Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ilkerbb , yigit_dark , satra , Allforfun , Lekeli , supra552 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
32.216
Cevap
1.127
Favori
3.371.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

1 . Banka kartı

2. Kullanılır,Kullanılmasa bile harcama/ekstre ödenebiliyor puanlarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertazor M kullanıcısına yanıt
    Akbank kart banka kartıdır. Eğer kredi kartı da alırsanız. Kazandığı nız chip paralarla kredi kartı harcamalarını ödeyebilirsiniz. Evet migros carrefour gibi bir çok market ve benzinlikte harcayabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler

• bykutluay kullanıcısına yanıt

koşullar böyle

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYORwww.akbank.com
    Mobilden Akbanklılara özel Katlanan Chip-Para Programı!
    https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/katlanan-chippara-firsat.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Aralık 2024; 13:51:39 >
  • unamik61 U kullanıcısına yanıt
    hepsiburada elektronik
    amazon diğer
    trendyol giyim

olarak geçiyordu en son

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • axess troy kartım geldi, ama eğitim kampanyası taksit sayısı 3 olarak çıkıyor jüzdanda. müşteri hizmetleri bekleyin ay sonuna kadar artacak taksit sayısı diyor. Fikri olan varmı?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler son bir sorum olacak vadesiz hesaba gönderdiğim paranın hesapta belli bir süre kalma zorunluluğu varmı

• shockwave error kullanıcısına yanıt

Ben de anamadım hocam. İki defa aradım ikisinde de olumsuz dediler. Kapatın madem kartı dedim 600 lira verelim dursun deyince o zaman kabul etmiştim ama saçma bir sistem yani. Referans kodunu girdiysem kabul etmeliler.

• bykutluay kullanıcısına yanıt

geçenki kampanya biz eft yaptık arkasından hemen çektik,yani hesapta durma şartı yok

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt

Hepsiburada artık elektronik olarak geçmiyor , harcama yaptım elektroniğe saymadan teşekkür ediyorum cevap için

• Beyler bana 1000 lira hepsiburada çeki kampanyası gelmiş. Geçen ay sanki forumda çeki vermediler diyenler olmuştu.Son durum nedir?

çeki alabildiniz mi?

aldık. pek şikayet çıkmadı. kendi başılığından detaylara bakabilirsiniz. son sayfada neler yapılıp da alındığı yazıldı.

https://forum.donanimhaber.com/akbank-mobil-hepsiburada-1000-tl-hediye-ceki-firsati--159823684

• ceyon C kullanıcısına yanıt

Tamamdır, banka kartına yatmış, fark etmemişim.

Banka kartındaki chip paraları kredi kartı ekstresindeki harcamalar için ya da kredi/nakit avans ödemesinde kullanabiliyor muyuz?

Banada geldi 3000 kişi ile sınırlı diyor

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

parayı belirtilen süreye kadar tutma şartı var mı? Bir de qr ödeme akbank mobille de oluyor mu?

• Kampanya Koşulları

Kampanya kapsamında 16 – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil'den QR kod ile en az bir kere ödeme yapmanız ve Akbank vadesiz mevduat hesabınıza tek seferde 10.000 TL ve üzeri havale/EFT yapmanız karşılığında 1.000 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanabilirsiniz.
    Hak edilen Hepsiburada Hediye Çeklerinin kodları 31 Ocak 2025 tarihinde vadesiz mevduat hesabınızda 10.000 TL üzeri para bulunması karşılığında müşterilerimize Aralık ayında SMS ile iletilecektir.
    Kampanyadan sadece iletişim kanallarımızdan bilgilendirilen müşterilerimiz yararlanabilir.
    Kampanya 16 – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan sadece Akbank Mobil'de Kampanyalar alanı üzerinden kampanyaya katılanlar yararlanabilir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için Akbank vadesiz mevduat hesabınıza tek seferde yapacağınız 10.000 TL ve üzeri havale/EFT sonrasında 31 Ocak 2025 tarihinde de vadesiz hesabınızda en az 10.000 TL para miktarı bulunması gerekmektedir (hesaplar arası virman kampanya kriterleri dışında olup kabul edilmeyecektir).
    Kazanılan 1.000 TL tutarındaki Hepsiburada indirim kodları Hepsiburada Mobil uygulaması ve Hepsiburada web sitesinde (www.hepsiburada.com) sadece satıcının Hepsiburada olduğu ürünler için geçerlidir (altın, ziynet ve dijital ürünler hariçtir).
    Kampanya kapsamında kazanılan 1.000 TL değerindeki Hepsiburada indirim kodunun kullanım süresi 28 Şubat 2025 tarih ve saat 23:59'da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacak ve kullanılamayacaktır.
    Hepsiburada hediye çekleri parçalı kullanıma uygun olarak tanımlanabilir. Örneğin 1.000 TL'lik bir hediye çeki ile 200 TL'lik bir sipariş oluşturulduğunda kalan 800 TL'lik tutar, farklı bir hediye çeki kodu ile, ilk çeki kullanan hesaba otomatik olarak tanımlanmaktadır. Kişi, bu çeki daha sonra dilediği alışverişte, yine parçalı olarak, kullanabilir. Bu şekilde kalan bakiye müşteri hesabında farklı hediye çekleri ile otomatik olarak takip edilmektedir.
    Hepsiburada hediye çekleri son sepet tutarı üzerinden indirim olarak kullanıcıya gözükmektedir. Örneğin normal fiyatı 200 TL olan ancak indirimli fiyatı 150 TL olan bir üründe hediye çekinizi kullanmak istediğinizde 150 TL üzerinden hediye çekiniz indirim olarak gözükür. Bu sayede hediye çeki ile oluşturulan tüm siparişlerde mevcut indirimlerden yararlanabilirsiniz (sepette oluşan indirimler hariçtir).
    Hepsiburada hediye çeki ile oluşturulan bir siparişte, ürünü iptal veya iade etmeniz durumunda, üründe kullanılan hediye çeki tutarı kadar iptal/iade hediye çeki otomatik olarak çeki kullanan hesaba tanımlanmaktadır.
    Hepsiburada Hediye Çeki karşılığında para iadesi yapılamaz.
    Kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilir.
    Kampanya, Akbank Mobil'de Kampanyalar alanı üzerinden kampanyaya katılıp QR kod ile ödeme yapan ve havale/EFT koşullarını da sağlamış olan ilk 3.000 kişi ile sınırlıdır.
    Detaylı bilgi için: akbank.com, 0850 222 55 99, 444 25 25.
    Akbank T.A.Ş. her zaman, tek taraflı olarak kampanyayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, Kampanya Koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• 31 ocakda 10 bin bulunması şartıyla aralık ayında kod gelcek diyor nasıl oluyor?

• Gkngns12 G kullanıcısına yanıt
    Bende ona takıldım. Şubat ayı yazacaklardı galiba

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt

Hepsiburada alışverişi Yılbaşı kampanyasında Market, Giyim ve Kozmetik kampanyasına sayıldı.

Hayır parayı tutun demiyor. maddeleri iyi okuyun. evet akbank mobille oluyor.

ilk parayı atarken 5 dk tuttum. ikinci para bulundurma gününden bir gün önceden attım. o tarihte (yeni kampanyada 31 ocak) parayı ellemedim, çünkü bakiyeyi hangi saatte kontrol edecekleri belli değil. ertesi gün de çektim.

• 
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.