Şimdi Ara

Avm otoparkı girişinde yaşadığım olay (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
16.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

Arkadaş bir kişide dememiş ki ruhsata bak. AVM özel mülk oluyo da adamın aracı kamu mülkü mü ne hakla arıyosun ? Aynayla, x-rayla bakıyosan bak. Tantana çıktıysa ruhsata bak lpg var mı yok mu?

Güvenlikçi ya da ona bu emri veren görevini kötüye kullanmış yasa ya da yönetmelikte olmayan hakkı sen nasıl kullanırsın ? Emekçilere saygımız var ama işini yanlış yaptıklarında uyarmakta bizim hakkımız.

Konuyla ilgili değil belki ama geçenlerde bir boya işçisi üstü başı pis diye atm'den para çekmek için avm'ye alınmamıştı. Bu işler oraya kadar gider avm haklı derseniz.

E ruhsata işletmeyen kötü yapım, kontrolleri yapılmamış onaysız lpgliler girsin yani öyle mi ? Siz bu tavri havaalanında göstersenize birde.
    Hastane, resmi daireler,bankalar, avm gibi alanlara giriyorsanız o bölgenin kuralları geçerlidir. Ve uymak zorunludur.

• adam işini yapmış, sende pislik çıkarmışsın.
  • Ankara da kontrol etmiyorlar yada bana öyle geldi. Bu arada stepnenin altına arama izni olmadan polis bile bakamaz
  • Styric kullanıcısına yanıt
    Ruhsata işli değilse o trafik polisinin işi gerekli aramayı taramayı o yapar. Cezası neyse keser ya da parka çeker.

Kontrol yapmasına bir itirazım yok. Sorun aramada. Polis bile mahkeme kararı olmadan arama yapamaz. Poliste olmayan yetki güvenlikçide mi var ? Aynanla, x-rayla , kamerayla incelemeni yap mani bir durum varsa adamı içeri alma adamda polisi çağırır tutanağı tutturur iş yargıya intikal eder.

Ayrıca LPG li araçlar bu kadar tehlikeliyse ruhsat verme ya da muayenden geçirme. Bu adam ruhsat aldıysa neden girmesin ? Yolda patlayınca daha mı az tehlikeli oluyor ?
  • Arkadaşlar ben forumda konu açıpta açtıgı konuya bu kadar muahalefet edilen bir üye görmedim üzüldüm adama yav saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalacar -- 25 Ekim 2013; 13:08:10 >
  • Aracımda lpg var, ne kadar kapalı otoparka girmek gerekse de istesem de yapılan kontroller için memnunum.
    lpg li araçların kapalı garaja sokulmaması taraftarıyım.
    Görevli sadece işini yapıyor ve yapmak zorunda.

Devletimiz şüpheye yer bırakmayacak şekilde en ucuz arabadan (akla ilk gelen tüplü şahinler kartallar) en pahalı araca kadar her seviyede eşit güvenlik seviyesinde lpg ekipmanı ithalatı, üretimi ve montajını garanti edecek denetleme mekanizmalarını hayata sokamadığı müddetçe bu durum devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Hiç bir avm'de bagajımı açamazlar(zaten kilitlidir) açsada bişey değişmez.Çünki durmuyorum pat pat geçiyorum.Kimseye hesap vermem

hayırdır millet vekilimisiiz ? Sizin gibi her elini kolunu saallayan girerse nolur ? Velevki birisinin bagajında bomba var ?

Ne alakası var millet vekilleği ile çok isterse park ettiğim yere gelir rica eder istersem açarım istersem açmam hem size ne oluyor?Sizin içinde aynı şey geçerli isterseniz kontrol ettirmezsiniz.Bomba olayına gelince gerçekten çok güldüm.Saldırı yapacak adamın işi gücü yok avm mi patlatacak.Devletin bir sürü güvenlik açığı var gider onlara saldırır adamlar başbakanlığa 100m kala bomba patlattılar... Avm patlatınca ne olacak.Çok ısrar eden ispark görevlileri bakıyorlar araca ne oluyor sonuc: buyrun devam edebilirsiniz

Aynı atar-gider i havaalanı girişlerinde arama yapan Özel Güvenliklere de yapabilirmisiniz... ???

