Şimdi Ara

Avrasya Tünelinin Geçiş Ücreti Belli Oldu (5 dolar+KDV içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Halkın parasıyla yapıyorlar, halka parayla kullandırıyorlar.

Muhteşem!

yap işlet devret değil mi?
  • Ya o değilde türkiyede yaşıyoruz para birimimiz tl dolar ne ayak ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar dolar dolar noluyoruz %50? var mı aciklamanız

• Çok para lazım...Baksanıza sadece Fuat Avni'yi bulabilmek için örtülü ödenekten 80 milyon lira harcamışlar...

http://www.meydangazetesi.com.tr/gundem/fuatavniyi-bulmak-icin-80-milyon-harcandi-h76098.html
  • Bence dolarla söyleyince tek rakamla iş halloluyor ucuz gibi geliyor kulağa, TL ile iki haneli felan olacak. Aslında dolar kadar Kuveyt dinarına kulak aşinalığımız olsa "1-1,5 dinar yeaa bir şey değil" derler.
  • itibardan tasarruf olmaz, dünyanın kıskandığı bu tünel ve köprülerden bedava geçecek haliniz yok, o lüks harcamalar her değerli yeri kapatmalar falan öpücükle olmuyor herhalde, para lazım, nasılsa şikayet edip daha da geliri düşenler yine destekleyecek yine kefenini giyip meydanlara çıkacak, bu yüzden insaflı davranmışlar, ben olsam 10 dolardan aşağı çekmezdim fiyatı, gerçi en temizi klasik taktiklerini uygulayıp önce 20 dolar haberi çıkarırlar bir kısım bağırır çağırırdı, sonra 10 dolara çekince bakın ama indirim yaptılar diye koyun arkadaşları ortaya salarlardı, olur biteri
  • Ya arkadaşlar ben anlamıyorum, Türkiye de neden yol ücreti dolar ile hesaplanıyor ? Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok. O zaman maaşlarımızda dolar olsun Türk lirası kalksın zaten değeri yok.
    Başkası yazmış çok haklı, bizim vergilerimizle yapılan yollara neden geçit ücreti alıyorlar bu nasıl bir adaletsizliktir ? Biz yaşamıyoruz resmen köleyiz, diğer ülkelere bakıyorum imreniyorum.
  • Ecevit zamaninda halkin parasiyla niye yapilmamis. Yoksa halkin parasini batik bankalara mi hortumlamislar.

• hadi bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne cahil insan var memlekette.İşkembeden salla,eleştir,çamur at izi kalsın.Dünyanın iftiharla baktığı,dünyanın sayılı büyük projelerinden birisi.Ama ne yazmış vatandaş "halkın parasıyla yapıyorlar,halka parayla kullandırıyorlar" bir de üstüne onlarca beğeni gelmiş süper zeki vatandaşlardan.Bkz. yap-işlet-devret. Finansmanı özel firma tarafından karşılanacak yani.Belli bir yıl işletimden sonra devlete devredilecek.Az araştırın ya! Yapan firma da enayi zaten seni beleş geçirecek. Dünyanın heryerinde bu böyledir.Yap işlet devret modelinin gereği budur.Geçmeyin kardeşim siz,beğenmeyen geçmesin! Kullanmayın !

• Ekonomi güzel bu yüzden dolar beyler

• Ulan zaten vergilerle yapıyorsunyz birde ücretli kullanıyoruz. İşte bu yüzden özelleştirmeye destek veriyorum bari yapım masrafı cebimizden çıkmasın kullanırken her türlü yoluyorlar zaten.

• Bak bak, maaşı dolarla veriyor ya, faturayı dolarla kesiyor. Ben anlamam yap-işlet-devret olayından falan. Burası Türkiye Cumhuriyeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Bak bak, maaşı dolarla veriyor ya, faturayı dolarla kesiyor. Ben anlamam yap-işlet-devret olayından falan. Burası Türkiye Cumhuriyeti.

Sakin ol evlat şimdi yavaşça bırak o klavyeyi

• Bogaz alti gecis super bi sey ama Marmaray su aliyo diyolardi eger ki Inci tanem astramin ultrasonik yagmur sensoru tupgecitte calisirsa 5 dolarimi geri alirim.

• Ra-Horakhty kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Firma devlete devrettiğinde ücretsiz olacağına garanti veriyor musun ? Şeyin yer mi garanti vermeye ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer, yap-işlet-devret mantığı ile yapılmış ise tamam ama dolar mantığı nedir hakikaten. Hiç bir basın mensubu da sormamış mı, neden dolar diye. Bence neden olduğu da belli ama kasıtlı olarak yazılmamış. Sonuçta cevabı aranacak en önemli konu bu..

Ama çok komik bir durum. Düşünsenize siz geçtiniz oradan, işte dolar kuru kdv derken 19 lira ödediniz diyelim. 2 dakika sonra dolar düşecek, arkadaki arkadaşınız geçecek 17 lira ödemiş olacak. 'Olim ben 17 ödedim sana geçirmişler' muhabbeti filan

• birde dolar bak hele tr de değil
  • Daha durun 1-2 sene sonra olacakları yazayım;
    Bu geçiş ücreti pahalı olduğu için doğal olarak köprü tercih edilmeye devam edecek sonra köprüleride çift yönlü ücretli yapıp üstüne fiyatı artıracaklar ve bunların yandaşlarıda; adamlar napsın tüpgeçit yaptılar halen köprüde trafik yaratıyorlardı yoksa kimse kullanmaz diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 10 Haziran 2016; 8:33:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.