekledikten sonra dedim sizle daha uğraşamam ben size mecbur değilim siz müşteriye mecbursunuz ben para mı gider başka yerde harcarım bu rezilliğide her yerde anlatırım diyip çıktım. Eğer bekleseydim amiriyle beraber kendisini de daha fazla bozardım ama gerçekten uğraşmaya değmiyor.

Şimdi dağlaraı ben yarattım havasında ki bu bagaj kontrolcülerinin böyle arabaya bakma-arama hakkı var mı?
    Ben araçta lpg yok dediysem bana yalancıymışım gibi muamele etmesinin bir gerekçesi var mı?

Bakmak görevi sen fazla kaprislisin bence dostum .bende twingo var 1.2 durumunda müsait o tur arabalri almaya ama gerek duymadim mantiksizlik hem daha pahali hm yakiti fazla .ben aracimla taaaa Akmerkese giriyoeum yine de bagaja bakmiyorlar adamlarda biliyor 1.2 twingo neden LPG takson.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz bana yalancı mı diyorsunuz da manidar olmuş.. En kibar tabirle verilecek cevap sen kimsin ulan ? olurdu heralde...

• Gorevli hakli.
  • Arkadaş yeterince linç edilmişti yine kim bulduda hortlattı konuyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

Dün Ataşehir Palladium da işim vardı. Her zaman ki gibi kapalı otoparka giricektim. Görevli de her zaman ki gibi bagajı açtı uzun uzun baktı dışarıda duran stepne yüzünden olacak ki yanıma gelip araçta lpg var mı dedi ( araç arkadaşımın aracı kendisi stepneyi sürekli dışarıda tutar yerine koymaz) bende hayır yok dedim sonra bana o stepneyle bagajı ayıran şeyi kaldırmamı altına bakacağını söyledi bende hayır kaldıramam sende bakamazsın araç benim özel malım göstermek istemiyorum ben sana araçta lpg yok diyorum sen bana yalancı mı demek istiyorsun dedim tabi cevap veremedi yaklaşık 5-10 dk tartışdıktan sonra arkada kuyruk olan araçlar korna basmaya başlamıştı, amiri mi cağırayım o zaman onunla görüşün dedi bende kimi çağırıyorsan çağır dedim 1 dk falan bekledikten sonra dedim sizle daha uğraşamam ben size mecbur değilim siz müşteriye mecbursunuz ben para mı gider başka yerde harcarım bu rezilliğide her yerde anlatırım diyip çıktım. Eğer bekleseydim amiriyle beraber kendisini de daha fazla bozardım ama gerçekten uğraşmaya değmiyor.

Şimdi dağlaraı ben yarattım havasında ki bu bagaj kontrolcülerinin böyle arabaya bakma-arama hakkı var mı?
    Ben araçta lpg yok dediysem bana yalancıymışım gibi muamele etmesinin bir gerekçesi var mı?

Siz haklisiniz en iyisi siz emanet arabayla oyle yelere gitmemeniz gorevli gorevini yapmis helal olsun basariylada sonuclanmis senin yerine oraya bomba koyup biri girse hosuna giderdi sanirim bazen cok sacma dusunuyorsunuz ordaki o olaylar sizin emniyetiniz icin tabi turk inasanina yaranamassin

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgüven

güvenlik görevlisine helal olsun tamamen kanunlara uygun davranış serğilemiş amiri çağırdıgında siz gitmiş olmasaydınız zaten amir sizi yollardı, bence ogüvenlikgörevlisini altarafı güvenlik görevlisi diyeli linç etmek yerine binlerce kişnin canını malını korudugu ve işini aksatmadıgı bu adamla uğraşılmaz boş demediği için takdir etmek gerekir heryerde malesef sizin gibi davranış serğileyen kişiler çıkıyor hiçbirşey bilmeden herşeyi bildiğini sanıp yapamazsın bakamazsın hakkın yok vs. zaten denizden birbardak su eksilse ne olur siz oradan alış veriş yapsanız ne olur yapmasanız neolur :) Güvenlik işi insiyatif alınamayacak kadar hassastır sözle yok demek yetmiyor işi gereği bakacak kontrol edecek bizde çocuklarımızla güvenle gezeceğiz.

Adam isini yapmis sirf bunun gibilere yapsin ki yanlis birseyi yakalasinlar helal

• ste1n kullanıcısına yanıt
    Güvenlik görevlisi işini yapıyor. Bence siz haksızsınız. Ve madem arabada LPG yok biliyorsunuz. Elinize mi yapışır bagajı ayıran bölmeyi kaldırıp görevliye göstermek ?
  • İlk baştan güvenlik görevlisi bagajı açtırıp kendisi kontrol etseydi sürücü arkadaşımız bu kadar sinirlenmezdi diye düşünüyorum, adama sormayacaksın o zaman, direk kontrolunu yapıcaksın güvenlik görevlisinin yaptığı tahrik gibi olmuş, şoför arkadaşa sorup sonra kontrol etmek istemesinden dolayı sinirler gerilmiş anlaşılan.
  • Allah aşkına hangi Dünya'da yaşıyorsunuz? Elbette güvenliği sağlamak için koyulmuş bir kuralı ihlal etmenize izin vermemesi gerekiyordu görevlinin. Nerden bilecekti ki sizin terörist olmadığınızı?

