Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mertazor , semiko6161 , erenafl , erenafl , izmirlim21 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.801
Cevap
1.117
Favori
3.326.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler ,

Ben de temsilcimle görüştüm 1,5m yatırım ile olur genel merkezle görüştüm dediler. Şu an sitede de 5M şart maddesi kalkmış sanırım insiyatifle Black plus ile aynı şarta da veriyorlar ama telefonda 5m şartını yinelediler.

Ama aidat konusunun iadesi mümkün değil , 5m üzeri yarısı iade olabilir dediler.

• Aynı şekilde baktım o kısımda 0 yazıyor. 99bin kullandım bakalım ay başında ne olacak? 

@oktay1910

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    10 yıldır Akbank müşterisiyim. Akbank kredi kartım yok. Sadece vadesiz hesabım ve standart banka kartım var.

Amazon, trendyol , hb , çiçeksepeti vs.. hiç birin de chip para kullanamadım. Chip parayı kullanabildiğim tek yer N11. Ödeme esnasın da son aşamada kart numarasını girince chip para seçtiriyor.
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Hangi kısımda 0 yazıyor hocam iki kısımda da mı benim hesap detaylarında 5 yazıyor sizin 0 a döndü mü?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

yok hesap detayında hala 5 yazıyor. limit güncellemede 0 yazıyor. eşimin hesaba baktım onda iki menüde de 5 yazıyor. Herhalde bana 0 faiz tanımlanmıştır diye kendim mantık yürüttüm. faiz çıkarsa uğraşıcaz artık. 

• piradomim kullanıcısına yanıt

Aidata değer mi peki sizce :)

• wings classicdeyim. 1 milyon üstü black plus oluyormuş. bugün 30bin dolar geldi dolar hesabıma. şimdi bu black plusa otomatik mi geçiyor, aramak mı lazım ne yapmak lazım?

• .HonouR. kullanıcısına yanıt

otomatik yükseliyor maksimum 1 güne gözükür

• grag0r kullanıcısına yanıt

hocam peki ben 1 hafta sonra bu parayı çeksem otomatik geri mi düşüyorum.

yani 1 ay vs gibi bir süre daha devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 24 Aralık 2024; 16:35:43 >
  • .HonouR. kullanıcısına yanıt

parayı çektikten 2 gün sonra düşer

• unamik61 U kullanıcısına yanıt

varlıgınız 1m ustu ıse varlıgınızın bulundugu subedekı temsılcınızi arayıp yada subeye gderek halledeceksınız hocam.

• akbank mobil = istanbul kart TALİMAT kampanyası

vdsz hsp / debit kartınızın olması zorunlu katılım yok. sms gelenlere özel

akbank mobile / istanbul kart yükleme , talimat verme ve 300 TL ilk seçenek sonra yine 300 TL ( lkartı ile talimat verilebilir / kart TR online açık olmalı )

Sonra tekrar aynı menü ve ( isteyen 251 tl yükler ) 300 TL yükle diyorsunuz , nfc ile ilerliyorsunuz. Hata verirse istanbul kart uygulaması ile yapın bunu.

DEBİT KARTI OLMAYAN YAPMASIN. SMS GELMEYEN YAPMASIN.

Menüler de 250 TL yok , bu nedenle mecburen riske girmemek için 300 TL ile devam ettim ben.
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Hocam bugun hepsiburada üzerinden kullanabildim, kart bilgilerimi girince chip paralar gözüktü.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Bu çok güzel bir gelişme. Teşekkürler bilgi için 🙏
  • Akbank martıda 50 tl indirim kodu vermiş kullanmak isteyen kullansın.
    6LRCKP
  • Bu ay kartı nadasa bırakmıştım axess ile ilk harcamadan sonra 20k 3 ay faizsiz ücretsiz teklifi geldi. Püf noktası var mı bunun sonra zarara girmeyelim
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

hesap detaylarında da 0a döndü bugün. dün kullanmıştım. 1 günlük faiz iteleyebilirler. 

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Aynen şuan hesap detaylarında da gözüküyor dün gece 23 gibi baktığımda da 0 gözüküyordu fakat bende sorun şu ki zamanında bu akbank olayları patlayınca hesaptan para transferine vs kapatmıştım hesabı karttan para transferi hesaptan para transferi vs kapalı açtırmak içinde şubeyle görüşmek gerekiyormuş banka kartından harcama gibi çıkarsam parayı oda zor miktar çok yüksek çıkaracağım uygulamalara da sorun olabilir Akbankı ve şubeyi arayacağım bakalım gitmeden hallollabilirse çekcem parayı.
  • Ben bu kartı kapatacağım. Kampanyaları çok saçma. Hep 2. Alışverişe puan veriyor o da 50 lira 75 lira.
    Bayadir düzgün kampanya gelmedi.
    Alternatif ne tavsiye edersiniz paraf hariç?
  • mahiraygun M kullanıcısına yanıt

Eğer lounge ve hızlı geçiş hizmetini aktif kullanıyorsanız bence değer, ama sene içerisinde yatırımsal sebeplerle para sürekli tutulabilir mi bilmiyorum .

Şuan TAV pasaport kullanıyorum sınırsız giriş ve ücretsiz misafir haklı , lounge key'e göre baya kısıtlı havalimanı sayısı ve yıllık ücreti 350eur bandında idi ben satın aldığımda . 8 girişli muadil dragon pass 259usd ve misafir başı 35usd.

• 
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.