Şimdi Ara

AVUSTURALYADA YAŞIYANLARA BİR SORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar avusturalyada yaşıyan arkadaşlar varsa biraz sorularım olucak.

• Yaşamıyorum ama yazın 2 aylığına tanıdıklarımı ziyaret edeceğim. Biraz bilgi sahibiyim. Buyur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aklımda orada yaşamak var yada en azından gidip görmek istiyorum nasıl biryer yaşam nasıl vize sıkıntı galiba biraz bilgi verirsen sevinirim.
  • istanbuldan uçarak 22 saat gülüm bunu biliyorum
  • sydney ülkenin ekonomik kültür gibi çoğu açıdan merkez kentidir. ancak başkenti değildir. nüfüs yoğunluğu istanbula göre düşüktür. şehrin merkezinde birçok yüksek gökdelen vardır. en yüksek rakım 150 metre civarında olduğundan şehir merkezinde 300 metrelik bir tv kulesi ile haberleşme sağlanmaktadır. yerlileri aborjinler ilk olarak avustralya kıtasında sydneye ayak basmışlardır. ingiliz kolonicileri 1700 lü yıllarda gelmeye başlamışlardır. o zamanlarda ingiltere krallığında suçluları yerleştirecek kadar hapishane olmadığından suçluların büyük bir bölümünü sydney e getirmişlerdir. bu açıdan şehrin geçmişi pek parlak değil.
    şehrin meşhur yerleri opera evi tv kulesi üzerindeki gözlem yeri ve dünyanın en geniş doğal limanına sahip.
    NOT: sydneyde bulunmadım sadece bu bölgede geniş çapta bir FM yayını simüle ettim

• madencilerin yillik 1 trilyon aldikları yermiş.arkaaş soylemisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.