Pantolon kemeri ile saatle uğraşamam... Basar geçerim kapıdan aramak isteyen arkamdan gelir "Rica" eder bende hoşuma giderse üzerimi aratırım diyebiliyormusunuz...

hava alanları farklı bir nokta orada tarafsız bölgeler var onu dünyanın neresine giderseniz gidin buna mecbursunuz.Mesele araçtan çıkmış bu arada nezaketen cevap veriyorum yoksa otomobille alakası yok

• avm lerdeki korkuluk gibi duran, hiçbir şeye karışmayan, umuarsız, salla başı al maaşı misali görev yapan güvenlik!!! görevlilerinden hiç haz etmiyorum.

sivil vatandaşlara yönelik terör eylemlerinin arttığı ve risk düzeyinin yüksek olduğu günümüzde her zamankinden daha dikatli, daha özverili çalışmak zorundadır bu güvenlik elemanları. misal, ben güvenlik kapısından giriyorum, kapı dıt dıt ötüyor, adamın umurunda değil. o halde o dedektörlü kapı niye var ? güvenlikçi sen nesin orda manken misin ? yoksa kargalar için dikilmiş bir korkuluk musun ? ben canımı pazarda bulmadım arkadaş, bu adamlar maaş alıyorsa işlerini gerektiği gibi ve vatandaşın gerçekten güvenliğini koruyacak şekilde yapmalılar.
    hakeza otoparklarda da mal canın yongasıdır, sızıntılı lpg li bir araç yüzünden malım pert olsun istemem, ben aracımı oraya bırakıyorsam güvende olsun isterim. güvenlik elemanı gerekeni yapacak arkadaş, birinin kaprisi için yüzlerce araç ve can tehlikeye atılamaz kusura bakmayın..

görevini yapmaya çalışan yani başkalarının canını ve malını korumaya çalışan bir güvenlik görevlisi forumda şikayet ediliyor.
    biz adam olmayız arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

Çok haksızsın adam işini yapıyor ve sen onun koruduğu özel bir mülke giriyorsun eğer yönetim bakılacak kararı aldı ise bakmak zorunda. Senin bir kere karşındaki kişiye saygın yok eğer saygın olsaydı tabiki der açardın açmamakla kendini suçlu göstermişsin. Yıl içersinde bu kişileri Emniyet ve yönetim devamlı denetleme yapmak zorundalar ve işini iyi yapıp yapmadığını bu sayede o avm deki canları nasıl koruduğunu göstermekte.

Farzet senin önündeki araçta bomba var ve aynı soruyu sormadan içeri aldı ve sen arkasında seyir halindeyken patladı arkada bırakacakların hüngür hüngür ağlar avm yönetimine güvenliğe saydırır. Hiç kendini haklı gibi gösterme çünkü sonuna kadar haksızsın anlayışın olsaydı kendini o kişinin yerine koysaydın anlardın o kişinin halini.

katılıyorum

• Kesinlikle çok haksızsın.Bir de bana yalancı mı demek istiyorsun demişssin.Adam nereden bilebilir senin bombacı mı yoksa normal bir vatandaş olduğunu? Görevi o işini yapmak istemiş sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

Ruhsata işli değilse o trafik polisinin işi gerekli aramayı taramayı o yapar. Cezası neyse keser ya da parka çeker.

Kontrol yapmasına bir itirazım yok. Sorun aramada. Polis bile mahkeme kararı olmadan arama yapamaz. Poliste olmayan yetki güvenlikçide mi var ? Aynanla, x-rayla , kamerayla incelemeni yap mani bir durum varsa adamı içeri alma adamda polisi çağırır tutanağı tutturur iş yargıya intikal eder.

