Şimdi Ara

Avrasya Tünelinin Geçiş Ücreti Belli Oldu (5 dolar+KDV içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulaştırma Bakanı Arslan, "Avrasya Tüneli'nden geçiş ücreti 5 dolar artı KDV olacak" dedi.

Avrasya Tüneli (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi) projesinde geçiş ücreti belli oldu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Avrasya Tüneli'nden geçiş ücreti 5 dolar artı KDV olacak" dedi.

Avrasya Tüneli'nde inşaat olarak yüzde 82'ye geldiklerini belirten Aslan, "Hedefimiz yıl sonunda Avrasya Tüneli'ni bitirerek İstanbullunun hizmetine sunmak" diye konuştu

http://www.ntv.com.tr/ekonomi/avrasya-tunelinin-gecis-ucreti-belli-oldu,Td1E7vH8-0e3WrHJskX9Cw

5 dolar artı kdv çok iyi para... Daha ucuz olmasını isterdim.

Düzeltme/ekleme: şu dolarla fiyat verme olayına da kıl oluyorum, TL'ye çevirip söylemek çok mu zor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.aras.k -- 9 Haziran 2016; 17:25:44 >

• nerdeyse 20 tl vereceğiz sadece karşıya geçmek için vay anam vay
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

nerdeyse 20 tl vereceğiz sadece karşıya geçmek için vay anam vay
    Buna da geçiş garantisi veriyorlar mı?
  • quote:

• quote:

Köprüdeki mantık, anadoluya geçerken öde, avrupaya geçerken bedava. Tünelde aynı mı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Köprüdeki mantık, anadoluya geçerken öde, avrupaya geçerken bedava. Tünelde aynı mı olacak ?

Alıntıları Göster
    Halkın parasıyla yapıyorlar, halka parayla kullandırıyorlar.

Muhteşem!
  • Dolar mi? Bu dolarlar hangi havuza dolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeneryongur

Dolar mi? Bu dolarlar hangi havuza dolar?
    bu ne ya, 20 tl, en son şehir içindeki yolları da paralı yapacaklar yemin ediyorum nereden soyacaklarını şaşırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeneryongur

Dolar mi? Bu dolarlar hangi havuza dolar?

Yabancılar çok geçtiği için dolar alıyorlar.
  • quote:

Gidiş ve gelişte ücretli olacak. %100 doğru bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 9 Haziran 2016; 18:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Gidiş ve gelişte ücretli olacak. %100 doğru bilgi.

Alıntıları Göster
    bence tutar. yoğun trafikte karşıya geçmek için harem vapurunu kullanıyordum, o kadar veriyordum ve geçiş süresi daha uzun. onun da suyunu çıkarttılar. en son 2 saat bekleyince bir daha vapura tövbe dedim.

• Fsm candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Fsm candır
    turistik amaçla 1 kere geçicez artık
  • Tünelin ucu los angeles e falan çıkıyo heralde,dolar hesabı yapıldığına göre
  • Neden dolar? Neden tl degil? Ulan cok uyanik bunlar ha. Vatandasin maasi tl. Gecis dolar uzerinden
  • Orhan gazi köprüsü yerine de tüp geçit yapsalarmis keşke, ona gore hem ucuz hem hesaplı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theurer

Orhan gazi köprüsü yerine de tüp geçit yapsalarmis keşke, ona gore hem ucuz hem hesaplı
    kdv'si bile var, ötv yok ama, sonuçta lüks olan bir geçitten geçirme şerefini yaşatıyorlar ötv'yi de geçirin olalım mecnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

kdv'si bile var, ötv yok ama, sonuçta lüks olan bir geçitten geçirme şerefini yaşatıyorlar ötv'yi de geçirin olalım mecnun

Alıntıları Göster
    istanbulluları karşıya iyi geçirecekler anlaşılan

• Heheheyt bize işlemez...
  • Sanki bedevaymis gibi bide açılış yaparlar. Ülke iyice özel şirkete döndü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.