Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: minmax , Neolayım , `bELa , `bELa Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
32.233
Cevap
1.127
Favori
3.373.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kart ayarları/limit ayarları/int limit guncellemede bu ayarı bi kurcala belki olur

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kart kapatmama karşılığı chippara alan var mı, denenir mi?

• WT1243 W kullanıcısına yanıt

Her gün hepsipay'e atsak bu 2500'ü puan verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Olmuyor hocam denedim asıl karttan fazla olamiyormus internet alışveriş limiti. Sacmalik ötesi.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Sayaç ben de bulamadım hocam

• Arkadaslar akbank kampanyasi ile 15000 chip para kazandim yeni akbankli oldum sadece banka kartim ve hesabim var bu parayi nasil nakite cevirebilirim ??

• fkoc38 F kullanıcısına yanıt

sayaç yok da,şu kadar promosyon kazandın diye yazıyor.

• Axess kart yıllık aidat iadesi yapıyor mu? kullananlar cevap verebilir mi,? tşk

• Goudelock kullanıcısına yanıt
    Verir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

yanıtınızı dün gördüm, hemen aradım Troy kart istedim teşekkürler, normal axess kart ile ortak limit gelmesi gerekiyor doğru mu? onaylandı mesajı geldi.

• burak11 B kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Evet borç, limit vs her şey yeni karta geçer. Eski kart devre dışı kalır.

• bu ayki ilk alışveriş chip para kamp. kullandım hediye geldi kullanma süresi filan göremedim yıl sonu veya başka süresi var mı

• bu juzdan'a girişte sorun yaşayan var mı? akbank şifremi giriyorum, resmi seç diyor (bu kısımda akbank mobil uygulamasında seçtiğim resim çıkmıyor bambaşka bir resim çıkıyor) seçiyorum bir tanesini uygulama otomatik çöker gibi kapatıyor kendini. sil yükle yaptım düzelmedi.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

süresi yok ama juzdanda 75 liraya kadar puanlar iki katı değerli kampanyası var, ay sonuna kadar geçerli. online alışverişlerde harcamadan 150 lira olarak düşebilirsiniz 75 lirayı.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    bana 100 geldi ama banka kartı hocam kredi kartı yok x2 kampanyası gelmez sanırım yine bir daha bakayım

• ceyon C kullanıcısına yanıt

6 ay kapatmama sözüne iade ediyor.

• Üyelik ücreti adı altında 796.50 tl kesinti yapmış axess kredi kartıma. İade için uğraşayım mı yoksa direk kapatayım mı kartı acsba ?

• Ben aldim ara mhyi kartimi kapatcam yoksa de

• Japon.0625 kullanıcısına yanıt

önce juzdan canlı destekten iadesini isteyin. muhtemelen 6 ay açık kalma sözüne iade ederler. etmezlerse kapatıp farklı bir kişiden tekrar iade isteyin.

bunlar olmazsa telefonla arayıp iptal talep edersiniz. o zaman iade edebilirler. ya da 6 ay açık kalmaya 600 lira verebilirler. en azından 600 kurtarırsınız.

• Arkadaşlar "kazanan akbanklı" kampanyasına yönelik chip paranın geri alındığına dair böyle bir şikayet var. Benzeri durum yaşayan oldu mu? Sebep olarak transfer edilen paranın hesapta durmaması beyan edilmiş.

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
  • 
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.