Bildirim
Avni akere fotoğraf makinesi götürmek
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bir stadda fotoğraf makinesi götürmek Yasak Değildir götürebilirsin..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Prof makinaları almıyorlar bildiğim ve basın odasına teslim ediyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben TT Arena'ya girerken sıkıntı yaşamamıştım. -
Her şekilde girebilirsin. -
bende daha önce Prof makşna götürmüştüm.Sıkıntı çıkmamıştı ama bu Uefa maçı belki görevli zorluk çıkarabilir.Kalabalık gidin sıkıntı çıkarsa sesinizi yükseltirsiniz birşey yapamazlar. -
alla alla bu konu neden ne zaman baksam en üstte -
Forumdaş Fotograf makinası ile ilgili birşey sormuş,konuyu nerelere getirdiniz.Biraz geliştirelim kendimizi Lütfen. -
donanımhaberde açılan klasik konulardan birisi,dünyada hiçbir stadyumda olağandışı bir hal hariç stadyuma fotoğraf makinesi sokmak yasak değildir.fotoğraf makinesinin alınmaması demek cep telefonlarınında alınmaması demektir. -
Yok böyle bir şey sen sahaya girmediğin sürece tribün kenarından istediğin ekipmanla fotoğraf çekebilirsin. Şimdiye kadar kimse beni engellemedi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X