< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1580. sayfa)
-
-
Kredi kartı extre ödemesi için otomatik ödeme talimatı vermiştim 3 ay kalma şartıyla 300tl chip para verdiler.
Şimdi bu 2 ye katlanan chip para ile harcamalarimdan birinin 150tl lik kısmını ödemiş olsam bu taahhütum bozulmuş olurmu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 16 Aralık 2024; 12:55:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekstre kesim tarihi 27.12.2024 Bugün mü yarın mı kart iptal talimatını verelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
27’si aralık ekstresi bugün yarın kapatma talebi oluşturacağız.Ama bir sene boyunca aralıklarla da olsa kartı aktif kullandık. umarım akbank yine de 796.5₺ aidatı yansıtmaz..
Şimdi sorup onu öğrenmeye çalışacağım..
Diğer şartlarda sorun olmuş olmalı. Artı para limiti açık kalacak, otomatik ödeme talimatı iptal edilmeyecek.
-
-
Eyvallah hocam, anladım.
-
Konuda daha önce konuşulmuştu.
Juzdan kampanyaları kontrol edelim. Listelenmiyorsa bir de arama kısmı ile kontrol edebilirsiniz.
"Free ile egitim kurumu odemelerinde size ozel 9 taksit firsatindan yararlanabilirsiniz. 31 Aralik'a kadar Free ile yapacaginiz 1.000 - 1.000.000 TL arasi pesin egitim kurumu odemelerinizi ucretsiz ve faizsiz 9 taksitte odemek icin TAKSIT9 yazip 4566'ya gondermeniz veya Juzdan kampanya sayfasindaki 'Hemen Katil' butonuna tiklayarak kayit olmaniz yeterli."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün ihtiyacım olmamasına rağmen kampanyalar için axess başvurusu yaptım. Limitiniz hazır yazıyordu, anında onaylayacak diye düşündüm ama halen değerlendirmede görünüyor. Axess ile ilgili geç sonuçlanıyor şeklinde şikayetler de var. neyse ,bekleyeceğiz belli ki.
-
Bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak:
- 15.000 – 50.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 5.000 TL chip-para
- 50.000 – 100.000 TL üzerinde bakiye aktarılması halinde ise 10.000 TL chip-para
- 100.000 TL üzerinde bakiye aktarılması halinde ise 15.000 TL chip-para
Kampanya şartlarında kazanımlar bu şekilde ifade edilmiş. Bende en fazla 5000 chip para önerisi çıktı, yani 10.000 ve 15.000 kazanım yoktu. Bu da kişiye göre değişiyor mu, bu duruma denk gelen oldu mu?
-
a101, bim, tarım kooperatifi hangilerinde kampanya kazanımı ve puan kullanımı kullanabilirim veya bunları görebileceğim bir liste var mı
esnaf posundan ödesem misal ilk alışveriş kamp. olumlu olur mu
Bu kampanya nedir nerede çıkıyor
Yeni müşterilere çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Bu kampanya nedir nerede çıkıyor
Kampanya ne? Merak etmeyin içeriği söyleyince bize de çıkmıyor.
son iki satırda ilk alışveriş kampanyası yazıyor halbuki, bu kadar agresif olmaya gerek yok halbuki
Yok da çok arttı son dönem.
Özellikle Akbank için Carrefour daha sağlam
Akbank Artı Para olumsuz yanıt veriyor.
Kazanan Akbanklı kampanyasını gördüm ve her ay hesabıma 100.000₺ girişi taahhüdü vererek ilk defa Akbank hesabı açtım. Bu kampanya için 4 kriter var.
1. Hesaba taahhüt edilen para girişi
2. Otomatik fatura talimatı
3. Akbank kart oluştur.
4. Artı Para başvur.
Tüm adımları sırayla yaptım. Hesabıma da istenen parayı aktardım. Son aşamada Artı Para oluştur kısmında kaldım. En düşük olan 50₺ artı hesabı açmama bir türlü izin vermiyor sistem. Hesabımda 100.000₺ var fakat Artı Para 50₺ açamıyorum. 5.000-10.000 uiçbirşrkilde kabul olmuyor. Bankaya gittim sabit çalışan olmadığım için Artı Para açamayacaklarını söylediler. Bu gidişle kartı komple kapatacağız gibi
Tavsiyesi verebilecek bir arkadaş olursa sevinirim
Aynısı bana da oldu red veriyor hep
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X