Başka bir iş vardır. Şartlarda öyle bir şey yoktur. Otomatik ödeme talimatı yerine gelmemiştir. Artı parayı kapatmıştır vs gibi bir sorun olmuştur. İnsan gerçek maaş hesabında bile parayı tutmuyor ki :) |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1581. sayfa)
-
-
Diğer görevleri yaptıkça yanında tik çıktı. Sadece 1 görev artı para kaldı. Bankaya gittik, sabit çalışan olmadığınız için artı para açılmaz deyip hiçbir şey yapmadılar. Müşteri hizmetleri ile görüştüm tekrar kendilerinin yapacak birşeyi olmadığını söyledi. Şikayetvar ve Bankaya tekrar yazdım. Bakalım bir gelişme olacakmı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri olurken 'çalışmıyor' minvalinde bir şey yazdıysanız bir yolu yok maalesef.
Onu önceden hesap etmeniz gerekirdi ne yazık ki.
-
Serbest meslek / Pazarlama seçmiştim
Sigortası olmayana artı para vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım. Umarım lehinize çözülür.
-
1-2 yıl önce bende katılmıştım, ilk kredi kartımdı. Kredi notum yoktu, bende tüm bankalara ne varsa başvurup kart aldım. Garanti ve akbank verdi. Hızlıca para cevirip kartı kullandım, limiti arttırdım. Sonra ek hesap, artı hesap ne varsa basvurdum. İlk qnb vermisti ama akbanktan bir türlü alamadığım için kampanya şartlarında sorun yaşıyordum.
Bir gün findekste kredi notum 1400 civarına ulaşınca başvurdum aldım, o şekilde kazanan akbanklıyı başarıyla bitirmiştim.
Bankada bilgilerin çok önemi yok, özelde çalışıyormuş gibi göster. Gelir kaynağı kısmına faiz, kira vs. ne varsa seç. Ücret kısmına kredi notun 1300 altındaysa 30k yazabilirsin, 1500 üstündeyse 100-200k yaz geç.
Bankanın yapacağı bir durum yok, onaylamak zorunda değil. Sizin kredi notunuz 1200 filansa imkansız vermesi. Son olarak akbank öğrencilere haftasonu 0 faiz uyguladığı için kendini öğrenci olarak gösterip 1k filan alabilirsin ama şans. Öğrenciysey akbank öğrenci programına katıl tekrar dene.
kredi notun iyiyse, hiç sorun yoksa başka yerlerden limit düşürmeyi deneyebilirsin ama işe yarama ihtimali çok düşük.
NOT: findeksten notun kaç bilmediğim için tüm olasılıkları ele aldım, notunuz düşük ise bankalara teminat verip kart alın. Notunuzu yükseltin.
NOT2: akbank öğrenci ile kazanan akbanklı aynı anda olmadığını mh bana söylemişti ama ilk önce akbank öğrenci olup kazanan akbanklı olabilmiştim. Şimdi durumu bilmiyorum, kampanyanın zamanı varsa bu söylediklerimi dene, yoksa boşver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 16 Aralık 2024; 22:55:27 >
-
kredi kartı ekstresini ödüyemezsiniz zaten, dönem içi harcamayı ödüyebilirsiniz. Dönem için harcamayı ödemeniz bir sıkıntı oluşturmaz.
-
Kampanya açıklamasını okuyun, ayrıca belirtilmediyse hepsini sayar. Market, manav, elektronik diye belli bir kategori belirtilmemişse veya kuyum gibi kategorileri kapsam dışı bırakmadıysa hepsini sayar.
-
Eyvallah hocam.
-
Yeni müşteriler için. Ama ödül miktarı müşteriden müşteriye değişiyor mu onu anlayamadım. Karşılaşan olduysa buraya yazarsa çok makbule geçer.
-
mobil şubede kart limitin şu kadar hazır hemen kullan diyordu, anında onaylar diye başvurdum, değerlendirme-tamamlandı, sonuç- beklemede diyor 2 gündür. Kart menüsüne de artık sokmuyor. Bu değerlendirme kaç gün sürüyor acaba, bankayı aramaya gerek var mı şu an
-
380 chip para teklif etti Mh enayimiyiz zaten 796.5₺ kart aidatı keseceksiniz 2.000₺ chip para altındaki tekliflerinizi değerlendirmeye almaya değer bulmuyorum dedim İptal talebi alındı 7 gün sonra kart kullanıma kapatılacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ev sahiplerine diye bir kampanya gelmişti,aralık son diyordu.temmuz 2025'e uzamış.Kampanya sadece akbank mobilde çıkıyor.
Kira geliri olana havadan para.
-
Chip-para veren fatura kampanyasına katılım yapıldı. Fakat fatura talimatı olduğu unutulup alışkanlıktan manuel ödendi.
Bu durumda ne olur geri mi alınır chip-paralar ? Ya da tekrar bi para çekme riski var mı çift ödeme gibi ?
Ne yapabiliriz fikriniz, bilginiz var mıdır ?
yatmış zaten bence sorun olmaz,eğer yatmadan manuel ödenseydi kesin vermezlerdi.Sonuçta akbank
-
Eş dost hısım akraba üzerinden kendime para gönderirim bedavadan para alırım diye düşünen varsa "kira" diye gönderilen paralar gib.gov.tr üzerinden görülüyor. Zamanı gelip de vergi beyanında bulunmadığınızda kira geliri elde ettiğiniz tespit edilmiştir ceza yememek için lütfen beyanname verip verginizi ödeyin diye SMS gelebilir.
-
annemin kirasını kendi hesabıma ödetiyorum,zaten 30 yıldır kira vergisini kuruşuna kadar ödüyoruz.
-
akbank bana özel 2000 tl harcamama 5000 tl faizsiz nakit avans verecekmiş, 2000 tl harcamayı papara üzerinden yapsam sayılır mı?
-
Kişiye özel sanirim bu, bende yok aradım taradım bulamadım bir türlü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X