Diğer konuda yazılmıştı normal geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1584. sayfa)
-
-
Özel bir şart yoksa chip-para kartlar arasında aktarılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıt için teşekkürler. MH ile görüşmek gerekiyordur herhalde aktarma talebi için, değil mi?
-
teşekkürler.
-
ok,yarın 10 bin eft ile 2 görevi birden hallederiz artık.
-
Chip para online'da nerelerde geçiyor arkadaşlar?
-
Hepsiburada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 Ocak'a kadar parayı bulundurma şartı demek istemiş olabilir
Bende şunu merak ediyorum.
Akbank hesaptaki parayı başka yere çek gönder yapsak olur mu acaba?
-
Geçen ayınHepsiburda çek kampanyasının karekodla öde işlemini jüzdanla yapan oldu mu arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı hesaplara Akbank Kart ile ilk 200 TL harcamaya 50 chip para kampanyası gelmiş.
Kontrol edelim.
-
hiç harcama yapmayan varsa 100/100 veya 200/200 geliyor bir sonraki ayı beklesin
Juzdan uygulaması Canlı Destek bölümünden bir kaç dakikada kartlar arası chip para aktarımı yaptırabilirsiniz.
Kredi kartı harcamalarınızı chip para ile ödeyebiliyorsunuz. Hatta şu anda mevcut olan X2 chip para kampanyası özelinde, online bir harcamanızı maksimum 75 chip para kullanarak X2 (150) olarak silebiliyorsunuz.
-
bilgilendirme için teşekkürler hocam katıldım
Hallettim, teşekkürler cevap için.
-
İlginç bir şekilde 250 tl chip para geldi bugün. Fatura talimatı yapın 50 tl chip para kazanın demişti müşteri hizmetlerindeki görevli. Telefon faturamı verdim. Normalde tek faturadan 50 tl gelmesi gerekirken 250 tl geldi anlayamadım. İlginç bir şekilde annem de 5 tane fatura talimatı kayıtlı ve ona daha hiçbir chip para gelmedi. Akbank gerçekten çok garip bir banka ne yaptıklarını anlayamıyorum.
-
Arkadaşlar akbank hesabı oluşturdum artı para başvurusunda kişisel bilgileriniz eksik şubeye gitmeniz gerekiyor uyarısı verdi.Subede bilgiler güncellendi ama yine aynı hatayı veriyor sebebi ne olabilir
Herşey tam olmasına rağmen şubeye çağırıyorlar . Amaç işlemi yapmak için 1 veya 2 fatura otomatik ödeme talimatı istiyorlar.
HB kampanyasında şurada bir hata yok mu?
31 ocakta hesapta 10bin bulunmalı diyor ama SMS ile aralıkta iletilecek diyor.
-
Bir ara düzeltirler onu. Akbank kampanya metnini düzenleyenler okumadan kopyala yapıştır yapıyor. sonra birileri dürtünce düzeltiyorlar. Geçenkinde de 31 kasım yazıyordu, kasım 30 çekiyor.
-
Bu bir kredi ürünü olduğu için gelir bilgisiyle ilgili bir güncelleme ya da belge gerekiyor olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X