Şimdi Ara

Ayarlı DC Güç Kaynağı için Trafo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süre önce Riden RD6006 (60V 6A) ayarlı güç kaynağını Aliexpress ten SMPS güç kaynaksız aldım.

Gümrükte bir kaç ürünüm geçmediği ve hakkımı da alamadığım için oradan alışveriş yapmıyorum.

Türkiye e 60V'da SMPS bulamadım. a veya b yi full bridge rectifier ile kullanmayı düşünüyorum.

a-60V AC Toroid trafo (daha önce Toroidal trafolu inverter kullandım ve memnun kaldım IGBT lilere göre verimi yüksek ve fazla ısınmıyor yalnız humm sesi var.)

Ayarlı DC Güç Kaynağı için Trafowww.meonotomasyon.com
    60V Ac Toroid Trafo 350 VA | Toroid Trafo Fiyatları - Meon Robotik Otomasyon
    https://www.meonotomasyon.com/urun/60v-ac-toroid-trafo-350-va

b-220/60 VOLT 300 VA İZOLASYON TRAFOSU fiyatı biraz daha makul ve smps'e göre daha uzun dayanabilir mi?

https://www.otomasyonmalzemesi.com/urun/220-60-volt-300-va-izolasyon-trafosu

c-SMPS hafif ve ucuz Bunu mu arasam?

a/b işimi görür mü? Daha az ısınan, verimi yüksek ve dayanıklı olan hangisi?

yardım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugennotsukiyomi -- 11 Ekim 2023; 15:9:24 >

• Saç trafo öneririm.

Torodial trafoların fiyatı çok yüksek. Bu fiyata cihaz alınır.

• en uygunu smps bu cihaz için

• Konudan bağımsız, amazon yurt dışı sitelerinden aldığınızda ürünün gelmeme durumu olmuyor sanırım. Zaten gümrükten geçmeyecek ürünü ''yok'' diye satmıyor bile. Hasbel kader alıp ödemeyi bile yapsanız iptal ediyor.

• ah bende olacak bu, elimdeki etd49dan yapardım bi smps, sürerdim keyfini 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.