Şimdi Ara

Avrupada GT5 , PS3 satışlarını patlattı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sanırım Bu Tarihte ilk defa oluyor... DS ve PSP satışlarını geçiyor bir konsol :))

Bu ivme başka başlıkta da söylediğim gibi Böyle devam eder. PS3 2008 de Kopacak...

Ve her seferinde de üstüne basa basa söyliyecem "Ben Söylemiştim" diye :) çunku söylediğimde hee öyle bişe olmayacak diyenlere TokaT niteliğinde :) KZ2 Ayrı Patlatacak, LBP Ayrı Patlatacak, MGS Zaten Uçuracak, GT5 Ayrı patlatacak (2009 a kalabilir ama olsun)... gümbür gümbür diyoruz ya 2008 için boşuna değil.
  • serhan
    Hocam ben 12 hazirandan sonraki satışları merak ediyorum.
  • Ben 2008 sonu satış rakamlarında nası ikiye katlayacak onu çok merak ediyorum ya bu arada Gelsin GT5:P 'm ya hadi yaaa!!!

Bide Siemens bana primlerimi yollasın direksiyon alcam daha :D
  • arkadaşlar 1 hafta 150 bin adet nasıl satılıyor çok inanılmaz bir rakam hayretler içinde kaldım kafam karıştı
  • Artık bu saatten sonra PS3 satışlarının böyle olmasına alışmak lazım. Şu ana kadar düzgün satış grafiği yakalayamayan PS3, bundan sonra listelerin her zaman en tepesinde olacaktır. Özellikle de yeni kaliteli oyunları da piyasaya çıksın, bundle paketlerin de gücüyle birlikte, beklenen satışları gerçekleştirecektir.
  • Ps 3 yavas yavas oturmaya baslıyor.Zeus'un dedigi gibi satıs grafiginde populer oyunlarla beraber hazırlanan paketlerinde etkisi çok büyük olucaktır.Mgs Bundle zaten satısları ucurur gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Artık bu saatten sonra PS3 satışlarının böyle olmasına alışmak lazım. Şu ana kadar düzgün satış grafiği yakalayamayan PS3, bundan sonra listelerin her zaman en tepesinde olacaktır. Özellikle de yeni kaliteli oyunları da piyasaya çıksın, bundle paketlerin de gücüyle birlikte, beklenen satışları gerçekleştirecektir.

Rakibi ile aynı zmaan diliminde Rakibinden çok daha fazla satan bir konsola düzgün satış rakamı yakalayamadı demek biraz abartı olur gibi... istenilen satış rakamlarını yakalayamadı desek daha dogru olur.. çunku PS3 ten yapması beklenen Piyasayı Domine etmesi idi.. bunu yapamadı ilk senesinde, ama bu sene görünen o ki, amacına kavuşacak.
  • kim ne derse desin xbox satacağı kadar sattı.

ben demiyorumki bundan sonra satmaz.tabiki satacak ama artık ps3 satış rakamlarında xbox ı geçer.

sonuçta bir doyum noktası var.

ps3 ün kırıldığı zaman neler olacağını düşünemiyorum bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

arkadaşlar 1 hafta 150 bin adet nasıl satılıyor çok inanılmaz bir rakam hayretler içinde kaldım kafam karıştı

Bu tek bir ülke değilki 20 küsür ülkeden oluşan bi birlik ve refahı yüksek bi birlik ona göre düşünmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 9 Nisan 2008; 13:51:49 >
  • zamanında o kadar söyledik ama dinleyen olmadı sürekli x-pox oyunlarının resimlerini buraya koymaya çalışıyorlardı, şu an dediğimize geldi olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 9 Nisan 2008; 14:50:35 >
  • FINAL FANTASY DİYORUM!
    WAR DEVİL!
    HEAVY RAIN!

AHHH YAAAHHH!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUHAHAHHAHAHAHAAAAAA

FINAL FANTASY DİYORUM!
    WAR DEVİL!
    HEAVY RAIN!

AHHH YAAAHHH!!!!!

oo oğuz yok pardon rahatsız gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUHAHAHHAHAHAHAAAAAA

FINAL FANTASY DİYORUM!
    WAR DEVİL!
    HEAVY RAIN!

AHHH YAAAHHH!!!!!

En azindan bi cikis tarihleri belli olsaydi bahsettigin oyunlarin.

Su Final Fantasy'e bi tarih vermedi ya square enix, sinir oluyorum..
  • ingilterede GT5 li 40 GB paket 289.- sterlin,yani 730.- ytl cıvarı

MGS4 lü paket çıkınca satışlar nereye ulaşır bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 9 Nisan 2008; 18:22:54 >
  • mgs4 ps3e baya bir ivme kazandıracak gibi , toplam satış rakamlarında 2008 sonuna kadar xboxu geçer mi bilinmez , wiiyi hiç geçecek mi bilinmez koptu gitti nintendo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.