< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aybü bilgisayar
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eğer illaki bilgisayar istiyorsan yazılır bunun yanında Ankara üniversitesi de düşünebilirsin veya gazi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48A4D6762 -- 28 Temmuz 2023; 10:47:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yazmam
-
Ben olsam gazi yazardım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gazinin bilgisayarı %30 ingilizce o yüzden pek düşünmüyorum ama gazi eem ve aybü bilgisayar arasında kararsızım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aybü yazma
-
bu sıradan ben ceng yazmazdım. ama tek isteğinizse yazın geçin bence
-
Odtü istatistik veya ytü mat müh varken aybü gidilmez be hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yazılır ve ben 18.2 ile yazacam. Çok araştırdım. Kampüs merkezde yani etlikte ve anteres AVM yanında diğer yanında kapalı spor salonu var. Hazırlık eğitimi 6 kurdan oluşuyor. Hazırlık eğitimi kalite diyorlar. Zaten İngilizce eğitime önem veriyorlar. Tüm mühendislikleri ingilizce bunun yanında ingilizce tıp ve hukuk bile%30 İngilizce. Öğretim kadrosunda ODTÜ bilkent TOBB mezunu öğretim üyeleri var hatta MIT de yüksek lisanslı öğretim üyesi de vardı şimdi duruyor mu bilmiyorum. Eğitim kampüsü içinde diş hekimliği hukuk ve mühendislik var. Yeni bir eğitim binası var. Benim konuştuğum aybü lü bir öğrenci de gaziye puanım yetiyordu ama dil için aybü ceng yazdım. İyi ki yazmışım dedi. Aselsan havelsan gibi savunma sanayi firmalarının bir çoğu ingilizce eğitim veren üniversite öğrencilerinden dil yeterlilik belgesi istemiyor. Durmadan yabancı dil ile ders işlemen dil gelişimini olumlu etkiler diye düşünüyorum. Önceliğin yazılımsa aybü yazılır ve gidersiniz. Yazılımcı veya bilgisayar mühendisliği okumak istiyorsanız yan yollara gidip oranın bölüm dersleri ile uğraşacağınıza direk hedef bölüme yoğunlaşın derim. Umarım her şey gönlünüzce olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up (hatıralar)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çelişkiye düşen varsa yazılır ve okunur. Merkezde ve iyi hocaları olan ingilizce bir bölüm. Nereden mi biliyorum. Çünkü içerideyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X