16-31 Aralık 2022 arası geçerli. 500 üstü 50 tl, 1000 üstü 75 Tl chip para. Juzdanda henüz görünmüyor. 4566 a ya AMAZON yazıp kayıt olunabilir. https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15937/amazoncomtrde-75-tlye-varan-chip-para |
AXESS-NEO AMAZON DA 75 TL CHIP PARA
-
-
tesekkurler. -
Teşekkürler. Bu arada Teknosa'da 3000 TL üzeri 200 TL indirim yapan kod vereyim, ben kullanmayacağım: 866D1C8777353195 -
Juzdan'a da yansımış.
-
Juzdanda Amazon prime diye aratınca çıkmıyor. Sadece Amazon diye aratınca çıkıyor. Aslında ana sayfada tüm kampanyalar görünmesi lazım ama karışık bir uygulama. -
Teşekkürler hocam -
Rica ederim
-
NEO kart kalmadı ki artık Akbank Kart oldu (karışıklık olmasın diye hatırlattım )
-
Benim kartta hâlâ neo yazıyor. 5-6 yıl oldu alalı. Eskidi yazıları silindi ama hala kullanıyorum. Daha da tarihi dolmadı. Online alışverişte bir yere numarayı not etmiştim öyle kullanıyorum
-
Mevcut elinizde olan skt si geçmemiş kart var ise tabii ona birşey diyemem sadece artık Neo kart olmadığı için Akbank Kart oldu ondan dedim karışıklık olmasın diye 👍 kampanya zaten karışık gelmiş bana kredi kartı için geldi yeğenime gelmiş bu kampanya onda da kredi kartı için gelmemişquote:
Orijinalden alıntı: ali222Benim kartta hâlâ neo yazıyor. 5-6 yıl oldu alalı. Eskidi yazıları silindi ama hala kullanıyorum. Daha da tarihi dolmadı. Online alışverişte bir yere numarayı not etmiştim öyle kullanıyorum
-
Bence SMS le katılın. Zaten kampanya katılımınız alınmıştır derse olay tamamdır. Ben smsle katıldım. Mesaj gelince 1260 tl alışveriş yaptım, chip para yüklendi.
-
Arkadaşlar bir günde mi geliyor dün yaptım hala gelmedi -
Hediye karti aliminda gecer midir? -
Benim hemen gelmişti.
-
Hocam evet sorun olmuyor. -
Hocam kampanyaya katildiysaniz anında geliyor. -
Katıldım gelmedi ama maalesef 680 lira Amazon alışveriş yaptım -
Bankaya talep oluşturun bence. Sistemsel hata olabilir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Teşekkürler. Bu arada Teknosa'da 3000 TL üzeri 200 TL indirim yapan kod vereyim, ben kullanmayacağım: 866D1C8777353195
|
NEO kart kalmadı ki artık Akbank Kart oldu (karışıklık olmasın diye hatırlattım ) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X