Bu bankada çok karıştırmamak gerekiyor diye anlıyorum yoksa mantığı yok bazı kampanyaların < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1585. sayfa)
-
-
Evet telefon veya mobilden canlı destek ikisi de oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün kampanyaları hedef kitle diye 3-5 kişiye yapıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar akbankdan mesaj geldi 17-22 Aralık tarihleri arasında artı para düzenli limit artırım talimatı verin 24-30 Aralık tarihleri arasında %0 faizli artı para kullanın şeklinde başka gelen varmı 150.000 TL artı para limitim var parayı 24 aralık da çekip 30 aralık da geri yatırsam sorun olmaz herhalde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaz geçen ay ben kullandım artı para detaylarında faiz oranı 0 yazıyordu günü geldiğinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı mesaj geldi.
daha önce bana başka bir kampanyadan %0 faizli artı para tanımlandı, kullanabilirsiniz diye sms gelmişti. sonra kullanırken de ekranda %0 faiz yazdı. Kullanıp erken ödememe rağmen sonraki ay başında faiz çıkarmışlardı. bu yüzden biraz tedirginim. itiraz ettim sonuç alamadım.
artı para limitim 100.000. ortak %58i devam ettirirse 858 lira para bırakır. faiz yansıtırlarsa da uğraşmak gerekir. emin değilim.
-
Haziran ayında da buna benzer kampanya olmuştu kullanmıştım belirtilen tarihlerde 0 faiz gözüküyordu herhangi bir faiz yansıtmamışlardı sorun olmamıştı ama yinede bende kararsızım bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Aralık 2024; 14:24:5 >
Akbank mobil sana özel kısmında eğitim harcamaniza 7 taksit kampanyası var ancak juzdan da görünmüyor sana özel kısmında da bile şimdi ben harcama yapsam sorun çıkar mı
Akbank mobilden katıldıysan sorun olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu akbank bir tek bana kampanya yapmıyor sanırım:)
Kart 6 aydır köşe de duruyor 232 bin limit var aidat yansımadan iptal etmeyi düşünüyorum gerçekten a
Bana da iki senedir bir tane bile kişiye özel kampanya gelmedi. Başka banka kullanıyorum diye kırıldı mı acaba?
Bugün bir kampanya katılımı yapmıştım yerine getireyim diye alışveriş yaptım.
Lakin jüzdan da iki benzer kampanya vardı ikiside ilk alışverişin maksimum 2 katı şeklinde chip para veriyordu (300 lira maksimum )
Tek bir 245 liralık harcamaya toplam 600 lira aldım. İki kampanyada çalıştı. ( ben ikisinden biri gelir diye düşünmüştüm)
Birde aynı karta bağlı banka kartına 200e200 vermiş.
Toplam 800 lira vurmuş olduk.
-
Dostum çözdün mü bilmiyorum ama aynısı oldu, 444 lu nodan arayıp artı para tanimlatmak istiyorum diyerek müşteri temsilcisine bağlandım, oradan tanımladı anında Şubede çözememislerdi.
Bilgin olsun
Yıllar önce akbankta hesabım vardı fakat kapattırmıştım. Şimdi mobilden akbanklı olsam 15000 tl chip para kampanyasından yararlanabilirmiyim acaba bilen birisi varsa memnun olurum
-
Olmaz
şubede hallettiler hocam
Kapatmak için aradım 1 yılda 100 chip kazandınız dedi çok kazanmışım😂
Muhtemelen iptal edicen aidat yansımadan
-
Bende çıkmadı
Bende oldu hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X