Şimdi Ara

Avm otoparkı girişinde yaşadığım olay (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
16.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenlik için yapılan bir uygulama, görevli işini yapıyor ve bu durumda siz haksızsınız.Siz yalan söylemiyor olabilirsiniz ama sizden sonra gelecek olan kişinin yalan söylemeyeceği anlamına gelmez.O halde herkes aracımda LPG yok dedikten sonra araçlarını kapalı garaja soksun.
  • Evet çoğu kişinin dediği gibi oradaki güvenlik personeli haklı. He bunu sormamış olabilirsiniz ancak farkına varmanız da lazım.

Sanırım sizin diyalog kurma konusunda biraz probleminiz var. Buradaki yazmış olduğunuz seviyesiz, asabi mesajlardan da bu böyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 25 Ekim 2013; 2:58:05 >
  • Davşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Yok efendim LPG kontrolörü tavrı yüzünden o AVM'ye gitmeyecekmiş. Eminim AVM müdürü bu gece yas tutuyordur en değerli müşterisini kaybettiği için

Bırakın bu hakkını arayan vatandaş ayaklarını... paşa paşa kontrole tabi olacaksınız yada paşa paşa geri vitese takıp o kapıdan geri döneceksiniz !!!

Ne oldu kontrol ettirmeyince bagajı? paşa paşa döndün kapıdan değil mi? yaptığın artislik havada kalmış.
  • Bu ne kardesim boyle birde gelmis konu aciyor. Arabayi altina alan kendini kral Saniyor. Kendinin bile olmayan arabayla kime neyin havasini basiyorsun?
  • Bu ne kardesim boyle birde gelmis konu aciyor. Arabayi altina alan kendini kral Saniyor. Kendinin bile olmayan arabayla kime neyin havasini basiyorsun?
  • İyi olmuş. Plakanızı alıp hiçbi avmye sokmamaları lazım böyle zihniyeti. Lpg yoksa nereyi aç diyolarsa aç göster yok de devam et. Bu kadar mı medeniyetten uzakta yaşıyosunuz? ya acaba kaç kişi benim gibi lpg yok diyip girmeye çalışıyodur diye empati kurma yeteneğiniz yok? O halde trafiğede çıkmayın bi zahmet.
  • yedek lastikle lpg nin ne alakası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavalier79

Bana göre yanlışı siz yapmışsınız. Bu sizin adınıza ve sizin güvenliğiniz için verilen bir önleyici hizmetidir.

Aksini düşünün.

Aracında Lpg ve gaz kaçağı olan bir araç sırf park yeri bulamadığı veya açık parka bırakmak istemediği için , yada otoparka para vermek istemediği için , sadece cehaletinin sebebiyle aracını ,hiç bir denetim olmadan bu oto parka bıraksa , yaşanan feci bir olayda ,( örnekleri okadar çok fazla ki ) eşiniz, anneniz,oğlunuz ÖLSE yada siz sakat kalsanız ( Yaşanmış örneği okadar falza ki ) ne hissederdik. :(

Kişi kendi gibi bilir işi !! evet ama siz arkadaşınızın aracına nasıl bu kadar kefil olabiliyorsunuz , yada görevlini size ? buda hayret verici.

Bence kesinlikle cahil bir kapris yapıp o otoparktaki herkesin hayatını tehlikeye atmışsınız.

Bence güvenlik görevlisi işini yapmış, orada problem yok. Ancak "örnekleri o kadar çok ki" dediğiniz olaylardan birkaçını yazsanız da bizde tedbirimizi alsak .

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Haksızsın. Görevli haklı. Ne olurdu stepneyi kaldırsaydın da arkadakileri de bekletmeyip sinir etmeseydin?

net bu kadar basit
  • Görevli haklı. Çalıştığım iş yerine girerken de görevli arama yapıyor. Şuphelend8ğinde orpido dahil bakabiliyor.
    Daha once arkadaşın yazdığı maddelere göre uygun.

Bence haksız olduğunu kabullenmelisin.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

Ben size kim haklı, haksız diye sordum mu veya ben haklıyım o haksız dedim mi ? hayır. olayı anlattıktan sonra 2 basit soru sormuşum sadece. orda ki elemanın tavrının tutumunun yumuşak veya alttan alıcı olduğunu da söylemedim. bana nasıl davranıldıysa bende öyle davrandım. hatta az bile söylediğimi düşünmeye başladım buraya yazılanları okuduktan sonra. eğer dertleri gerçekten lpg olup olmadığını anlamak olsa aracın altına aynayla bakarlar. bagaj da benim özel mülküm kimseye gösterme mecburiyetim yok. he almıyor mu almazsa almasın çokta ...... ki bende onu yaptım girmedim. bu kafayla daha çok uğraşırlar benim gibilerle ve bende uğraşmaya devam edicem.

şimdi bu avmlerin kapalı otoparklarında ki 10 aracın mutlaka 2-3 ünün lpg olduğu gerçeğini neden göz ardı ediyorsunuz. simit tankı olan herkes paşa paşa giriyor. o zaman bu lpg patlıyor şekerim avm ye almasınlar diyenler sadece kendilerini kandırıyorlar kapıda ki göstermelik sözde önlemle. zira bütün otoparklar saatli bombayla dolu mazallah onlar içerdeyken patlar havaya falan uçarlar. sizlerede inanılmaz gıpta ediyorum böyle büyük bir risk alıp böyle yerlere nasıl giriyorsunuz. bakalım otoparklarda ki lpg yasağı kalkınca ne yapıcaksınız evinizden çıkmazsınız herhalde.

bir sayfa geridede ilk sayfada paylaşılan yasanın devamı paylaşıldı. işinize geldiği gibi alıntı yapmayın. orada kimin ne yetkisi var apaçık yazıyor.

Sen devam et böyle davranmaya. Bir gün sert bir kayaya çarpar toslarsın duvara. Bu kadar güvenme kendine delikanlı. Daha yolun başındasın.

• Ben durmuyorum basip geciyorum :)
  • Hocam yani böyle bir mevzuuda haklı tarafmış gibi birde bunu foruma yazman çok sakat olmuş :) direk linç ederler adamı
  • Hocam yani böyle bir mevzuuda haklı tarafmış gibi birde bunu foruma yazman çok sakat olmuş :) direk linç ederler adamı
  • Görevli işini yapıyor, çok özel bir şey olmadığı sürece LPG olmadığını göstermek size bir şey kaybettirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Siz haksızsınız . Görevli işini yapıyor .

+1

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Bu ne kardesim boyle birde gelmis konu aciyor. Arabayi altina alan kendini kral Saniyor. Kendinin bile olmayan arabayla kime neyin havasini basiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Sizin bagajı aratmama hakkınız varsa onların da sizi içeri almama hakkı var..
    Araba sizin özel mülkünüzse alışveriş merkezi de birilerinin özel mülkü..
    Oraya girmenin belli şartları var, ve bu şartlara uymak istemiyorsanız girmek zorunda değilsiniz..

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

o güvenlğin yerinde ben olsam içeri almazdım kusura bakmayın da adam haklı

mehmet ankara sen ner de yaşıyorsun

https://eksisozluk.com/ironi--33439
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.