Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Neolayım , `bELa , `bELa , mahiraygun Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
32.233
Cevap
1.127
Favori
3.373.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15761577157815791580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni axess kart aldım, 15.01.2025 tarihine kadar her gün 2500 tl harcamaya 350 tl chip para kampanyası var. (max 10 adet)

bundan faydalanabileceğim online yerler nereler olabilir? tecrübeli arkadaşlardan destek rica ederim

Axess'e şimdi başvuran Akbanklılar, 3.500 TL'ye varan chip-para kazanıyor!

İlk kez Axess’e başvurarak; yapacağınız her 2.500 TL ve üzeri harcamaya 350 TL, toplam 3.500 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz.

Kazanmak için şimdi Axess’e başvurup Juzdan’dan kampanyaya katılabilirsiniz.

Üstelik ilk yıl kart ücreti ödemeden!

Kampanyadan kazandığınız chip-para, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir.

Kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler kampanyaya dahil değildir.

• Akbank’ın mağdurlarından haber var mı? Burada yazan birkaç mağdur da vardı bilgi verebilir misiniz?

Mobil ve internet kullanımında izinsiz kredi ve para transferlerinden bahsediliyordu… hala bu banka ile ilgili endişeliyim nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C Vitamine kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149378252

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt

merhaba, aynı kampanyada bana da gelmiş axess yeni kullanmaya başladığım için fikrim yok. Bu ay içerisinde kazandığımız chip paralar, ödeme yapmak istediğimizde 150 tlye kadar 2 ile mi çarpılıyor? Kampanya bu anlama mı geliyor?

• cikaritooo C kullanıcısına yanıt
    Evet juzdan üzerinden 75 chipparayla 150 tllik internet harcamasını silebiliyorsun. Bu ay kazanmış olma şartı yok. Geçmişten de gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 15 Aralık 2024; 11:38:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 yaş altı hesap açıp bankamatik kartı alabilir mi akbankta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi daha önce benim akbank hesabımda ödeme talimati olan bir faturayı iptal edip kardeşimin akbank hesabına ödeme talimati tanimlarsak kardeşimin hesabına 500 tl iade kampanyası olur mu

• Arkadaşlar merhaba, kazanan akbanklı kampanyasına katılıp 15.000 chippara alan varmı ? Alan olduysa bunu nasıl tl ye çevirebiliriz acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

Ben aldım, şartları tamamladıktan sonra ertesi gün yattı. Anladığım kadarıyla yalnızca harcama yaparken kullanabilirsin. Nakde dönüştüremezsin

• Bu akbank axess ve wings kredi kartlarında yıllık aidat iadesi yapıyor mu?

• Otomatik fatura talimatı kampanyası için talimatı verip ödemeyi manuel yapsak kabul ediyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliayse45 -- 15 Aralık 2024; 16:29:33 >
  • onyxon O kullanıcısına yanıt

Bende çıkmadı maalesef

• zero fear kullanıcısına yanıt

troy ozellikli kart basvurusu seceneği çıkmıyor bende maalesef, mil olan kart çıkıyor

• burak11 B kullanıcısına yanıt

Telefon bankacılığını arayın onlar troy gönderir. O da olmazsa kartımı kaybettim deyin yüzde 90 troy gönderiyorlar

• aliayse45 A kullanıcısına yanıt

Hayır

• Juzdana geçen ay bi kaç kişi davet ettim ancak chip para gelmedi süreç nasıl işliyor bilen var mı?

• Kart 6 aydır evde duruyor 230 k limit olmuş otomatik ama birtane müşteriye özel kampanya göremedim acaba kapatıp başka avantajlı kart almak mantıklımı

• Uygulamada geçerli kaç davet yaptığın,sayılıp sayılmadığı görünür. Normalde davetten 200 er chip puan bir sonraki ayın ilk 15 günü gelir diye yazıyor.

• Kartımın asıl limitinden fazla harcama yapamıyor muyum? Karta para ekledim 7.5k para var ama limitin üzerinde harcama yaptırmıyor, yokmu bir yolu. İnternet alışveriş limitinide kart limitinden fazla yazamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 15 Aralık 2024; 19:35:23 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Uygulamada sayaç nerde hocam ben bulamadım

• 
Sayfa: önceki 15761577157815791580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.