Şimdi Ara

Ayakkabı Temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adidas Samoa kullananlar bilirler ayakkabının taban kısmının yan tarafları beyaz ve hemen kir tutuyor silincede çıkmıyor gerçekten çok uğraştım ama sadece ufaktan gidiyor lekeler beyaz olduğu için işliyor resmen içine orayı nasıl temizleriz fikri olan varsa makbule geçer.

• up
  •  Ayakkabı Temizleme

Denendi %100 çalışıyor
  • Deneyeceğim teşekkürler.
  • uğraşma temizlemesi çok zahmetli vede çabuk kirleniyor yakında bıkarsın
  • cif
  • Ayakkabıyı alalı çok zaman olmadı.Yaza kadar sil parlak idare edicez artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panel Temizleme Sprey/Köpük
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sitil'in spor ayakkabı temizleme süngerini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ıGam

Adidas Samoa kullananlar bilirler ayakkabının taban kısmının yan tarafları beyaz ve hemen kir tutuyor silincede çıkmıyor gerçekten çok uğraştım ama sadece ufaktan gidiyor lekeler beyaz olduğu için işliyor resmen içine orayı nasıl temizleriz fikri olan varsa makbule geçer.

.

Ayakkabı Temizleme
  • Dostum boyalık bi durum değil ki sadece kirleri beyaz kısımdan söken bi kimyasal gerekli cilit bang mantıklı geldi bana denicem
  • spor ayakkabıyı siyah renk alırsın olur biter
  • yanları beyaz üstleri yeşil olan lakosumu atiom makinaya 1 gun kurumasını bekletiom alıom ilk gunki gibi temiz mıllet yenımı aldın dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ıGam

Dostum boyalık bi durum değil ki sadece kirleri beyaz kısımdan söken bi kimyasal gerekli cilit bang mantıklı geldi bana denicem

Ayakkabının dış bölümünü zedeleyebilir Cilit Bang.Kir sökücü işler için genelde sirke ve limon önenirilir
  • Ayakkabı bu beyaz kısmı anlamışsınızdır zaten sünger gibi değişik bişi

Ayakkabı Temizleme
  • Beyaz olan taban kismini bezle temizleyemezsiniz faberin mavi silgisi cek cekiste bembeyaz yapiyor deneyin:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.