Şimdi Ara

AVUSTURYA 57 EURO ALIŞVERİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yorum sizin..

• ulan asıl bizim zengin olmamız lazım bu kadar genç çalışan nüfus var adamda köle kafasına bak ülkede belli başlı kişiler zengin olcak diye adam açlığı övüyor kıvırıyorda kıvırıyor kazanılan para eşit dağıtılsa zaten bu kadar sefil yaşamayız eşek gibi vergi veriyoruz yol yabdı dan öteye gidemedik müstahak size bu yaşam da işte %25 bizde kanıyoruz sizinle cumhurbaşkanımız sayın rte az bile yapıyor yemin ederim ben yönetsem bu kadar ses çıkarmayan adamların böbreğini söküp yurtdışındaki zenginlere satarım böbrek vergisi diye bi saray daha yaptırırım kubbesi altından
  • bimdende 50 liraya alırsın zaten bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırkyapar

bimdende 50 liraya alırsın zaten bunları

he alırsın alırsın...
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Devam böyle aşağılamaya. Size ilelebet iktidar yüzü yok böyle sosyal medyadan sallamaya ağlamaya devam edeceksiniz.
  • kırkyapar kullanıcısına yanıt
    Miden kaldırıyorsa alırsın tabi
  • O enerji içeceklerini burada alamıyorum ya. Tanesi 4 tl...

Sadece içecekler 32 tl tuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    tombul kardeşim sen bakma bunlara canın çeker(alınmıyorsun umarım)
    iktidar yüzü göremiycem tüh bana da tam bakanlık teklif etmişlerdi cehape zihniyetim var diye üzüldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özet: 750 mL zeytinyağı (italyan) 4 Euro.

Özet: 1 lt Konyak 8.5 Euro :(
  • Bizim birkaç sene önce 300 lira verip aldığımız fişe benziyor.

Bu aralar o fiyat 700e dayandı.

Nasıl iş anlamıyorum.

Et ayda yılda bir, salam, sucuk, sosis diye bir şeyi zaten daha almıyoruz.

Almak istediğimiz ne varsa en ucuzuna yönelir olduk, solo tuvalet kağıdı alırdık en basitinden.

O bile geçen gün adını hiç duymadığım markaya dönüştü, onun da öncesinde biraz daha iyisini alıyorduk...

yukarıdaki troll de saçmalamış, ya da alışmış burda öpülmeye, insanların ucuz aldığını görünce nasıl saçmalayacağını şaşırmış.

• Bizde o 8 enerji içeceği 40 tl tutar kafadan zaten ...
  • Burda 57 tl:
    2 lt ayçiçek yağı 13 tl
    5 kilo şeker 19 tl
    bir kalıp beyaz peynir 10 tl
    200 gr da tereyağı 10 tl
    etti 52 tl,
    2 tane de tahıllı ekmek 5 tl

Tamam bitti bu kadar.
  • Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    Aynen, adamlar bir de Euro ile hesap yapmış. 54*4,5= 243 TL ile hesap yapmaları gerekli di mi yaw.
  • dünyada 130 ülke filan en uçlarını vermek nekadar dahice tanri nerde doğacağınızı soruyormu ? batı sömürgesinde 7/24 madende karın tokluğuna köle gibi çalışan ışık bile gormeyen bir afrikalı olarak doğabilirdiniz...bu seferde türkiyeyi mumla arardınız....gelişmiş ve bir kaç milyonluk ülkelerde tr yi kıyaslamanız über saçma...

refahsal dengi brazilya meksika nebiliyim kısmen rusyayla çinle kıyaslasanız ehhh filan diyecemde..işte gıcıklık olsun derdiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2017; 19:8:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

dünyada 130 ülke filan en uçlarını vermek nekadar dahice tanri nerde doğacağınızı soruyormu ? batı sömürgesinde 7/24 madende karın tokluğuna köle gibi çalışan ışık bile gormeyen bir afrikalı olarak doğabilirdiniz...bu seferde türkiyeyi mumla arardınız....gelişmiş ve bir kaç milyonluk ülkelerde tr yi kıyaslamanız über saçma...

refahsal dengi brazilya meksika nebiliyim kısmen rusyayla çinle kıyaslasanız ehhh filan diyecemde..işte gıcıklık olsun derdiniz..

Avusturya'nın ekonomisi Türkiye'den 2 kat daha küçük sen neden bahsediyorsun Ayrıca sömürge olayı da saçma refah içinde olan bir sürü sömürge yapmamış devlet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpellCaster -- 17 Aralık 2017; 20:34:59 >

• SpellCaster kullanıcısına yanıt
    8,747 milyon bir ist kadar olamayan genelde nüfusu yaşlı ab üyesi ülke bırakta zengin olsunlar bir zahmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

8,747 milyon bir ist kadar olamayan genelde nüfusu yaşlı ab üyesi ülke bırakta zengin olsunlar bir zahmet...

ulan asıl bizim zengin olmamız lazım bu kadar genç çalışan nüfus var adamda köle kafasına bak ülkede belli başlı kişiler zengin olcak diye adam açlığı övüyor kıvırıyorda kıvırıyor kazanılan para eşit dağıtılsa zaten bu kadar sefil yaşamayız eşek gibi vergi veriyoruz yol yabdı dan öteye gidemedik müstahak size bu yaşam da işte %25 bizde kanıyoruz sizinle cumhurbaşkanımız sayın rte az bile yapıyor yemin ederim ben yönetsem bu kadar ses çıkarmayan adamların böbreğini söküp yurtdışındaki zenginlere satarım böbrek vergisi diye bi saray daha yaptırırım kubbesi altından
  • everyonelovebisco E kullanıcısına yanıt
    oyle şak diye zengin oluyon dimi zaten bilmem kaç kere askeri kanlı darbe yemiş düne kadar askeri vesayet ülkemişmiler mi bizim gibi diye araştır? sen süper bir yönetimi bile şu an koysan seni anca 50+ yılda basamak altabilir kimsenin sihirli değneği yok...her darbedede 30-40 yıl geri gidip fakirleşip dünyanın gerisinde kaldın zaten...inanmıyorsan git imf refah verilerine bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2017; 21:34:46 >
  • 57 liraya hava alırsınız burda bol bol.

• Ya arkadaş gelişmişliği vs. geçtim de adam gıda üzerinden konuşuyor gıdaaaaaaa.

Gıda bile bizden ne kadar ucuz adamlardaaaaaa.
  • adamlar 3-5 euroya kaliteli zeytinyağı alıyor.bizde o paraya mısırözü bile alamazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.