Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.196
Cevap
1.126
Favori
3.368.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gece çeker,sabah baktığınızda ödenmiş olur.Faiz işlemez.

• Hkn1925 H kullanıcısına yanıt

Genelde Akbankın kampanyalarında paranın durması vs yazmıyor. Sadece paranın hesaba girmesi yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar geçen ay verilen 3 ay 500 TL harcamaya 500 chip-para kampanyası için yapılan harcamayı, chip-para'larla silsek sorun olmaz değil mi?

• 1062131 1 kullanıcısına yanıt
    olmaz. juzdandan sil 75₺ daha kazanırsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    Bize gelmiyor artık böyle kampanyalar

• Son ödeme tarihinden 1 gün sonra sabah 06.00 civarı parayı çekmişti bende. Müşteri hizmetleri gün sonu işlemleri sabah 05.30-06.00 ya kadar sürebilir gün sonu işlemleri bittiğinde otomatik çekilir dedi öyle de olmuştu. Hesaptan ertesi gün sabah erken saatte para çekse de kredi kartı hareketlerinde ödeme tarihi bir gün önce yani son ödeme tarihi ile aynı gün görünüyor o yüzden gecikme faizi falan çıkmıyor. Son gününde ödemiş kabul ediyor otomatik sistem.

• @Averell Dalton @Moldova_lover

Gece 2ye kadar çekmemişti. Sabah uyandığımda çekmiş. Dediğiniz gibi faiz işlememesi lazım bankanın sorumluluğunda son gün ödemek. Teşekkür ederim.

• Wings elite kart şartı olan 5milyon varlık tutarı 1 milyona indirilmiş.

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt

Şu an wings black Plus programındayım. Wings Elite'le ilgili düzgün bir bilgi bulamadım Akbank sayfasında. Black Plus'a göre avantajları var mıdır?

Bilgi kaynağı nedir hocam?

Black plus 1.5 milyon oluyor 1 ocakta...

• Bu kampanya için harcamaları nakite döndürmek için yol yada bilgi sahibi olan var mıdır?

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

• yspyavuz Y kullanıcısına yanıt

Bana geçen ay gelmişti.Bu ay özelde gözükmüyor.

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt

Bende de parayı çekmemişti kendim ödemiştim

geçikme görür diye

kampanya ya da dahil olmuştum

sigara _ yakıt _ fatura ve market al/sat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nereden duydunuz?

Hepsipay e her gün 250 yükleyin, önceki aylarda sayıyordu. Nakite dönmeye çalışmayın. Zaten 10 gün kalmış. Harcanır QR ödemelerle faturalarla. 2500 büyük bir para değil.

Oranı iyi %12. Kredi kartınız varsa 75i oraya aktarıp 150 borç silebilirsiniz 75de oradan gelir.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Şunu hatırlattı mesajınız:):)

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt

Hocam bu ayın sonuna kadar basvurursanız ve mın 1 mılyon mevduatınız vs varsa elite programa gecıyorsunuz. Baglı oldugunuz banka temsılcınızı arayın, gereklı basvuruyu yapın. Ben aradım, once 5 mılyon dedı mevduat sartı, sonraısnda genel mudurlukle gorustu ve evet 1 mılyona dusmus bızımde haberımız yok dedı ve basvuruyu tamamladık.

yalnz 1 ocak sonrası tekrar sart degısebılır o yuzden acele edın..

• Camit C kullanıcısına yanıt

• çok teşekkürler hocam. Anlayamadığım birşey var, bu ayrıcalıklar Black Plus'ın üzerine mi geliyor yoksa, başka bir programa mı geçiş yapmış oluyoruz? Birebir kıyasta Black Plus daha avantajlı görünüyor sanki.

• 
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.