Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Akcam46 , pvp_headshot , mahiraygun , rothloriel , emrek96 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
32.215
Cevap
1.127
Favori
3.371.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen bu sıkıntı bir durum sonradan uğraştırabilme olasılıkları çok yüksek gerçek kira ödemesi dışında denemeyi düşünenler varsa bence denemesinler bile çok dikkatli olmak gerek baş ağrıyabilir..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

kişiye özel gelmiş

• mendelf55 kullanıcısına yanıt
    Gelişmeleri yazabilir misiniz hocam ben de aynı durumdayım şu an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brkirir44 B kullanıcısına yanıt
    Bankadan dönüş olmadı henüz. Bekliyorum

• Bugün bir arkadaşım yanımda akbank mobil uygulamadan hesap ac diyerek üye oldu. Daha önce hesabı yoktu. Sadece nfc kimlik okuttu ve yüzü kameraya gösterek hesap açabildi. Hatta k.karti başvurusu yaptı onaylandı.

Görüntülü konuşma olmadan nasıl hesap acma işlemi yaptılar? Ilk defa şahit oldum bu duruma.
    Ben de aynı adimlarla ilerlemiştim ama son kısımda görüntülü konuşmaya bağlamıştı.

Kimlikteki resim ile, yüzünü tarattiginda uyumsuzluk sezerse mi görüntülü konuşmaya aktarıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Aralık 2024; 1:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden verilmiş harcama sözü kalan süresini takip edemiyorum yeni kampanya var ona katılayım diyorum aynı anda birden fazla katılmazsın diyor bu eski olanı nerdern takip edebilirim bulamadım,

diğer hesaptan yeni verdiğim bu ekran takip edilebiliyor,
    ancak eskisi nerde bulamadım. 31 aralıkta son diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu harcama sözü kampanyalarına katılıp kart aidatını iade alabilen var mı ? Yakın zamanda aidat kesilecek katılsak mı bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 18 Aralık 2024; 4:38:54 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Kiracıya yapsana ey Akbank , 10 bin bile etmeyecek eve 19 bin ödüyoruz!

Bizden degilsin,hiç olmadın da!

• shockwave error kullanıcısına yanıt

Daha önceden banka kaydı vardır genelde yok dense de 10 15 yıl öncesinin ikamet adresi direkt çıkar orada.

• İnternet bankacılığında ayrı bölümde olması lazım çıkmazsa canlı yardım direkt görüyor kalan ay veya kesilen

• Kazanan Akbanklı kampanyasında chip para ödülü ne kadar zamanda yatıyor genelde? Şartlarda 2 iş günü içinde diyor ama bu sürenin sonuna kadar bekliyorlar mı?

• ceyyhun C kullanıcısına yanıt

Bana ertesi gün akşam saatlerinde yattı.

• shockwave error kullanıcısına yanıt

Eğer referans kodu girerek hesap /kredi kartı başvurusu yaptıysa onaylandıktan sonra banka görüntülü görüşmediğiniz için onay vermiyor.

Ben de başvuru sırasında kimlik taratıp, yüzümü kameraya yansıttım, görüntülü görüşme yapmadım. Kartım gelince referans ile üye olduğum kişi,ye ve bana chip para gelmedi. MH arayınca görüntülü görüşme olmadığı için bu kampanyadan yararlanamazsınız dedi.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

evet birebir aynı durumu yaşadım. referans ile kayıt olduk. ama görüntülü konuşmaya yönlendirmedi ki? benim özellikle seçtiğim bir durum değil. neye göre görüntülüye yönlendiriyor peki..

• akban için elektronik neresi geçiyor arkadaşlar

• Akbank’ta Günlük Eft Limiti 500K imiş Bu limiti 700k’ya falan çıkartma şansı yok mu Gitmişler Şubede 400 500 para alırız mı ne demişler tam anlayamadım Ama Akbank Mh’yi telefonla arasalar 700k’ya çıkartmak istiyoruz deseler limiti yükseltmek için zora mı koşuyorlar veya 400 500 para mı istiyorlar?

Kolay bir Şekilde Bu günlük Eft limitinin 500’den 700’e yükseltilmesi mümkün değil midir acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

Ne kadarlık para girişi vs olacağı yazmıyor bilgisi olan varmı

• bykutluay kullanıcısına yanıt

daha geçen seferki bitmeden yine gelmiş,acaba ikisi bir arada oluyor mu ki?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Bana ilk defa geldi bu kampanya ne kadar vadesiz hesaba para girişi yapmam gerek bişeyde yazmıyor

• Arkadaşlar merhaba, ben hayatımda ilk defa Akbank hesabı açıcam sırf şu 15.000 chip para için.

İki sorum var, Akbank kart dediği kredi kartı mı?

Bir de chip para gerçekten pratik olarak alışverişte kullanılabiliyor mu? Ne bileyim carrefoursa teknosa falan gibi yerlerde mesela?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.