Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yuso92 , oktay1910 , osefer Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.806
Cevap
1.117
Favori
3.326.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu chip parayla yatırım ürünümsü bir şeyler alınabiliyor mu?

Hepsiburada'da gram altın denedim olmadı. Bireysel kartınızla yapabilirsiniz dedi.

Taksit yapılabiliyor, aksesuar sayılıyor diye bilezik denedim, o olacak gibiydi, şifre falan geldi. Ona da şifreden sonra banka kısıtlamaları sebebiyle onaylanmadı dedi.

Bilgisi, fikri olan var mı?

Edit : kart daha bugün geldi. İnternete de açık gerçi ama onla ilgili olabilir mi acaba

Edit : ikinci denememde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertazor -- 25 Aralık 2024; 18:10:23 >
  • isparrk kodu geliyor ücretsiz 1 kerelik, yetmiyor 2 tane daha geliyor üstüne:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harcanan chip para hareketlerini izleyebildiğimiz bir yer var mı? mobil şubede chip para hareketlerini göremedim.

• Kazanan akbanklıdan gelen chip paraların son kullanma tarihi var mı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Ben bu kartı kapatacağım. Kampanyaları çok saçma. Hep 2. Alışverişe puan veriyor o da 50 lira 75 lira.
    Bayadir düzgün kampanya gelmedi.
    Alternatif ne tavsiye edersiniz paraf hariç?
    Kazanım oranlarının düşmediği banka yok. Son zamanlarda en kötü banka Yapıkredi. Akbank'ta da oranlar kötü ama kişiye özel kampanyalarla kişiye özel çok güzel oranlar alanlar var. Kartı aktif kullananlar için Akbank avantajlı değil. Şu an aktif olarak kazanım oranları en iyi plan TEB Troy ama 2025'te bu oranlar iyileşmeyecek. Her şey kötüye gitmeye devam eder kampanya kazanım açısından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Parayı çektim hocam da şuan en para atım dedim birikim hesabına 23-05 saatleri arası gün sonu işlemleri dedi attırmadı nerede işletiriz bugün için birde 24-30 aralık arası ya 30 aralık da atsak sorun olmaz herhalde demi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.