Bir terörist gelip sizin gibi kabadayılık yapıp,güvenlik görevlisine bağırıp çağırıp ikna ettikten sonra arabasında bombasıyla AVM'ye girip, sizi ve çocuğunuzu havaya uçursaydı güvenlik görevlisini haklı bulur muydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

İlk baştan güvenlik görevlisi bagajı açtırıp kendisi kontrol etseydi sürücü arkadaşımız bu kadar sinirlenmezdi diye düşünüyorum, adama sormayacaksın o zaman, direk kontrolunu yapıcaksın güvenlik görevlisinin yaptığı tahrik gibi olmuş, şoför arkadaşa sorup sonra kontrol etmek istemesinden dolayı sinirler gerilmiş anlaşılan.

Senden izinsiz polis de sana dokunsa dava acabilirsin hic birsey gorundugu kadar kolay deil hop kardesim ne yapiosun babanin malimi dese ne dicen ?? Adam sor belki actirmicam dese ?? Adamin ozeli sonucta sormak zorunda

• cahillik çok kötü bir şey!!
  • 90'larda Bursa Görükle Kredi Yurtlar Yurdu'nda kalan kız arkadaşım vardı. Bu saçma kampüste jandarma karakolu vardı. Yani ömründe lise bile görmemiş , sivilde belki keçi güden Mehmetçik'ler öğrencilerin tipine göre muamele yapıyordu. Yurdun kapısında , ilkokul mezunu, Bekçi Murteza'lar dururdu.Kızın birinin bavulundaki çamaşırları karıştıran bekçinin gerekçesi: ''Ya çantasında battaniye varsa?''

Acaba, şimdiye kadar LPG'li bir araç garajda patlamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

90'larda Bursa Görükle Kredi Yurtlar Yurdu'nda kalan kız arkadaşım vardı. Bu saçma kampüste jandarma karakolu vardı. Yani ömründe lise bile görmemiş , sivilde belki keçi güden Mehmetçik'ler öğrencilerin tipine göre muamele yapıyordu. Yurdun kapısında , ilkokul mezunu, Bekçi Murteza'lar dururdu.Kızın birinin bavulundaki çamaşırları karıştıran bekçinin gerekçesi: ''Ya çantasında battaniye varsa?''

hocam onun kızın çantasını karıştırması ne kadar absürt ise sizinde sivilde keçi güden mehmetçik demenizde o derece yanlışdır
  • Bu dünyadaki en sevdiğim akrabam , ömrü boyunca M. Kemal Paşa, Kadirçeşme Köyü'nde keçi ve koyun güden dayımdır. Ama o bile olsa, gayri kanuni veya saçma bir kanuna dayalı olarak birilerinin çantasını, bagajını arayacaksa itiraz ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

90'larda Bursa Görükle Kredi Yurtlar Yurdu'nda kalan kız arkadaşım vardı. Bu saçma kampüste jandarma karakolu vardı. Yani ömründe lise bile görmemiş , sivilde belki keçi güden Mehmetçik'ler öğrencilerin tipine göre muamele yapıyordu. Yurdun kapısında , ilkokul mezunu, Bekçi Murteza'lar dururdu.Kızın birinin bavulundaki çamaşırları karıştıran bekçinin gerekçesi: ''Ya çantasında battaniye varsa?''

hocam onun kızın çantasını karıştırması ne kadar absürt ise sizinde sivilde keçi güden mehmetçik demenizde o derece yanlışdır

Sivilde keçi bile güdemeyen Mehmetçik

• kusura bakmada birşey bilmeden konuşmak öğrenmemekten daha fenadır :) polis ev ve işyeri haricin mahkeme kararı ve savcılık izni olmadan arama yapamaz sen izin versen dahi arayamaz. ama bu araba arabaya polisde güvenlikde arayabilir,polisin kimlik gösterme zorunluluğu vardır sadece hop kardeşim kimliğini göster dersin sonra paşa paşa aratırsın, özel güvenliğin yakasında valiliğin verdiği kimlik varsa çalıştıgı alandasenin aracınıda arar kimlikde sorar. çanta arayamaz, zorluk çıkartan aramaya girmeyen ve kimlikgöstermeyenleri o işyerine avm ye almama yetkisi vardır bu kanunların verdiği yetkidir. hatta özel güvenlik yada polise babanın malımı denilirse cevap olarak kamuya açık olan yerlersanamı aitdebabanın yeri gibi davranıyorsun diyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.