Şimdi Ara

Avm otoparkı girişinde yaşadığım olay (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
16.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

Bu güvenlik görevlisinin benim benzinli aracıma lpg li arac muamelesi yaparken (işini cok düzgün yapıyor ya), içeride ki park etmiş azımsanmayacak sayıdaki lpg li araca ne demeli peki? bu mu işini düzgün yapmak? güldürmeyin allah aşkına kimsenin düzgün iş yaptığı falan yok.

Senin gibiler yüzünden düzgün yapamıyor olabilir mi ?
  • Palladium görevlileri hakikaten kibar değiller.
    Bağajda Spoiler var, zaten ağır, ona rağmen baktıktan sonra o kadar şiddetli kapatmaması gerektiğini bilmiyorlar.

Örneğin İstinye parkta böyle bir durum yok. Görevli sanki bebek beşiği kapatır gibi bağajı kapatıyor.

Sizin yerinizde olsam Amiri bekler ve bu konularda kendilerini uyarırdım.
  • Aracım LPG li.. Avm girişlerinde güvenlik görevlisi bagajı kontrol ettiği zaman da stepne görünmediği için LPG li olduğunu anlayamaz. Fakat buna rağmen 1 kere bile aracımı kapalı otoparka sokmadım. LPG bu patlar diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Aracım LPG li.. Avm girişlerinde güvenlik görevlisi bagajı kontrol ettiği zaman da stepne görünmediği için LPG li olduğunu anlayamaz. Fakat buna rağmen 1 kere bile aracımı kapalı otoparka sokmadım. LPG bu patlar diye korkuyorum

+1 +1
  • Dostum bence görevli işini yapmış sadece lpg için değil teklikeli birşey olabileceği düşüncesiyle kaldırmanı istemiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukardaki metne makarsak hukuken de vicdanen de güvenlikçi arkadaş haklı. aranmak istemeyen aranmaz, kanunda yazdığı gibi. aranmayan da otoparka giremez, gene kanunda yazdığı gibi.
    tersi olsaydı, ben o zaman lpg'li aracımla gireyim kapalı otoparka, aranmayı kabul etmeyeyim, aracımda lpg yok sen bana inanmıyomusun diyeyim. olur da içerde bi gaz kaçağı olursa meydana gelecek olan patlamadan da beni içeri aldığı için avm'yi sorumlu tutayım. tabi benim sağımda solumda yakınımdaki araçların zararını da avm ödeyecek. yok öyle yağma....
  • Benım arac station oldugu ıcın bakıyorlar ama kapagı acmalarına gerek kalmıyor.Şimdiye kadar bır kısı on taraftakı bagajı gormek ıstedı actım baktı o da kapatamadı yavas kapatmak ısteyınce.
  • Senin gibilerinin..neyse kufur etmicem,ego tatmin edicem diye arkada onca insani bekletirsiniz,o guvenlik insllh disarda seni yakalarda bi guzel sopa ceker sana

• Valla içimden ilk defa bu AVM'ye gidip bu görevli adamı tebrik etmek geldi...
  • Yahu ne bagajmış arkadaş...

Adam orada kuş kadar maaşla amirleri tarafından kendisine verilen talimat ne ise onu uygulamaya çalışıyor. Üstüne bir de milletin abuk subuk kaprislerini, artistliklerini çekiyor... Açıverin bagajınızı, açınca ne oluyor? İncileriniz mi sıyrılıyor? Ya da adam şüpheli bir durum görmüş, kontrol etmek istiyor, ne var bunda?

Neymiş efendim; "bagaja bakarak güvenlik mi olur"muş, "adam bagaja bakarak bombayı, LPG'yi nereden anlayacakmış", eyvallah, göstermelik bir kontrol, bence de güvenlikle falan pek ilgisi yok, ya da güvenliğe pek bir katkısı yok. Fakat bu durumu düzeltmenin yolu orada emir kulu olan güvenlik görevlisine artistlik yapmak, işini zorlaştırmak mı? Otoparka girmek için arkanızda sizin ego tatmininizi bekleyen insanların hayır duasını almak mı?

Nasıl bir kafadır bu?

Memleket Ali kıran baş kesenlerle doldu, vay efendim o kimmiş de arabasının bagajına bakıyormuş da bilmem ne... Herkes kendini üstün varlık görüyor, nimetten sayıyor, sen kimsin be?

İnsanlık, anlayış, hoşgörü diye bir şey kalmadı bu memlekette.

• quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

Dün Ataşehir Palladium da işim vardı. Her zaman ki gibi kapalı otoparka giricektim. Görevli de her zaman ki gibi bagajı açtı uzun uzun baktı dışarıda duran stepne yüzünden olacak ki yanıma gelip araçta lpg var mı dedi ( araç arkadaşımın aracı kendisi stepneyi sürekli dışarıda tutar yerine koymaz) bende hayır yok dedim sonra bana o stepneyle bagajı ayıran şeyi kaldırmamı altına bakacağını söyledi bende hayır kaldıramam sende bakamazsın araç benim özel malım göstermek istemiyorum ben sana araçta lpg yok diyorum sen bana yalancı mı demek istiyorsun dedim tabi cevap veremedi yaklaşık 5-10 dk tartışdıktan sonra arkada kuyruk olan araçlar korna basmaya başlamıştı, amiri mi cağırayım o zaman onunla görüşün dedi bende kimi çağırıyorsan çağır dedim 1 dk falan bekledikten sonra dedim sizle daha uğraşamam ben size mecbur değilim siz müşteriye mecbursunuz ben para mı gider başka yerde harcarım bu rezilliğide her yerde anlatırım diyip çıktım. Eğer bekleseydim amiriyle beraber kendisini de daha fazla bozardım ama gerçekten uğraşmaya değmiyor.

Şimdi dağlaraı ben yarattım havasında ki bu bagaj kontrolcülerinin böyle arabaya bakma-arama hakkı var mı?
    Ben araçta lpg yok dediysem bana yalancıymışım gibi muamele etmesinin bir gerekçesi var mı?

Öncelikle sen haksızsın neden, bakmaya hakkı var. çünkü kanunen avm kapalı otoparkına lpgli araç giremez ve kıllandıysa bakabilir ama hepimiz dümenden baktıklarını biliyoruz.

tavrı iticiyse sende ee yürü git lanb der gidersin ki sende onu yapmıssın.

ps: ben de dümenden bakmalarına rahatsızım açıkcası açmaları ile kapatmaları saniye alıyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Havaalanlarında da bakmasınlar o zaman biletimin parasını vermisim daha kime hesap vericem ?

Iste bu yüzden okuyorum siz boyle insanlarla uğraşmamak icin en azından boyle bir durumda kalmamak icin

Görevliye de helal olsun kim bilir günde kac kisi ile uğraşıyor bu sekilde

+1

• o arabada lpg olduğuna ikna oldum ben.
  • Stepne neden acaba yerinde durmaz da dışarı da durur? Sürekli lastik patlamaz, patladı diyelim, değiştirir lastiği, yaptırır ve stepneyi tekrar yerine koyar. Stepnenin yuvası olacak ama hep açıkta duracak. Evet, o arabada LPG var.
  • Sabaha kadar haksizsiniz.

Amir gelip keşke sizi dovseymis.

• bekçi devletin azı dişidir
    bekçi demek devlet demek
    seni dayısına söylemediğine dua et. paçandan kavrayıverirdi.
  • Çok haksızsın adam işini yapıyor ve sen onun koruduğu özel bir mülke giriyorsun eğer yönetim bakılacak kararı aldı ise bakmak zorunda. Senin bir kere karşındaki kişiye saygın yok eğer saygın olsaydı tabiki der açardın açmamakla kendini suçlu göstermişsin. Yıl içersinde bu kişileri Emniyet ve yönetim devamlı denetleme yapmak zorundalar ve işini iyi yapıp yapmadığını bu sayede o avm deki canları nasıl koruduğunu göstermekte.

Farzet senin önündeki araçta bomba var ve aynı soruyu sormadan içeri aldı ve sen arkasında seyir halindeyken patladı arkada bırakacakların hüngür hüngür ağlar avm yönetimine güvenliğe saydırır. Hiç kendini haklı gibi gösterme çünkü sonuna kadar haksızsın anlayışın olsaydı kendini o kişinin yerine koysaydın anlardın o kişinin halini.
  • baksin ne olacak ki :D benim aracta stepne yok zaten , stepneyi koyacak yer bile yok :D

• Arkadaş bir kişide dememiş ki ruhsata bak. AVM özel mülk oluyo da adamın aracı kamu mülkü mü ne hakla arıyosun ? Aynayla, x-rayla bakıyosan bak. Tantana çıktıysa ruhsata bak lpg var mı yok mu?

Güvenlikçi ya da ona bu emri veren görevini kötüye kullanmış yasa ya da yönetmelikte olmayan hakkı sen nasıl kullanırsın ? Emekçilere saygımız var ama işini yanlış yaptıklarında uyarmakta bizim hakkımız.

Konuyla ilgili değil belki ama geçenlerde bir boya işçisi üstü başı pis diye atm'den para çekmek için avm'ye alınmamıştı. Bu işler oraya kadar gider avm haklı derseniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.