Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erenafl , oguzweb , slickman , Extralarge , ceyon Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.207
Cevap
1.127
Favori
3.369.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15831584158515861587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bankada çok karıştırmamak gerekiyor diye anlıyorum yoksa mantığı yok bazı kampanyaların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyyhun C kullanıcısına yanıt

Evet telefon veya mobilden canlı destek ikisi de oluyor

• Bütün kampanyaları hedef kitle diye 3-5 kişiye yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar akbankdan mesaj geldi 17-22 Aralık tarihleri arasında artı para düzenli limit artırım talimatı verin 24-30 Aralık tarihleri arasında %0 faizli artı para kullanın şeklinde başka gelen varmı 150.000 TL artı para limitim var parayı 24 aralık da çekip 30 aralık da geri yatırsam sorun olmaz herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Olmaz geçen ay ben kullandım artı para detaylarında faiz oranı 0 yazıyordu günü geldiğinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

aynı mesaj geldi.

daha önce bana başka bir kampanyadan %0 faizli artı para tanımlandı, kullanabilirsiniz diye sms gelmişti. sonra kullanırken de ekranda %0 faiz yazdı. Kullanıp erken ödememe rağmen sonraki ay başında faiz çıkarmışlardı. bu yüzden biraz tedirginim. itiraz ettim sonuç alamadım.

artı para limitim 100.000. ortak %58i devam ettirirse 858 lira para bırakır. faiz yansıtırlarsa da uğraşmak gerekir. emin değilim.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında da buna benzer kampanya olmuştu kullanmıştım belirtilen tarihlerde 0 faiz gözüküyordu herhangi bir faiz yansıtmamışlardı sorun olmamıştı ama yinede bende kararsızım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Aralık 2024; 14:24:5 >
  • Akbank mobil sana özel kısmında eğitim harcamaniza 7 taksit kampanyası var ancak juzdan da görünmüyor sana özel kısmında da bile şimdi ben harcama yapsam sorun çıkar mı

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Akbank mobilden katıldıysan sorun olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu akbank bir tek bana kampanya yapmıyor sanırım:)
    Kart 6 aydır köşe de duruyor 232 bin limit var aidat yansımadan iptal etmeyi düşünüyorum gerçekten a

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt

Bana da iki senedir bir tane bile kişiye özel kampanya gelmedi. Başka banka kullanıyorum diye kırıldı mı acaba? AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

• Bugün bir kampanya katılımı yapmıştım yerine getireyim diye alışveriş yaptım.

Lakin jüzdan da iki benzer kampanya vardı ikiside ilk alışverişin maksimum 2 katı şeklinde chip para veriyordu (300 lira maksimum )

Tek bir 245 liralık harcamaya toplam 600 lira aldım. İki kampanyada çalıştı. ( ben ikisinden biri gelir diye düşünmüştüm)

Birde aynı karta bağlı banka kartına 200e200 vermiş.

Toplam 800 lira vurmuş olduk.

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

• saubjk06 kullanıcısına yanıt

Dostum çözdün mü bilmiyorum ama aynısı oldu, 444 lu nodan arayıp artı para tanimlatmak istiyorum diyerek müşteri temsilcisine bağlandım, oradan tanımladı anında Şubede çözememislerdi.

Bilgin olsun

• Yıllar önce akbankta hesabım vardı fakat kapattırmıştım. Şimdi mobilden akbanklı olsam 15000 tl chip para kampanyasından yararlanabilirmiyim acaba bilen birisi varsa memnun olurum

• civic2011 C kullanıcısına yanıt
    Olmaz

• mertazor M kullanıcısına yanıt

şubede hallettiler hocam

• Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Kapatmak için aradım 1 yılda 100 chip kazandınız dedi çok kazanmışım😂
    Muhtemelen iptal edicen aidat yansımadan

• Akbankt yılın son ayında atağa kalktı.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Bende çıkmadı

• civic2011 C kullanıcısına yanıt

Bende oldu hocam.

• 
Sayfa: önceki 15831584158515861587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.