Bildirim
Oto koltuk temizleme yöntemi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bugün arap sabunu ile sildim en ucuz ve rahat yöntem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buharla vakumlu temizlik yapan yerler var. Tabi parası da var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cif tüm yuzeyler spreyi var açık renkte bile lekeyi çıkarttı -
Abuk subuk şeylerle uğraşmayın hocam, döşemelere ve etrafına zarar verirsiniz, bu dediğim ürünü kullanın sıfır gibi yaparsınız aracınızı. urun.n11.com
Divortex Döşeme Ve Genel Temizleyici 5 Kg. - n11.comhttps://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-koruma/divortex-doseme-ve-genel-temizleyici-5-kg-P121853510
-
Hocam ben leke çıkarıcı sprey sıkıp biraz bekliyorum sonra halı yıkama makinesiyle ilaçlı suyla yıkayıp biraz bekleyip makineye duruluyorum, sıcakta camlar kapalı 1 günde kuruyor biraz koku yapıyor ilk 1 hafta nemden sonra tertemiz oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben koltuklari söküp banyoda direk bulasik deterjani ve su ile yıkadım. balkonda da 2 gunde kurudu tertemiz oldular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden evlerde moda olan hali yikama makinalari bu is icin en iyi cozumdur .
Bi taraftan su verip bi taraftan vakumla suyu cekiyor . Aslinda su vermesi cokta onemli degil . Bir sprey sisesine amaciniza uygun bir detarjan ve su ekleyip koltuklara sikiyorsunuz , bir guzel fircaliyorsunuz ve sonra makinayla vakumluyorsunuz . Daha sonra normal su puskurtup tekrar vakum yapiyorsunuz . 1 gun gunes altinda camlar 1 parmak acik bekledikten sonra piril piril oluyor . Ya da 100 lira verip bu islemi yaptiriyorsunuz tamamen ayni sekilde yapiyorlar .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X