Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1589. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.801
Cevap
1.117
Favori
3.326.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harcamaları chip para bakiyesi ile ödeyebilmek için kredi kartı sahibi olmalısınız. Banka kartına yüklenen chip paraları online olarak Hepsiburada, Migros gibi yerlerde harcayabilirsiniz.

Fiziki olarak ise Carrefoursa, Migros mağazaları ve Akbank POS cihazı olan tüm akaryakıt istasyonlarını chip para harcamada kullanabilirsiniz.
  • migros 2500 tl hediye çekini alabilen var mı ? mevduat için tanımladıkları

• oguzweb O kullanıcısına yanıt
    Siz alamadiniz mı hocam , babamın hesaba gelmişti benim akşam kontrol edecegim notlarda bugün talep edilebilir diyordu
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt

uygulama da göremedim ben , akşam bir daha bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaaa1907

700₺ chipe çıkarttılar yarına randevu aldık bakalım Daha da arttırmazlar ise güle güle troy..

Alıntıları Göster
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

Bugün aradılar 700’den fazla veremiyoruz dediler kart ücreti zaten 796,50₺ olduğu için kapatılsın onaylıyoruz dedik ama arkadaşlar ilk bir sene kart aidatı yok demişlerdi ilk işlem diyor biz kartı kullandık tabii defalarca kez umarım patlamayız..

• Bu kampanyadan daha önce yararlanan oldu mu? 750 lira şok win cüzdana yükledim ama gelen giden yok. (market olarak geçiyor) kampanyanın bir maddesinde ilk 1000 tl ve üzeri işlem dahildir diyor geri kalan her maddede 750 ye 250 diyor.

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYORwww.akbank.com
    Akbank Kart 1.000 TL İade Kampanyası
    https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-kart-chippara.aspx

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Umarım herkes kendine özel kampanyalardan sorunsuzca puanlarını alır.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Teşekkürler şu bilgiyi müşteri hizmetleri bile veremedi ilginç gerçekten. Üstüne basa basa sordum bir de kredi kartı gerekli mi diye, hayır gerekli değil dedi  

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

750 tl ve üstü harcamaya 250 tl iade diyor başka bir maddede de Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca 1.000 TL ve üzeri ilk işlem kampanyaya dahildir diyor kampanya şartları sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkoc38 -- 23 Aralık 2024; 15:22:53 >
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt

benim kod tanımlanmış şuan

• oguzweb O kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyalar içinde mi görünüyor
  • riveryilmaz kullanıcısına yanıt

akbank uygulamasında kampanyalarda çıktı bende

Bu kampanya banada geldi ancak iadenin ne zaman yapılacağı belli değil harcamanında 750 ye 250 mi 1000 e 250 mi oda belli değil

• unamik61 U kullanıcısına yanıt

Bi bilgi edinebildiniz mi geçiş için ? Sanki bi ara 5m yatırım şartı yer alıyordu sitede ama artık bi bilgi göremedim bununla ilgili .

• piradomim kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcim ile çözdüm, demişti bi arkadaş.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

hesap detaylarında %5 faiz görünüyor hala. bana tanımlamadılar %0 faiz bence. bugün tanımlanmış olmsı gerekiyordu.

Aynen bende baktım şimdi hesap detayları kısmında %5 faiz yazıyor limit güncelleme kısmından bakınca %0 faiz gözüküyor bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Aynen bende baktım şimdi hesap detayları kısmında %5 faiz yazıyor limit güncelleme kısmından bakınca %0 faiz gözüküyor bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta.

eskiden para transfer ekranının onay sayfasında eksi bakiyeye uygulanacak artı para faizi yazardı. şimdi o da yok. emin olmadan kullanmayacağım. sonra iade için uğraşmak istemiyorum. kayıt açtım ama onlar dönene kadar zaten 6 günün 3ü gider.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Akbank Mh nefes alın dese nefesimi tutarım o kadar güvenim sağlam kendilerine
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

bende de 0 yazıyor faiz eşimde aynı kısımda %5 yazıyor bana bildirimi gelmişti son 10 gün 0 faiz diye bende 150 bin kullandım ay başında göreceğiz artık :)

• 
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.