Ankara yıldırım beyazıt üniversitesi bilgisayar mühendisliği (%100 İngilizce) bir önceki sene sıralaması ı 37 k iken geçen sene 27.5 k kapatmış. Sizce bu sene kaçla kapatır. İkinci olarak AYBÜ yazılım mühendisliği (%100 İngilizce) 34 k olan yer sizce kaçla kapatır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 9 Ağustos 2023; 17:27:48 > |
AYBÜ ceng kaçla kapatır?
-
-
12k -
Yapma 18.2 k ile garanti görüyordum. O kadar çeker mi. Şakası bile kötü. Bir sonraki tercihim AYBÜ yazılım mühendisliği (%100 İngilizce) 34 k ile gelmese mezuna kalacam. O zaman konuya AYBÜ yazılımıda ekleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 9 Ağustos 2023; 17:22:44 > -
17-19k -
Geçen yıl gibi 10k geri çekmez sanırım ama 22-23k larda kalır sanırım . Tıp a olan ilgi ile ters orantılı aslında
-
18-20k arası bir yere gelir bence. Yüksek ihtimal gelir ama gelmeme ihtimali de var. Aybu yazilim kesinlikle gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 10 Ağustos 2023; 10:32:31 > -
İnşallah AYBÜ ceng gelir, deü ceng te yazdım ama ümitsiz vaka. AYBÜ ceng benim için bir nebze daha ümitli olduğum tercihim. Hakkınızda hayırlısı
-
deu falan 10klarda olur herhalde tanidiga 9.8k ile gelir mi onu bilemiyorum..
-
Bencede 9-11 k arası olur. Deü öyle olursa bu yükseliş zinciri AYBÜ cengi 18-19 k arasına alır. Zaten 17 k olursa ben bittim
-
17k olursa senin icin baya sikintili olacak.. Tip falan yazdin mi ? Aybu cengten sonrasi sikinti taraflara kayiyor cunku
-
Geçen sene 10k öne çektiği için bu senede mi 10k öne çekecek,bu nasıl mantık kardeşim bu mantıkla 2 sene sonra ilk 1kdan alacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 11 Ağustos 2023; 14:3:42 > -
Aybu cekebilir.. Burasi olmazda tip da mantikli aslinda.. Izmir tinaztepe tip falan geliyor.. En kotu balikesir tip birinciligine de oynayabilir arkadas
-
Hocam neye göre yine 10k çekecek altı boş bir tahmin elde veri yok bir şey yok .
-
11kdan sonra bir gazi bir aybu var ceng icin hocam..(Istanbul uniyi saymiyorum) O yuzden cekebilir diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 11 Ağustos 2023; 14:15:39 > -
siz nerde okuyorsunuz hocam ceng okuyorsunuz sanırım
-
21k
-
Hocam ben de ileri çekeceğini düşünüyorum ama sıralamalar düştükçe matematiksel olarak bir 10k daha düşmesi zorlaşıyor 37.5tan 27.5a inmekle 27.5tan 17.5a inmek aynı zorlukta değil mesela.
-
Umarım siz haklısınızdir hocam.. Bu kadar çekmesi kötü olur -
DEÜ ceng hocam
Benzer içerikler
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- 345 tyt deneme pdf
- en zor ayt matematik soru bankası
- esş sıralama
- 1 paragraf sorusu kaç dakikada çözülmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X