AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1586. sayfa)
-
-
Mobil de
-
Bende daha önce k.kartından katıldığım için sanırım gözükmüyor.
-
700₺ chipe çıkarttılar yarına randevu aldık bakalım Daha da arttırmazlar ise güle güle troy..quote:
Orijinalden alıntı: karizmaaa1907
380 chip para teklif etti Mh enayimiyiz zaten 796.5₺ kart aidatı keseceksiniz 2.000₺ chip para altındaki tekliflerinizi değerlendirmeye almaya değer bulmuyorum dedim İptal talebi alındı 7 gün sonra kart kullanıma kapatılacak.
Alıntıları Göster -
Ben 2 sene önceki kampanyaya o şekilde katılmıştım. İnaktif müşteriydim senelerce akbanka girmemiştim. Denemekte fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 20 Aralık 2024; 11:43:9 > -
Alıyor geri birini bana da yaptı -
Kontrol etmekte fayda var, akbankta HGS niz varsa 500 yüklemeye 250 chip para veriyor -
Alabilrise alır :D çoktan kullandım 75 ini 2 ye katladım . Kalanı markette vurdum.
-
Borç yansıtır.. -
Sanmıyorum alacağını. İki farklı kampanyadan geldi çünkü.İnceledim. İkiside farklı bitiş zamanı farklı detayları farklı.
-
Bizde de buna benzer bir durum yaşamıştık.Harcasakta yansıtmışlardı sonradan oradan biliyorum. -
-
takip edilemiyor. adımları doğru yapıp ödül kazanımlarını bekliyorsunuz.
-
Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar kampanya ile akbanklı olan acemi olarak bir sorum daha var.
Kampanya ile gelen 15.000 chip para tanımlandı.
Şimdi benim bunları harcamak için Akbank kartı mı beklemem lazım? Yoksa kredi kartı mı almam gerekiyor atıyorum migrosta hepsiburada'da kullanmak için?
-
15 bin nasıl geldi
-
İşte kazanan akbankli kampanyası var ya yeni gelene her ay 100 bin taahhüt verme vs kampanyası. -
Kredi kartına vadesiz hesaptan ödeme talimatı verince saat kaçta ödeniyor? Bugün son günü hala çekmedi. -
Katlanan chip para programında yapılan EFT nin vadesiz hesapta kaç gün kalması gerekiyor, Veya hesapta parayı bekletmeye gerek var mı -
"Tanımlandı" ise ve kredi kartı yoksa banka kartındadır (mobil uygulamada kartı seçip görebilirsiniz). İnternet alışverişlerinde chip para geçen yerlerde direkt kullanabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X