Şimdi Ara

Axess ile Petrol Ofisi'nde 4 Kez 250 TL'ye 50 TL'ye Varan Chip-Para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Ağustos - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı!

Kampanyada kazanılan chip para 8 Ekim 2022’ye kadar kampanyaya katılan Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında geçerli olacaktır.

Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “PO” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gereklidir.

Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilirler.

Kampanyaya dahil olan Axess üye işyeri Petrol Ofisi istasyonlarının listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 16 Ağustos 2022; 16:0:32 >

• Önceden bu 4 kez bilmem ne kadar yakıt al şu kadar puan kampanyalarını çok kovalardım..
    Artık katılma bile katılmıyorum çünkü sürekli benzinliğe git gel, orada uğraş bana mantıksız gelmeye başladı..
    TEB bu ay tek seferde 1000 liraya 50 puan veriyor.. E, bununla aynı zaten.. Bugün depo boşsa hemen hemen herkesin deposu 1000 lira yakıtı kolaylıkla alır.. Ben de öyle yaptım ve 50 puan geldi.. Hem sürekli git gelden hem de uğraşmaktan kurtuldum..
  • Süper oran. 1000 e 50.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan allahdızlar 4*100 e 50 idi 4*150 ye 50 oldu 200*4 e 50 oldu şimdi 250*4 e 50. Ulan utanmazlar, hiç mi yüzünüz kızarmıyor. Yapmayın lan kampanya, salak yerine koymayın insanları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler katılım bile gerçekleştirmedim oran çok komik.Ayrıca bu kadar uğraştıracağina tek seferde 1000 e 75 gibi verse çok daha faydali olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar ilginç..Sanki kampanya yapmaya mecburlarmış ve daha fazlası hakkınızmış gibi konuşuyorsunuz.

Ben kampanyaya katıldım zaten yakıt alacağım. 4 farklı günde 250 lik alırım anında çip para yatar.

Başka istasyondan alsam bu geri dönüş hiç olmayacaktı.

Evet chip para oranları düştü ama artık 100 TL lik yakıt geçen senenin 20 TL si gibi.

Bankalara kızıp yazacağınıza bu işi buralara getirenlere eleştiri yazmalısınız. Ayrıca bankaların iletişim kanallarına da oranların düştüğü yazılmalı

• Önceden bu 4 kez bilmem ne kadar yakıt al şu kadar puan kampanyalarını çok kovalardım..
    Artık katılma bile katılmıyorum çünkü sürekli benzinliğe git gel, orada uğraş bana mantıksız gelmeye başladı..
    TEB bu ay tek seferde 1000 liraya 50 puan veriyor.. E, bununla aynı zaten.. Bugün depo boşsa hemen hemen herkesin deposu 1000 lira yakıtı kolaylıkla alır.. Ben de öyle yaptım ve 50 puan geldi.. Hem sürekli git gelden hem de uğraşmaktan kurtuldum..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten kullanıyoruz allah bereket versin.

Keşke eskisi gibi daha yüksek olsaydı oranı ama napalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tornado34 kullanıcısına yanıt

cümleye buradaki yorumlara laf ederek başlamışsınız sonra banka iletişim kanallarına mesaj atın diyerek bitirmişsiniz.

yani size göre 1000 lira harcıyorum / 50 lira veriyorlar buna da şükretmek lazım.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Buraya yazmanın bir faydası yok anlamında söyledim. Tepkilerinizi muhatapları kimse onlara göstermek lazım bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Halk sizin gibi düşünse idi bugün Türkiye Cumhuriyeti kurulmamış olurdu. Milli mücadele döneminde de halkın arasında yayılmasa idi protestolar olmazdı. Ayrıca mecburlar, yapmasınlar kampanya bak bakalım kartını kullanıyor muyum

• TYC ile altın alımı yapılamıyor artık arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. :(

Söylemler cokta ilginc değil haklı bir serzeniş alınan miktar sürekli artarken ödül miktarı hiç artmıyor bu mantıklı mı? konuyu siyasi bir noktaya taşımaya gerek yok diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.