Ayrıca LPG li araçlar bu kadar tehlikeliyse ruhsat verme ya da muayenden geçirme. Bu adam ruhsat aldıysa neden girmesin ? Yolda patlayınca daha mı az tehlikeli oluyor ?

Havaalanında seni polis arıyor heralde. Bavulama kadar xrayde bakıp inceliyorlar. Ama içini açıp göstermemi istiyor. Hele laptop varsa bak neler oluyor.. Polisde olmayan yetki güvenlikde var hocam. Ben türkiyenin 34. büyük kuruluşunda çalışıyorum büyük bir fabrika, fabrikaya giren sucu bile ruhsatı v kimliği bırakmadan, arabanın altı bagajı aranmadan giremez. Vermek istemeyen aratmayan var ne oluyor ? alınmıyor bu kadar basit. Bir mülke giriyorsanız o mülkün amiri,sahibi,yöneticisi kimse onun borusu öter bunu kabul edin artık.

Ayrıca lpg konusuna gelince polis bütün arabaları durdurup bakıp kontrol edecek hali yok heralde.. Vatandaşımız insanımız duyarlı olacak. Ama duyarlı olmak empati kurmak imkansız..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç bir avm'de bagajımı açamazlar(zaten kilitlidir) açsada bişey değişmez.Çünki durmuyorum pat pat geçiyorum.Kimseye hesap vermem

hayırdır millet vekilimisiiz ? Sizin gibi her elini kolunu saallayan girerse nolur ? Velevki birisinin bagajında bomba var ?

Ne alakası var millet vekilleği ile çok isterse park ettiğim yere gelir rica eder istersem açarım istersem açmam hem size ne oluyor?Sizin içinde aynı şey geçerli isterseniz kontrol ettirmezsiniz.Bomba olayına gelince gerçekten çok güldüm.Saldırı yapacak adamın işi gücü yok avm mi patlatacak.Devletin bir sürü güvenlik açığı var gider onlara saldırır adamlar başbakanlığa 100m kala bomba patlattılar... Avm patlatınca ne olacak.Çok ısrar eden ispark görevlileri bakıyorlar araca ne oluyor sonuc: buyrun devam edebilirsiniz

Aynı atar-gider i havaalanı girişlerinde arama yapan Özel Güvenliklere de yapabilirmisiniz... ???

Pantolon kemeri ile saatle uğraşamam... Basar geçerim kapıdan aramak isteyen arkamdan gelir "Rica" eder bende hoşuma giderse üzerimi aratırım diyebiliyormusunuz...

hava alanları farklı bir nokta orada tarafsız bölgeler var onu dünyanın neresine giderseniz gidin buna mecbursunuz.Mesele araçtan çıkmış bu arada nezaketen cevap veriyorum yoksa otomobille alakası yok

Avrupada avm ye gitmediğiniz belli oluyor. havalanları nasılsa avrupa avmleride öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Avrupada avm ye gitmediğiniz belli oluyor. havalanları nasılsa avrupa avmleride öyle.

avrupayı komple gezdim k.amerikada 8 yıl yaşadım.1 yıl olacak Türkiye'ye döndüm :)

• Bence arkadaş haklı. Belki adamın bagajında kimseye göstermek istemediği birşey var. Belki Dexter o
  • Haksızsın uzatmaya gerek yok konu kapanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Siz haksızsınız . Görevli işini yapıyor .

+1 o adama lpg li arac girmeyecek denildiyse oda haliyle sokmamaya calisir . Ha diyeceksinki ben yalanmi soyluycem belki sen soylemezsin ama soyleyenide vardir

• Adam haklı bir yerin kurallarına uymak istemiyorsan gitmezsin bu kadar basit
  • En iyisini yapmışsınız hocam

• Adamı forumdan soğutmuşsunuz

• ste1n kullanıcısına yanıt
    Araba seninse otoparkta onun artizliğin lüzumu yok.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.