Şimdi Ara

Ayağımı gazdan çekince horlama geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1.2.3. viteslerde 3000 devirdeyken ayağımı gazdan çekince bi rorr gibi ses geliyor gaza dokunur dokunmaz ses kesiliyor. acaba problem nerdedir???

• Problem olmayadabilir bu durum. Araç nedir. bide bu hadise yeni mi başladı. bu hadiseyle beraber çekiş düşüklüğü falan da varmı. birde horlama sesi ne kadar güçlü motor sesinden fazlamı ?
  • araba 2000 model 1.6 vectra. daha önce varmıydı bilmiyorum. camlar kapalıyken ses gelmiyor. ses çok fazla şiddetli değil ama farkediliyor. gazdan çekince geliyor hemen. rorrrrr gibi bir ses.
  • ağzı kapalı homurdayan bi mahluk gibi mi yapıyo ? Bence normal bi durum. Motra giren hava gaz kelebeği kapalı olunca azalıyor ve motor freni yapıyor bu bence normal bişy.
  • NE VARKİ BU HER ARABADA OLUR ARKADAŞIM
  • çok sağolun arkadaşlar. genelde cam kapalı klima açık olarak kullandığım için bu sesi önceden duymamış olabilirim. benimde garibime gitti egsozdanmı acaba diye düşünmeye başlamıştım
  • merhaba arakadaşlar bende peugeot 206 2000 model 1.4 benzilli araç var aracımdan ses geliyor problemim ayagımı gazdan çektigimde pır pır die kesilmek bimeyen neden azalan bi ses geliyor ayagını gaza dokun ses kesiliyor giderken debriyaja basıncada ses gelmeye devam ediyor boşta giderkende geliyor ses dururken rölantide ses gelmiyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum beş tane ustaya gittim hepsi farklı birşey söylüyor ben erzrumdayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.