Şimdi Ara

Avr cihazı ile stereo amp bir arada kullanmak hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vsx420 avr cihazımı JAMO S 416 HCS 3 ile kullanmaktayım.Filmler için tatmin edici ancak arada stereo dinlemek için sisteme harici stereo amfi eklemek istiyorum.Ben bu hoparlörleri sürekli kablolarını sök tak çıkar yapmadan birbiri arasında rahatlıkla geçiş sağlayacak şekilde nasıl kurabilirim ? Herhangi bir switch türü bir şey almam gerekiyor mu yoksa başka bir şekilde bağlantı kurabilir miyim umarım anlatabilmişimdir.

Almayı düşündüğüm amfi fosi audio v3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 16 Haziran 2024; 13:57:23 >

• Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Aynı ön hoparlörleri, Avr ve stereo ile birlikte kullanmak için ya AVR’de ön kanalların (front) pre out çıkışı olmalı yada şu amfi switch gibi bir ürün kullanmalısınız.

Front pre out dediğim çıkış genelde markaların orta ve üst seviye modellerinde olur.

Yalnız şöyle bir durum var, eldeki hoparlörler için switch ve ek bir stereo amfi almaya değer mi? Yada o 8-10 bin lirayı daha üst model bir hoparlör almak için kullanmak daha mantıklı olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam ben de aynı şeyi düşündüm. Jamo S416 bende de var. Sinema için olağanüstü değil ama yeterli lakin iş stereoya gelince o kadar da tatmin edici değil. Amfi+switch yerine frontları upgrade etmek sanki daha mantıklı.

• fosi v3'ü dynaudio special 40 ile denedim gayet güzel sonuç verdi fiyatına göre. Başka amplim olmasa uzun yıllar kullanırdım belki de.

• Eğer yer müsait ise, switch için ayıracağınız bütçeyi biraz artırıp stereo için raf tipi bir hoparlör almanız daha mantıklı gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.