Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alfonso93 , Alfonso93 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
32.233
Cevap
1.127
Favori
3.373.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15751576157715781579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, kullanabilirsiniz.

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl yaparız acaba bilgisi olan var mıdır? Aynı kampanya bana da gelmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2x chip-para kampanyası gelmiş. 75 chip-para ile ödemede 150 TL harcama silinebiliyor. Free

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1e1 oyun kampanyası yatmadı hala, bugün yatması lazım 10. iş günü. yatan oldu mu?

• Merhaba,

Eğitim taksit kampanyası 2 aydır yok, 15inden sonra gelebilir mi? Kasım ve aralık jüzdan da çıkmadı

• Böyle bir teklif geldi değerlendirmek mantıklı mı acaba yada kart kapama blöfüne 600 TL chip para veriyor onu alıp bu teklifi kabul etmek mantıklı mı

• burak11 B kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında vardı bende, 7 taksit olarak faydalandım ama bu ay şimdilik çıkmadı. Önceki seneler 9 taksit çıkıyordu, son bir senedir 7 taksit olarak gözüküyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt
    600 düşük 796₺ kart aidatı değil mi zaten

600 lira nakit para mi istersin yoksa 6 aylik 0 faizli 800 liralik kredi mi?

"öteleme" diyor. bi 6 ay sonra tekrar mı uğraştıracak?

• Merhabalar,

Axess değil ama akbankın yeni müşteriye özel kazanan akbanklı programına katılan var mıdır? 15000 chippara veriyormuş. Hala aktif midir? ona göre birilerini akbanka üye yapacağım

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Evet aktif. Yeni veya pasif hesap olması gerekiyor mevcut müşteriye çıkmıyor. Görüntülü görüşmeden sonra uygulamadan katılabiliyorsunuz, şartlar eksi hesap açma + 1 fatura talimat + aylık para transferi. İlk transferden 1 gün sonra chip para geliyor. Aylık takip edeceğiniz sayaç ekranı da var. Bu arada 100K fon alımına 7.5 K bedava fon veriyor. Bu ikisini birleştirip iyi bi kombo yapabilirsiniz. Para piyasası fonu da oluyor, 31 aralığa kadar tutulması lazım fonun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 14 Aralık 2024; 1:49:5 >
  • hankmoody1 H kullanıcısına yanıt

Katılım şartı var mı? sms gelmesi veya uygulamalarda çıkanlara mı özel?örnek fonu 24-25 aralıkta aldık,31 aralığa kadar tuttuk.Yine hediye fonu veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 14 Aralık 2024; 7:21:14 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

İlk 5000 kişiye veriliyor her fon alana yok ayrıca ilk 5000 de olduğunu gösteren bir sayaç filanda yok yani ucu karanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkoc38 -- 14 Aralık 2024; 7:43:48 >
  • fkoc38 F kullanıcısına yanıt

Teşekkür.Banka zaten akbank yani çamur banka..O zaman boşuna kasmaya gerek yok.

2500 liralık migros hediye çekindeki rezilliği daha unutmadık. 

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Becerebilirsen haber ver ben de 50 cent göndereyim senin hesaba.

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    Aktif fakat arti parayı herkese vermiyor

• WT1243 W kullanıcısına yanıt

bende bilmiyorum. nasıl yani bu cenoa tarzı uygulamalardan hesap açınca olur mu diye sormuştum

• Akbank mobil , kampanyalar, tüm kampanyalar kısmına bak. Orda çıktı bende

• burak11 B kullanıcısına yanıt

Troy var bende 7 taksit yapıyor. Önceki ay 9 taksit idi

• 
Sayfa: önceki 15751576157715781579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.