|
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1589. sayfa)
-
-
migros 2500 tl hediye çekini alabilen var mı ? mevduat için tanımladıkları
-
Siz alamadiniz mı hocam , babamın hesaba gelmişti benim akşam kontrol edecegim notlarda bugün talep edilebilir diyordu -
uygulama da göremedim ben , akşam bir daha bakarım.
-
-
Bu kampanyadan daha önce yararlanan oldu mu? 750 lira şok win cüzdana yükledim ama gelen giden yok. (market olarak geçiyor) kampanyanın bir maddesinde ilk 1000 tl ve üzeri işlem dahildir diyor geri kalan her maddede 750 ye 250 diyor.
www.akbank.comAkbank Kart 1.000 TL İade Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-kart-chippara.aspx
-
Teşekkür ederim. Umarım herkes kendine özel kampanyalardan sorunsuzca puanlarını alır.
-
Teşekkürler şu bilgiyi müşteri hizmetleri bile veremedi ilginç gerçekten. Üstüne basa basa sordum bir de kredi kartı gerekli mi diye, hayır gerekli değil dedi
-
750 tl ve üstü harcamaya 250 tl iade diyor başka bir maddede de Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca 1.000 TL ve üzeri ilk işlem kampanyaya dahildir diyor kampanya şartları sıkıntılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkoc38 -- 23 Aralık 2024; 15:22:53 > -
benim kod tanımlanmış şuan
-
Hocam kampanyalar içinde mi görünüyor -
akbank uygulamasında kampanyalarda çıktı bende
-
Bu kampanya banada geldi ancak iadenin ne zaman yapılacağı belli değil harcamanında 750 ye 250 mi 1000 e 250 mi oda belli değil
-
Bi bilgi edinebildiniz mi geçiş için ? Sanki bi ara 5m yatırım şartı yer alıyordu sitede ama artık bi bilgi göremedim bununla ilgili .
-
Müşteri temsilcim ile çözdüm, demişti bi arkadaş.
-
hesap detaylarında %5 faiz görünüyor hala. bana tanımlamadılar %0 faiz bence. bugün tanımlanmış olmsı gerekiyordu.
-
Aynen bende baktım şimdi hesap detayları kısmında %5 faiz yazıyor limit güncelleme kısmından bakınca %0 faiz gözüküyor bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta. -
quote:
Orijinalden alıntı: oktay1910
Aynen bende baktım şimdi hesap detayları kısmında %5 faiz yazıyor limit güncelleme kısmından bakınca %0 faiz gözüküyor bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta.eskiden para transfer ekranının onay sayfasında eksi bakiyeye uygulanacak artı para faizi yazardı. şimdi o da yok. emin olmadan kullanmayacağım. sonra iade için uğraşmak istemiyorum. kayıt açtım ama onlar dönene kadar zaten 6 günün 3ü gider.
-
Akbank Mh nefes alın dese nefesimi tutarım o kadar güvenim sağlam kendilerine -
bende de 0 yazıyor faiz eşimde aynı kısımda %5 yazıyor bana bildirimi gelmişti son 10 gün 0 faiz diye bende 150 bin kullandım ay başında göreceğiz artık :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X