Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bulutali Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
31.801
Cevap
1.117
Favori
3.326.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15861587158815891590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nakite gerek yok bence. Her gün şok win hesabına 250 tl atılır 10 günde 300 lira iade gelir 2.500/300 yapılmış olunur. Onu da ister peyder pey harcarsınız ister parça parça. Şok'ta ücretsiz teslimat için 450 tl sipariş yeterli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camit C kullanıcısına yanıt

Tica ederim hocam.

Black plus ın tüm avantajlarını kullanmaya devam ediyorsun. Yukarıdakiler Extradan avantaj olarak dahil oluyor.

• Az önce money cüzdan üzerinden harcama yaptım, normalde kampanya kazanımları hemen mesaj gelirdi ve juzdan'da görünürdü. Şimdi saymadı, önceden yapmıştim sayıyordu kampanyaya yanlış hatırlamıyorsam. Artık saymıyor mu money cüzdanı?

• birikideneme B kullanıcısına yanıt
    Yükleme Akbank mobilden yapılmali ancak Akbank kart ile mı Axess ile mi yapılmalı o belirtilmemiş. Yükleme yapmaya çalıştım sadece Axess seçeneği var. Bu şekilde de Chip yüklenir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana yüklendi hocam

• Wings elite kart için 6500 tl aidat gözüküyor. Wings black plus yerine bunu kullanmak bu miktar için değer mi sizce, gecmek mantıklı mıdır,
    ?

• birikideneme B kullanıcısına yanıt
    Axess ile mi yaptınız yüklemeyi onu soruyorum.

• Hisse senedi alımına 1000 chippara kampanyası gelmiş ama geçerli kart olarak Axess gösterilmiş. Kart ile nasıl hisse senedi alabilirim acaba? Hisse senedi alırken sadece hesaptan alım seçeneği gözüküyor.

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Ben win Black Plus programdayım elite nasıl geçeceğim ben de bir bilgiyi bulamadım. bu ay sonunda yurt dışına gidiyorum uber'den faydalanmak isterdim diğer ürünlerden de

• icolie kullanıcısına yanıt

Bana gelmemiş bu. Akbank'ta yatırım hesabım da yok. Müşteri hizmetlerini arasam tanımlanır mı acaba?

Kartla alamazsın zaten öyle bi şy yok. Keşke olsa 😆

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

evet hocam

1000 çip koşulunu sağlamak için yapman gerekiyor

bende 250 çip para demiş ama içeriği her 10bin lik hacım e 10 toplam 250 çip , alım satım komisyon 10bin de 1,5 olsa zaten 10bin lik aldın 15 tl komisyon , o 10 bin ligi sattın 15 tl komisyon

sizde tek alımda 1000 çip mi veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Evrifaessa_TR sanmıyorum hocam, o şekilde bir tanımlama yapacaklarını.

@KorayKorkmaz o zaman olmayacak şart koyuyorlar ki, şartları tamamlamamışsınız diyebilsinler  

@S24ULTRA uygunluk testini doldurup, hesaptan 1 adet hisse senedi satın aldım ama herhangi bir yükleme yapılmadı. Kampanya şartları da fotoğraflarda gözüktüğü kadar. Ne zaman yüklenecek vb. bilgiler yer almıyor.

• ejoker kullanıcısına yanıt

Aşırı uçuş yapıp dışarıda yemek yiyor olmanız lazım. Lounge, restorant indirimi vs yanında da bazı etkinlikler için ücretsiz bilet.. Aidat biraz abartılı geldi bana.

• Şartlar tam yazmıyor ama kaç para giriş yapılması lazım

• pvp_headshot kullanıcısına yanıt

10 bin

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• Arkadaşlar akbank ı ilk defa kullanıyorum o yüzden hakim değilim bazı şeylere. Sadece banka kartım var fakat kampanyadan bir miktar chip para yüklenmiş ama nerde nasıl kullanılır bilmiyorum. İnternet alışverişi yaptım sonrasında mobilden chip para kullanarak öde kısmında kullanmak istedim, buna uygun kartınız yoktur dedi. Müşteri hizmetleri de aslında kullanabiliyor olmalısınız sanırım site desteklemiyor falan dedi. Çözemedim açıkcası illa kredi kartı mı çıkarmak lazım

Bu kampanya geçen ay bana gelmişti aynı şekilde;puanlar ocak ayında yuklenecekmiş. Ayrıca 30 gün boyunca hisse alım satımına 0 komisyon kampanyası+kademeli olarak işlem hacmine mil kampanyası vardı. Hisse senedi hesabı açıp ufak bir alım satım yaptım,ocak ayında puanların yuklenmesini bekliyorum. Yani işlem yatırım hesabından kendi paranızla yapılacak,puanlar kredi kartına yüklenecek

• 
Sayfa: önceki 15861587158815891590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.