Şimdi Ara

ayak foto mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu ayak fotolarını çekip internete yükleyince ihtiyacı olan birine ayakkabı kazandırıyormuşsun ? mantığını bilen varsa beri gelsin :)

• aysesen A kullanıcısına yanıt
    Mantık basit bu bir reklam şeklidir hem de herkesin birebir reklamın içerisinde olmak isteyeceği güzel bir reklam ;) Firmalar bazen reklam bütçelerini farklı şekillerde değerlendirir. Bazı dershaneler vardır mesela reklama vereceği parayı belirli seviyenin üzerindeki öğrencilere ücretsiz eğitim vererek kullanır. O öğrencinin başarısı güzel bir reklamdır. Hep aklıma gelmiştir siyasi partiler seçim zamanı bangır bangır araba gezdireceklerine yemek dağıtsalar kıyafet dağıtsalar hem reklam yapmış olur hem bir garibanı güldürmüş olur. Ayakta alkışlıyorum TOMS'u bu reklam çalışmasından ötürü.
  • instagrama yüklenen her fotoğraf nasıl reklam oluyor anlayamadım? önüne gelen bir başkasının ayağını tıklayıp bakıyor mu ?ayrıca toms a bu parayı instagram mı veriyor ? o da gerçekten bu parayla ayakkabı mı alıyor?
    :) çok dahice düşünmeye gerek yok sen ayağının fotoğrafını çektin mi ? Çekmedin ama TOMS'u biliyorsun hem de iyiliksever büyük bir firma olarak biliyorsun bu reklam sayesinde. Al sana reklam bitti gitti. Sonra bak buraya konu açıyorsun ben görüyorum cevaplıyorum sonra merak edenler bakıyor ''hıı TOMS hayırsever'' diyor ve başlıyor araştırmaya heryere TOMS yazılıyor herkes TOMS u konuşuyor. Reklam sadece ürünün satılması için değildir marka bilinirliği ve kurumsallık için de reklam yapılır.

Sorularına gelecek olursak instagrama yüklenen fotoğraflardan twitterdaki hashtaglerden para kazanmıyor TOMS bunları görüp TOMS a sempati duyanlardan ve sonrasında alışveriş yapanşardan para kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimerkezi -- 24 Mayıs 2015; 15:47:35 >
  • güzel bir etkinlik bence. Herkesin katkıda bulunabileceği bir etkinlik.
  • Toms un her bir ayak fotosu için gerçekten bir ayakkabı verdiğinden emin olamayız ki? bu instagramı daha yoğun kullandırmaya yönelik olamaz mı?
    Tabi böyle bir şüpheye düşülebilir ama dev bir firma ismini bu kadar göz önünde olan kampanyayı kötüye kullanarak lekeletmez. Kaldı ki her ayak fotoğrafı için vermese 100 ayak fotoğrafı için bir ayakkabı bile verse benim için yeterlidir.

Bir gün deniz yıldızları karaya vurmuş on binlercesi hem de. Yoldan geçen biri bakmış ki adamın birisi deniz yıldızlarını alıp alıp denize fırlatıyor. Yanına gitmiş sormuş: ''Onbinlerce deniz yıldızı var kaç tanesini kurtarabileceksin bu ne ifade eder ki?''. Deniz yıldızlarını kurtarmaya çalışan adam dönmüş ve cevaplamış: ''Belki hepsi için birşey ifade etmez ama bunun için(elindeki deniz yıldızını göstererek) çok şey ifade eder'' demiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada firmanın kurucusu mu mu sahibi mi bu TOMS :)
    bence araştırmalısın o kadarını ben de araştırmadım bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.